جنگ مدیریتی استقلال / داستان مدیریت استقلال تهران، همیشه با درگیری ها و جنگ و جدال هایی همراه بوده که، باعث شده است، حتی این تیم در بهترین شرایط و با داشتن بهترین بازیکنان هم نتواند، ثبات لازم را در نتیجه گیری داشته باشد. ” قهرمان هشتمین دوره لیگ برتر به همین دلایل تبدیل […]
جنگ مدیریتی استقلال /
داستان مدیریت استقلال تهران، همیشه با درگیری ها و جنگ و جدال هایی همراه بوده که، باعث شده است، حتی این تیم در بهترین شرایط و با داشتن بهترین بازیکنان هم نتواند، ثبات لازم را در نتیجه گیری داشته باشد. ” قهرمان هشتمین دوره لیگ برتر به همین دلایل تبدیل به تیمی معمولی گردید.” بعد ازانتصاب فتح الله زاده به عنوان سرپرست باشگاه استقلال، دورجدید جنگ های دوره ای مدیران استقلال که نتیجه ای جز تخریب این باشگاه به نفع رقیبان، نداشته، آغاز شده است. فتح الله زاده که استقلال را با میلیارد های بدهی تحویل گرفته است، در مورد موسوی و خلیل زاده می گوید؛ آقایان باید کمک های بلاعوض به استقلال می کردند و واریز مبالغی که باید در چند ماه دیگر بازگردانده شود، سودی به حال باشگاه ندارد. از صحبت های فتح الله زاده در خصوص پرداخت بدهی های باشگاه نیز می توان، عدم آینده نگری و دلخوش بودن به حوادث و قضا و قدر را حدس زد. این درحالی است که فتح الله زاده مدعی حمایت های ویژه ی وزارت ورزش از استقلال در سال های اخیر می باشد. استنباطی که از ادعاهای سرپرست جدید استقلال، می شود کرد ، اینست که، در تقابل مدیریتی دو باشگاه دولتی پایتخت که به لحاظ حمایت های متولی در شرایط یکسان بوده اند، جنگ های مدیریتی آبی ها، موجودیت آنها را تحت الشعاع قرار داده و این تنها علت ناکامی های استقلال در مقایسه با حریف سنتی خود می باشد. آنچه مجهول می باشد، چگونگی انتخاب مدیران استقلال و پرسپولیس است که همواره یکی موفق و دیگری ناموفق بوده است.
چرا تابش استعفا داد؟
مسعود تابش مدیرعامل باشگاه سپاهان، پس از اتفاقات دیدار لغو شده مقابل پرسپولیس، از سمت خود استعفا داد. سیر نزولی سپاهان در دوران مدیریت تابش، و اوج گیری دوباره آنان در فصل اخیر، فشار مضاعفی به وی تحمیل کرده و در نهایت باعث استعفای تابش می شود. تابش می گوید؛ استعفا من ربطی به اتفاقات بازی پرسپولیس ندارد. من بیشتر از دو سال مدیریت باشگاه را در دست داشتم و در بدترین شرایط اقتصادی هر چه در توان داشتم، انجام دادم. بعید است، تابش که سابقه مدیریت سپاهان در گذشته را نیز داشته، به خاطر فشار های اقتصادی مجبور به استعفای شده باشد. وی می گوید؛ اتفاقات مسابقه با پرسپولیس بیش از حد من را تحت تاثیر قرار داد و حق طبیعی ام بود که از حق و حقوق باشگاهم دفاع کنم. اتفاقات این بازی شش امتیازی را چگونه باید تفسیر کرد.؟ آیا این تیم، صرفا به خاطر احترام به هوادار با تاخیر به ورزشگاه رفت؟ آیا در رختکن سپاهان نیز هواداران تصمیم گرفتند که تیم وارد زمین نشود؟ استعفای تابش ریشه در واقعیت هایی دارد که در نهایت منجر به ناکامی فوتبال ایران در سال های اخیر شده است. آنجا که عدم تدبیردرست، فوتبال ایران به سمت یک قطبی شدن پیش برده، اما نمی تواند زیر ساخت های مناسب را برای بازی های بزرگ فراهم نماید.
دفاع انصاری فرد از پرسپولیس
نتیجه مدیریت درست پرسپولیس در سال های اخیر، ناکامی های تیم قرمز پوش پایتخت را به موفقیت های دامنه دار تبدیل کرده است. اینکه ادعا شده است، که حمایت های ویژه مسئولین ورزشی، علت اصلی قهرمانی های این تیم است، به هیچ عنوان درست نبوده و ریشه آن را باید در جای دیگری جستجو کنیم. انتخاب درست ارکان باشگاه و بهره گیری از حداقل ها، استخدام مربیانی که درک درستی از پرسپولیس و شرایط فوتبال ایران داشته اند، مهمترین علت یکه تازی های آنان در فصول اخیر بوده است. حفظ مهره های موثر پرسپولیس کار سختی بود که مدیران قبلی و فعلی، در آن موفق بوده و دور کردن حواشی مخرب اعم از بازیکن و باشگاه را هم باید بدان اضافه نمود. انصاری فرد می گوید؛ با وجود ۷ قهرمانی که پرسپولیس به دست آورده، هنوز بازیکنان ما سرشار از انگیزه هستند. بازیکنان پرسپولیس با وجود فشردگی مسابقات و اینکه گاهی تنها فرصت دو جلسه تمرین پیش از بازی را دارند، باز هم با تمام توان بازی میکنند. این توان مضاعف را باید در همان دور شدن حواشی و مدیریت توانای پرسپولیس تفسیر کرد. و دور از انصاف است که از آن به عنوان مهندسی لیگ تعبیر نماییم. مدیر عامل پرسپولیس می گوید؛ زمانی که برخی تیمها نتیجه نمیگیرند، رو به چنین اظهارنظرهایی میآورند. این صحبتها در حالی مطرح میشود که هیچ مستنداتی وجود ندارد. مطرح کردن چنین سخنانی تنها موجب تحریک هواداران میشود که نتیجه آن درگیری و آسیب دیدن هواداران است. حتی خود هواداران باشگاههایی که چنین صحبتهایی را مطرح میکنند، متوجه شدهاند که این ادعاها صحت ندارد و ناکامی این باشگاهها دلایل دیگری دارد.