جهانگیری: عملکرد خوب در اشتغال‌زایی، کارنامه درخشانی  در مقابله با تحریم است
جهانگیری: عملکرد خوب در اشتغال‌زایی، کارنامه درخشانی  در مقابله با تحریم است

معاون اول رئیس جمهور، اسحاق جهانگیری با تأکید بر اینکه اشتغال‌زایی در مقطع فعلی یکی از اولویت‌های اصلی دولت است، گفت: ایجاد فرصت‌های شغلی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و در مسیر تلاش برای دستیابی به رشد اقتصادی نیز باید تمرکز خود را بر رشد اقتصادی اشتغال‌زا معطوف کنیم. معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره […]

معاون اول رئیس جمهور، اسحاق جهانگیری با تأکید بر اینکه اشتغال‌زایی در مقطع فعلی یکی از اولویت‌های اصلی دولت است، گفت: ایجاد فرصت‌های شغلی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و در مسیر تلاش برای دستیابی به رشد اقتصادی نیز باید تمرکز خود را بر رشد اقتصادی اشتغال‌زا معطوف کنیم.
معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به گزارش عملکرد مثبت ایجاد اشتغال در فصل بهار و تابستان، تصریح کرد: اگر رویه مثبت اشتغال‌زایی در شش‌ماهه دوم سال نیز استمرار پیدا کند، اشتغال‌زایی در سال ۹۸ به‌منزله کارنامه درخشانی در مقابله با فشارها و تحریم‌های ظالمانه آمریکا خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: رونق تولید در حقیقت به معنای به حرکت درآمدن چرخ واحدهای تولیدی کشور و به‌تبع آن ایجاد فرصت‌های شغلی است و عملکرد اشتغال‌زایی کشور در حوزه ایجاد اشتغال طی شش‌ماهه نخست سال جاری نشان می‌دهد همه بخش‌ها و دستگاه‌ها اهتمام ویژه‌ای نسبت به تحقق منویات رهبر معظم انقلاب و شعار سال ۹۸ داشته‌اند.
وی افزود: برای فعال شدن واحدهای تولیدی و بنگاه‌های اقتصادی، لازم است برنامه‌ریزی و اقدامات ویژه‌ای در جهت تأمین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی که نقش پیشران دارند انجام شود چراکه با راه‌اندازی این واحدها، مجموعه‌ای از واحدهای تولیدی پایین‌دست آن‌ها نیز به حرکت درمی‌آیند.
معاون اول رئیس‌جمهور منابع حاصل از تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۹۷ و ۹۸ را فرصتی مناسب برای اجرای طرح‌های اشتغال روستایی پایدار و پرداخت تسهیلات ارزان‌قیمت به فعالان اقتصادی دانست و افزود: همه دستگاه‌ها برای این موضوع به‌صورت جدی وقت بگذارند و گزارش عملکرد خود را به‌صورت ماهانه از طریق دبیرخانه شورای عالی اشتغال و سازمان برنامه‌وبودجه ارائه دهند.
معاون اول رئیس جمهور تصریح کرد: اگرچه اختصاص ۱.۵ میلیارد دلار از منابع صندوق توسعه ملی برای اشتغال‌زایی کاری بزرگ و پراهمیت بود، اما این ۱۸ هزار میلیارد تومان در مقابل تسهیلات عظیم بانکی، منابع مالی نهادهای عمومی غیردولتی و چندصد هزار میلیارد تومان منابع بخش خصوصی که در اقتصاد کشور در گردش است رقم چندان بزرگی نیست. وی با اشاره به بازدید چند ماه قبل خود از نمایشگاه توانمندی و کارآفرینی افراد تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) در مشهد گفت: این نمایشگاه یکی از کارهای افتخارآمیز کمیته امداد در راستای توانمندسازی مددجویان بود که افراد تحت پوشش توانسته بودند با استفاده از تسهیلات اشتغال روستایی، به افرادی کارآفرین تبدیل شوند و برای تعداد زیادی از متقاضیان کار، فرصت شغلی فراهم کنند.