حضور بیش از ۳۰ بانوی امدادگر در حادثه متروپل آبادان
حضور بیش از ۳۰ بانوی امدادگر در حادثه متروپل آبادان

 رئیس حوزه ریاست جمعیت هلال احمر، نقش‌آفرینی زنان هلال احمر در حادثه متروپل آبادان را قابل تحسین دانست و گفت: در این حادثه بیش از ۳۰ بانوی آموزش‌دیده و آماده در قالب تیم‌های سحر برای انجام فعالیت‌های پشتیبانی و حمایت‌های روانی مصیبت‌دیدگان حضور فعال داشتند. راضیه عالیشوندی در سالروز میلاد حضرت فاطمه معصومه (س) و […]

 رئیس حوزه ریاست جمعیت هلال احمر، نقش‌آفرینی زنان هلال احمر در حادثه متروپل آبادان را قابل تحسین دانست و گفت: در این حادثه بیش از ۳۰ بانوی آموزش‌دیده و آماده در قالب تیم‌های سحر برای انجام فعالیت‌های پشتیبانی و حمایت‌های روانی مصیبت‌دیدگان حضور فعال داشتند.
راضیه عالیشوندی در سالروز میلاد حضرت فاطمه معصومه (س) و روز دختر با تبیین نقش و جایگاه موثر زنان در جامعه افزود: در مجموع بیش از ۱۱۳ هزار نفر از بانوان کشور با عضویت فعال در جمعیت هلال احمر به عنوان بخش عظیمی از سرمایه های این نهاد عام المنفعه محسوب می شوند.
وی ادامه داد: ۱۵ هزار بانوی امدادگر با کسب مهارت و آموزش‌های تخصصی امدادی به عنوان امداد و نجاتگر هلال احمر در قالب تیم‌های توانا، علاوه بر حضور در میادین اجتماعی و فرهنگی خدمت، حالا در سنگر امدادرسانی و پوشش امدادی حوادث طبیعی و غیر طبیعی فعالیت می‌کنند.
عالیشوندی با اشاره به رهنمودهای رهبر معظم انقلاب درباره جایگاه والای زنان در تعالی جامعه افزود: براساس این منویات، زنان با توجه به نقش بسیار موثری که در صحنه خانواده، تربیت و رشد صحیح فرزندان خود دارند، می‌توانند مبنای شکل‌گیری جامعه‌ای بالنده و فهیم شوند. رئیس حوزه ریاست جمعیت هلال احمر با اشاره به بهره‌گیری سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر از روحیه و ظرفیت زنان و مادران کشور افزود : بیش از ۷۰ هزار بانوی عضو داوطلب جمعیت هلال احمر، امروز با تقویت روحیه و با تاسی از سیره ائمه اطهار به ویژه توجه به وجهه کرامت حضرت فاطمه معصومه(س) در عرصه‌های مختلف، در این نهاد عام المنفعه با توجه و تاکید بر حفظ کرامت انسانی فعالیت می‌کنند.
عالیشوندی به حضور ۴۱ هزار و ۶۰۷ بانوی عضو سازمان جوانان هلال احمر به عنوان سرمایه مهم این نهاد مردمی اشاره کرد و افزود: یکی از اساسی‌ترین فعالیت‌های هلال احمر، برنامه ریزی مدون و منسجم برای آموزش معارف شناختی و انسانی بر پایه اصول و آموزه های دینی و قرار دادن دختران و بانوان کشور در مسیر تعالی، رشد فکری، تقویت روحیه خود باوری و اعتماد به نفس در آنان است.
دریافت وام ازدواج بیش از ۸۳ هزار متقاضی در فروردین و اردیبهشت
معاون امور جوانان وزیر ورزش و جوانان از دریافت وام ازدواج ۸۳ هزا رو ۸۵۷ متقاضی در فروردین و اردیبهشت سال جاری خبر داد.
وحید یامین‌پور در این توئیت تصریح کرد: «در فروردین و اردیبهشت امسال، ۸۳۸۵۷ نفر از متقاضیان، وام ازدواج را دریافت کرده‌اند؛ (۱۷۴ درصد رشد نسبت به مدت مشابه پارسال) اما براساس گزارش‌ها برخی شُعب با تخطی از دستورالعمل‌ها در خصوص ضامن برای متقاضیان مشکل ایجاد می‌کنند. با وزیر محترم اقتصاد قرار گذاشتیم نظارت را تقویت می‌کنیم.»
وحید یامین‌پور ۱۴ فروردین ماه نیز در صفحه توئیتر خود نوشت: «دریافت وام ازدواج آسان‌تر می‌شود. بانک مرکزی بخشنامه اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج را با وثایقی سهل‌تر به شبکه بانکی ابلاغ کرد. بانک‌ها مکلفند مبتنی بر اعتبارسنجی متقاضیان، حداکثر با اخذ سفته از متقاضی یا یک ضامن معتبر به پرداخت تسهیلات اقدام کنند.» وام ازدواج از سال ۱۳۹۶ با مبلغ ۱۰ میلیون تومان به ‌روز شد و در سال ۹۸ و ۹۹ به ترتیب به ۳۰ میلیون و ۵۰ میلیون تومان (به هر نفر) با بازپرداخت هفت ساله و بهره چهار درصد افزایش یافت.
در سال ۹۹ مبلغ این وام ۲۰ میلیون تومان افزایش یافت و به ۷۰ میلیون تومان (به ازای هر نفر) رسیده و یک اعتبار تشویقی نیز برای پسرانی که زیر ۲۵ سال و دخترانی که زیر ۲۳ سال ازدواج می‌کنند، گذاشته شد.
لزوم راه‌اندازی کلینیک‌های پساکرونا در کشور
عضو کمیته علمی کشوری کرونا با اشاره به لزوم راه اندازی کلینیک‌های پساکرونا در کشور گفت: حداقل حدود ۱۰ تا ۳۰ درصد از بیماران مبتلا به کرونا ممکن است دچار کووید دراز مدت شوند بنابراین جدا از اینکه کرونا کنترل شود یا نه باید به کووید درازمدت توجه کنیم.
مسعود یونسیان اظهار داشت: همچنان باید شیوه‌نامه‌های بهداشتی را رعایت کنیم زیرا در مناطقی از سازمان جهانی بهداشت مانند آمریکا، غرب اقیانوس آرام و آفریقا، مواردی از افزایش نسبتا قابل ملاحظه کرونا داریم که شاید در این کشورها، موج جدیدی از کرونا در راه باشد.
وی ادامه داد: اگرچه هنوز سویه غالب در بیشتر کشورها و ایران، اُمیکرون است اما زیرسویه‌هایی در آفریقای جنوبی با عنوان BA۴ و BA۵ شناسایی شده است. در کشورهایی که زیرسویه قبلی آنها، BA۱ بوده می‌تواند موجب افزایش موارد کرونا باشد اما در کشور ما بر اساس گزارش‌های دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران و انستیتو پاستور ایران، زیرسویه غالب، BA۲ بوده و به نظر می‌رسد کشورهایی که با این زیرسویه درگیر بوده‌اند در برابر زیرسویه‌های جدید، مقاومت خوبی نشان داده‌اند. عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران خاطرنشان کرد: خوشبختانه حجم بالای واکسیناسیون در کشور ما و البته نسبت بالای ابتلا به کرونا، مصونیت خوبی را برای کشور ما ایجاد کرده بنابراین هیچ موجی از امواج جدید کرونا در آینده نزدیک در ایران نداریم. در مورد آینده دورتر مانند اواخر تابستان یا پاییز، نمی‌توان پیشگویی کرد و بر اساس آن، تصمیمات مدیریتی گرفت.
یونسیان تاکید کرد: در این شرایط، باید همه گوش به زنگ باشند و به محض مشاهده اولین موج جدی از افزایش موارد کرونا در کشور، باید تصمیمات لازم را بدون معطلی گرفت اما پیشگویی کردن از امروز در مورد موج‌های بعدی در اواخر تابستان یا فصل پاییز، کار صحیحی نیست.