حقوق و مزایا را در سامانه ثبت کنید
حقوق و مزایا را در سامانه ثبت کنید

هیات وزیران به دستگاههای اجرایی برای ثبت رقم دریافتی کارکنان دستگاه های اجرایی در سامانه حقوق و مزایا به قید فوریت اولتیماتوم داد. حسین سیمایی صراف دبیر هیئت دولت در نامه‌ای به اعضای کابینه در خصوص ثبت دریافتی کارکنان دولت در سامانه حقوق و مزایا اولتیماتوم داد. در نامه دبیر هیئت دولت به اعضای آن […]

هیات وزیران به دستگاههای اجرایی برای ثبت رقم دریافتی کارکنان دستگاه های اجرایی در سامانه حقوق و مزایا به قید فوریت اولتیماتوم داد.
حسین سیمایی صراف دبیر هیئت دولت در نامه‌ای به اعضای کابینه در خصوص ثبت دریافتی کارکنان دولت در سامانه حقوق و مزایا اولتیماتوم داد.
در نامه دبیر هیئت دولت به اعضای آن با اشاره به مصوبه ۹ آذر هیئت وزیران آمده:
آن دسته از دستگاه‌های اجرایی که تا کنون نسبت به درج و ثبت کامل اطلاعات مربوط به حقوق و مزایای کارکنان خود در سامانه حقوق و مزایا مطابق ماده ۲۹ قانون برنامه ۵ ساله ششم توسعه اقدام نکرده‌اند، به قید فوریت نسبت به درج این اطلاعات با هماهنگی سازمان امور اداری و استخدامی کشور اقدام کنند.
بر اساس مقرره هیئت وزیران، قرار است سازمان اداری و استخدامی بر روند اجرای این مصوبه نظارت کرده و پیگیری آن را از دستگاه‌های اجرایی بر عهده داشته باشد.
قرار شده دستگاه‌هایی که نسبت به اجرای این مصوبه اقدامات لازم را انجام ندهند، برای پرداخت حقوق و مزایای آذر ماه کارکنان آنها محدودیت‌هایی ایجاد شود.

صادرات فرآورده های نفتی از یکی دو هفته آینده از سر گرفته می شود
وزیر نفت از و آغاز صادرات فرآورده های نفتی از یکی دو هفته آینده و رفع مشکل کمبود ذخایر داخلی این محصولات خبر داد.
جواد اوجی در حاشیه نشست اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در این جلسه گزارشی از ۷۰ روز فعالیتم در وزارت نفت را ارائه کردم که در خصوص بخش‌های مختلف توسعه اعم از بالادست و پایین دست صنعت نفت و همچنین برنامه‌های آتی وزارت نفت بود.
وی ادامه داد: در خصوص فروش نفت، میعانات گازی و فرآورده‌های نفتی چه در حوزه صادرات و چه فروش داخلی گزارش‌هایی ارائه دادیم. با کمک و پشتیبانی دولت، وضعیت فروش نفت خیلی بهتر شده است؛ در حال استفاده از توان و ظرفیت‌های داخلی و خارجی هستیم. وزیر نفت گفت: بحث تهاتر نفت در قالب مشارکت در پروژه‌های سرمایه گذاری خصوصاً پروژه‌های سنواتی را هم در دست اقدام داریم؛ طرح‌های خوبی را دولت مشخص کرده که بزودی کلید خواهند خورد. وی درباره موضوع فروش فرآورده‌های نفتی تصریح کرد: در این مدت به لحاظ تأمین ذخایر داخلی محدودیت‌هایی داشتیم؛ اما فکر می‌کنم از یکی دو هفته آینده بحث صادرات فرآورده‌های نفتی را خواهیم داشت.
اوجی یادآور شد: برنامه‌های آتی وزارت نفت در حوزه میادین مشترک اعم از گازی و نفتی و سرمایه گذاری‌هایی که در این خصوص لازم است انجام شود چه برای نگهداشت سطح تولید و چه برای بهینه سازی مصرف انرژی شامل نفت کوره، نفت گاز، بنزین و گاز را در این نشست ارائه کردیم.

۱۵ آبان ماه، آخرین مهلت ارسال صورت معاملات تابستان ۱۴۰۰
معاون درآمدهای مالیاتی سازمان امور مالیاتی گفت: آخرین مهلت ارسال فهرست معاملات فصلی دوره تابستان ۱۴۰۰ اشخاص مشمول، ۱۵ آبان ماه سال جاری است.
محمد مسیحی با اشاره به آئین نامه تبصره ۳ ماده ۱۶۹ قانون مالیات‌های مستقیم گفت: آخرین مهلت ارسال صورت معاملات فصل تابستان، ۱۵ آبان ماه سال جاری است.
وی ادامه داد: به موجب مفاد ماده ۱۰ آئین نامه اجرایی موضوع تبصره ۳ ماده ۱۶۹ اصلاحی مصوب ۱۳۹۴/۰۴/۳۱، اشخاص مشمول ارسال فهرست معاملات فصلی مکلفند صورت معاملات خود را در مقاطع سه ماهه (فصلی) تهیه و تا یک ماه و نیم پس از پایان هر فصل به صورت الکترونیکی از طریق درگاه ملی مالیات به نشانی www.intamedia.ir برای سامانه معاملات فصلی ارسال نمایند. معاون درآمدهای مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور تاکید کرد: عدم ارسال صورت معاملات فصلی در مهلت مقرر قانونی، موجب تعلق جریمه می‌شود.

پرداخت تسهیلات ۶۰۰ میلیون تومانی به کارخانجات چای
رئیس سازمان چای با اشاره به اینکه در نیمه دوم سال بهزراعی و بازسازی باغات و کارخانجات چای در اولویت قرار دارد، گفت: امسال به کارخانجات چای سازی ۶۰۰ میلیون تومان تسهیلات پرداخت می شود. حبیب جهانساز با اشاره به پرداخت تسهیلات برای به زراعی باغات چای و بازسازی کارخانجات این محصول، گفت: این تسهیلات از محل صندوق تخصصی چای و سرمایه‌گذاری در بانک‌های عامل پرداخت می‌شود. رئیس سازمان چای با بیان اینکه به ازای هر هکتار چهار میلیون تومان تسهیلات به چایکاران پرداخت می‌شود، بیان کرد: برای هرس کف‌بُر و اصلاح شیب نیز تسهیلات ۳۵ میلیون تومانی در نظر گرفته شده است. وی تصریح کرد: نرخ همه این تسهیلات چهار درصد بوده و بازپرداخت آن نیز حداکثر چهار سال است. جهانساز با اشاره به پرداخت تسهیلات ۲۵ میلیون تومانی برای احیای باغات چای رها شده، عنوان کرد: برای هرس باغات دایر تسهیلات ۲۵ میلیون تومانی و هرس کمر بُر نیز ۱۵ میلیون تومانی پرداخت می‌شود. رئیس سازمان چای کشور افزود: برای تأمین ماشین آلات چایکاری نیز تسهیلات ۸۰ میلیونی با نرخ چهار درصد به چایکاران پرداخت می‌شود.