سرپرست شرکت سیاحتی علیصدر از خسارت هفت میلیارد تومانی این مجموعه به علت شیوع کروناویروس خبر داد و گفت: پیش بینی میشد در فروردین ماه سال ۹۹ مجموعه سیاحتی علیصدر و عباس آباد هفت میلیارد درآمد داشته باشند. مهدی مجیدی بیان کرد: پس از تعطیل شدن غار علیصدر برای حدود ۱۵۰ نفر نیروی […]
سرپرست شرکت سیاحتی علیصدر از خسارت هفت میلیارد تومانی این مجموعه به علت شیوع کروناویروس خبر داد و گفت: پیش بینی میشد در فروردین ماه سال ۹۹ مجموعه سیاحتی علیصدر و عباس آباد هفت میلیارد درآمد داشته باشند.
مهدی مجیدی بیان کرد: پس از تعطیل شدن غار علیصدر برای حدود ۱۵۰ نفر نیروی انسانی شاغل در مجموعه تدابیری اندیشیده و سرانجام با پیگیریها و هماهنگیهای انجام شده حق و حقوقشان پراخت شد و از امتیازات بیمه بیکاری برخوردار شدند.
وی اضافه کرد: در کنار بهرهمندی کارگران مجموعه از بیمه بیکاری، بسته معیشتی به مبلغ ۵۰۰ هزار تومان به آنها داده شد و این در حالیست که پرسنل رسمی شرکت هنوز حقوقی دریافت نکردهاند، علاوه بر این مقرر شد وام قرضالحسنه دو میلیون تومانی نیز به آنها تعلق بگیرد.
مجیدی با اشاره به اینکه در این مدت علاوه بر غار علیصدر، مجموعه پیرامونی آن و مجموعه سیاحتی عباس آباد، بهره برداران بخش خصوصی نیز تعطیل بودهاند، تصریح کرد: در قراردادهای بهره برداران لحاظ شد که حق و حقوقشان به طور کامل حفظ شود.
وی با بیان اینکه در حال حاضر ۳۰ درصد از نیروها در مجموعه مشغول به کار هستند، تاکید کرد: ۷۰ درصد باقیمانده نیروها تعدیل نشدهاند بلکه به بیمه بیکاری معرفی و از مزایای آن استفاده میکنند و پس از برگشتن به شرایط عادی قطعا در مجموعه به کار خود ادامه خواهند داد. مجیدی در ادامه درباره شرایط بازگشایی مجموعه غار پس از رفع خطر کروناویروس توضیح داد: طی جلسههایی که با کارشناسان بهداشت و درمان داشتهایم مقرر شد پروتکلهای بهداشتی در نظر گرفته و عملیاتی شود؛ به عنوان مثال با حداقل ظرفیت وارد کار شویم و از ازدحام جمعیت جلوگیری شود همچنین شیب ملایم پذیرش و زمان بندی مناسب مسافرها از موارد دیگر است.
آغاز اردیبهشت با شیخ اجل
اول اردیبهشت به نام روز سعدی نامگذاری شده است. سعدی، زاده سال ۶۰۶ و درگذشته در سال ۶۹۰ هجری قمری از بزرگترین شاعران و نویسندگان پارسیگوی ایرانی است. ادیبان و شاعران ایرانی به سبب فصاحت و بلاغت به او لقب «استادِ سخن» و «شیخِ اجلّ» دادهاند. کلیات سعدی، شامل «گلستان» به نثر و «بوستان» در قالب مثنوی و غزلیات، مهمترین آثار این شاعر و نویسنده نامدار است. این آثار به عنوان کتابهای اخلاقی و حکمتآمیز شناخته میشوند. زبان سعدی بخاطر فصاحت و شیرینی از گذشته تا امروز در آموزش زبان فارسی نقش مهمی داشته است. آرامگاه این شاعر بزرگ در شیراز و در محلی معروف به «سعدیه» قرار دارد.