رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور به ارائه راهکارهایی برای مقابله با استرس ناشی از ویروس کرونا پرداخت و گفت: در شرایط فعلی که مردم در خانه هستند و سبک زندگی خود را تغییر دادهاند، توصیه میشود که از اقداماتی مانند ریلکسیشن و سرگرم کردن خود و اعضای خانواده و مطالعه و نوشتن […]
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور به ارائه راهکارهایی برای مقابله با استرس ناشی از ویروس کرونا پرداخت و گفت: در شرایط فعلی که مردم در خانه هستند و سبک زندگی خود را تغییر دادهاند، توصیه میشود که از اقداماتی مانند ریلکسیشن و سرگرم کردن خود و اعضای خانواده و مطالعه و نوشتن خاطرات خود برای مقابله با این استرس استفاده کنند.
محمد حاتمی اظهار کرد: کرونا باعث توجه مردم به اقدامات پیشگیرانه و تغییر سبک زندگی شده و تکرار برخی رفتارها هم به مرور زمان به عادت تبدیل میشود، اما مردم مطمئن باشند که با رفتن این ویروس منحوس از کشور عادت به تکرار شستن دستها و اقدامات بهداشتی هم از بین خواهد رفت. رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور با بیان اینکه کرونا مردم را نمیکشد و این ترس از کروناست که مردم را میکشد، گفت: متاسفانه اقدامات زمینهسازی ذهنی برای این ویروس انجام نشده بود و فقط میگفتند که کرونا در ایران نیست، اما به یکباره اعلام شد که چند نفر در قم فوت کردند و این موضوع استرس و اضطراب زیادی را در مردم ایجاد کرد. وی اضطراب و استرس را جزو ذاتی ورود ناگهانی این ویروس به کشور دانست و افزود: درصدی از وجود اضطراب در افراد خوب است، چراکه باعث رعایت اقدامات بهداشتی و خود مراقبتی میشود، اما اگر میزان استرس از حدی فراتر رود هورمون کورتیزون کاهش مییابد و سیستم ایمنی بدن تضعیف و نهایتاً بدن آماده بیماریهای صعب العلاج خواهد شد.
تیمور عامری به بیست سال حبس محکوم شد
سخنگوی قوه قضائیه از صدور حکم برای برخی اخلالگران نظام ارزی خبرداد.
غلامحسین اسماعیلی در خصوص رسیدگی قضائی به تخلفات بازار ارز گفت: با تلاش همکاران ما در دادسرای تهران ۳۷ نفر بازداشت شدند که تعدادی از آنها همچنان در بازداشت هستند.
اسماعیلی در خصوص یکی از پروندههای اخلال در نظام ارزی گفت: در یکی از پرونده اخلال در نظام اقتصادی از طریق اخلال در نظام ارزی، تیمور عامری به جرم اخلال در نظام ارزی به تحمل بیست سال حبس و جزای نقدی، محمد حسین زندیه به تحمل ۵ سال و حبس و جزای نقدی و علی اصغر سلطانی گهر به تحمل شلاق و جزای نقدی محکوم شده است.
تشکیل ۴۰۰ پرونده تخلفات کرونایی
سخنگوی سازمان تعزیرات گفت: حدود ۴۰۰ پرونده از شنبه هفته پیش تاکنون در سراسر کشور در حوزه مبارزه با احتکار و گرانفروشی و عدم عرضه اقلام بهداشتی رسیدگی شده است. سید یاسر رایگانی سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی، اظهار داشت: حدود ۴۰۰ پرونده از شنبه هفته پیش تاکنون در سراسر کشور در حوزه مبارزه با احتکار و گران فروشی و عدم عرضه اقلام بهداشتی، رسیدگی شد که بیشترین پروندهها در استانهای خراسان رضوی، تهران، همدان و کرمانشاه بود.
رایگانی افزود: فقط در شهر تهران، حدود ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار عدد ماسک را از هفته پیش تا ظهر دوشنبه تحویل وزارت بهداشت دادیم و همزمان پروندههای این محتکران در شعب سازمان تعزیرات در حال رسیدگی است. وی اضافه کرد: دوشنبه ۱۲ اسفند بیش از ۱۶ تن ژل ضدعفونی کننده را کشف کردیم که از این مقدار، ۱۴ تن در استان البرز بود. سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: بیش از پنج هزار لیتر الکل ضدعفونی کننده را کشف کردیم که از این میزان سه هزار لیتر به استان فارس مربوط بوده است و بیش از ۳۰ میلیون عدد دستکش هم کشف و ضبط شد که در یک انبار در شهر ری بود.
تاکسیرانان بدون دستکش و ماسک خدمات رسانی می کنند
رئیس کمیته بودجه و نظارت شورای شهر تهران، نسبت به عدم وجود امکانات و مواد مورد نیاز تاکسیرانان برای مقابله و پیشگیری از کرونا واکنش نشان داد. مجید فراهانی، طی تذکری به وزارت بهداشت گفت: با رئیس سازمان تاکسیرانی صحبت کردم اشاره کردند که ۸۰ هزار تاکسی سازمان تاکسیرانی و بیش از ۱۰۰ هزار تاکسی اینترنتی همچنان فاقد ماسک مناسب، دستکش و مواد ضدعفونی هستند. وی افزود: به رغم اینکه شهردار تهران ۵۲ میلیارد تومان از محل ۴ درصد تبصره ۱۳ را به این مسئله تخصیص دادند و منابع مالی موجود است اما این اقلام همچنان تامین نشده است. عضو شورای شهر تهران خاطر نشان کرد: دیروز یکی از پتروشیمی های جنوب غرب کشور مقداری مواد ضدعفونی در اختیار شهرداری قرار داد و باید تشکر کنیم. گروه های مردم نهاد هم اعلام همکاری کردند اما متاسفانه همچنان این اقلام را نداریم.