دهمین بازی بی‌سرانجام؛ سکته در دوئل قهرمانی
دهمین بازی بی‌سرانجام؛ سکته در دوئل قهرمانی

    – ساعت ۱۶:۱۵ دقیقه بعد از ظهر، قرار بود حساس‌ترین بازی هفته و شاید، سرنوشت‌سازترین بازی لیگ نوزدهم بین سپاهان و پرسپولیس برگزار شود. بازی که می‌توانست سپاهان را در جدول به پرسپولیس نزدیک کند، یا به گل محمدی و تیمش فرصت بیشتر کردن فاصله با سایر مدعیان را بدهد. در نهایت اما، […]

 

 

– ساعت ۱۶:۱۵ دقیقه بعد از ظهر، قرار بود حساس‌ترین بازی هفته و شاید، سرنوشت‌سازترین بازی لیگ نوزدهم بین سپاهان و پرسپولیس برگزار شود. بازی که می‌توانست سپاهان را در جدول به پرسپولیس نزدیک کند، یا به گل محمدی و تیمش فرصت بیشتر کردن فاصله با سایر مدعیان را بدهد. در نهایت اما، این بازی برگزار نشد. سپاهان بخاطر ممانعت تماشاگرانش، دیر به ورزشگاه رسید و نتوانست به موقع، آماده شروع مسابقه شود. گمانه‌زنی‌های زیادی درباره سرنوشت این مسابقه وجود دارد. اینکه سپاهان با سه بر صفر شدن مسابقه جریمه می‌شود یا سازمان لیگ فرصت دیگری برای برگزاری آن در نظر می‌گیرد. به هر صورت، این اولین باری نیست که چنین اتفاقی در لیگ برتر می‌افتد اما این بازی، مهمترینش خواهد بود.

پیش از این ۹ بازی لیگ، نیمه تمام مانده که در ۷ تای آن‌ها، کمیته انضباطی رای به ۳-۰ شدن مسابقه داده است. هر دو بار ابتدایی، مربوط به شموشک بود. لیگ سوم، بازی ابومسلم و شموشک نیمه تمام ماند و لیگ پنجم، شموشک فروتن در اعتراض به یک پنالتی به نفع برق شیراز، زمین را ترک کرد. هر دو مسابقه، سه هیچ به نفع حریفان شموشک شدند. فجرسپاسی لیگ ششم، در کنار تراکتورسازی و پاس همدان لیگ نهم دیگر تیم‌هایی بودند که چنین تاوانی دادند.

پرسپولیس، خودش هم یک بار شاهد چنین ماجرایی بوده است. لیگ یازدهم، بازی آن‌ها با داماش گیلان تا دقایق پایانی ۲-۱ به نفع حریف دنبال می‌شد. اعتراض‌های پیاپی تماشاگران پرسپولیس به رفیعی داور مسابقه، به سمت فحاشی رفت و او هم در اقدامی کم سابقه، بازی را به همین دلیل تعطیل کرد. حکم کمیته انضباطی، شکست سه بر صفر پرسپولیس بخاطر توهین تماشاگرانش بود.

پس از گذشت ۷ سال از بازی پرسپولیس و داماش، فصل پیش دوباره یک بازی لیگ نیمه تمام ماند. بازی صنعت نفت و پیکان، که پیکان ۲-۱ از حریفش جلو بود و تماشاگران میزبان اعتراض زیادی به عملکرد داور داشتند. اعتراض‌های آن‌ها، به مرور فیزیکی شد و به پرتاب سنگ رسید. در دقایق تلف شده، داور مجبور شد بازی را قطع کند و کمیته انضباطی هم، حکم به نتیجه ۳-۰ به سود پیکان داد.

دو بازی لیگ هم، بخاطر حوادث ‌ نیمه تمام مانده است. یک بار بازی سپاهان و فجرسپاسی در لیگ نهم، بخاطر بارش سنگین برف زمانی که ۱-۱ مساوی بود متوقف شد. این بازی را بعدا، از ابتدا آغاز کردند و سپاهان ۵ گل به حریفش زد. فصل بعد، بازی تراکتور و پاس همدان بخاطر قطع برق نیمه کاره ماند. دو تیم روز بعد، بازی را ادامه دادند و پاس در تبریز پیروز شد.

هیچکدام از این بازی‌ها، به اندازه بازی امروز در تعیین سرنوشت قهرمانی موثر نبودند. در هیچکدام هم تیم میزبان، به این شکل به ورزشگاه دیر نرسیده و دیر آماده بازی نشده است. مراسم ابتدای بازی امروز در حضور بازیکنان پرسپولیس و غیاب سپاهانی‌ها، فریم‌هایی عجیب در تاریخ لیگ ثبت کرد. حالا باید منتظر ماند، تا دید سرنوشت این بازی و ماجراهایش چه خواهد شد و اتفاقات امروز، به ضرر کدام تیم تمام می‌شود.

استقلال مدیرعامل می‌خواهد یا یک گونی پول؟

قرار است مجمع عادی استقلال با حضور اعضای هیئت مدیره و نمایندگان اعضای مجمع با محور حسابرسی برای تسریع در روند خصوصی‌سازی برگزار شود و فردا هم نوبت مجمع عادی پرسپولیس است. هرچند احتمال دارد در حاشیه همین جلسه، اعضای هیئت مدیره با وزیر ورزش درباره انتخاب مدیرعامل به جمع‌بندی برسند.

اصل داستان این است که با متواری شدن مهدی شریفی نیک‌نفس، عضو جدید هیئت مدیره استقلال که گویا قرار بود همزمان مدیرعامل استقلال هم باشد، اوضاع در مجموعه آبی به شدت پیچیده شده است.

برابر با شنیده‌های ما، بعد از این اتفاق قرار شد فرهاد صنیعی‌فر، مالک سابق نساجی به عنوان عضو جدید هیئت مدیره استقلال حکم بگیرد و خودش هم مدیرعاملی را بپذیرد چرا که شایعه شده بود خلیل‌زاده و موسوی با مدیرعامل شدن طرف مقابل کنار نمی‌آیند و اگر موسوی مدیرعامل شود، خلیل‌زاده استعفا می‌کند و اگر خلیل‌زاده مدیرعامل باشد، موسوی کار نمی‌کند، اما صنیعی‌فر که تقریباً به نظر می‌رسید حضور در هیئت مدیره را پذیرفته، ناگهان از ورود به مجموعه آبی پشیمان شد تا دست تصمیم‌سازان استقلال برای انتخاب مدیرعامل خالی بماند.

بعد از این اتفاق دوباره نگاه‌ها به سمت علی فتح‌ا… زاده رفت. او که گویا بازنشسته بیمه تأمین اجتماعی است و بازنشسته دولتی محسوب نمی‌شود، دوباره به صورت جدی گزینه مدیرعاملی استقلال شده و البته از رور اول هم خودش گفته بود تنها در صورتی به همکاری با هیئت مدیره استقلال ادامه می‌دهد که مدیرعامل باشگاه باشد. به نظر می‌رسد اگر قرار باشد امروز مدیرعامل باشگاه استقلال معرفی شود، این شخص کسی نخواهد بود غیر از فتح‌ا… زاده و وزارت ورزش گزینه دیگری برای انتخاب و معرفی به عنوان مدیرعامل ندارد، اما هیچ بعید نیست امروز هم اعضای هیئت مدیره سراغ انتخاب و معرفی مدیرعامل نروند و موضوع را چند روز دیگر کش بدهند.

حالا سؤال اینجاست که در شرایط فعلی، چه کسی می‌تواند مدیرعامل استقلال باشد؟ فتح‌ا… زاده چند روز پیش به شوخی گفته بود استقلال الان مدیرعامل نمی‌خواهد و نیاز به یک نفر دارد که فقط پول خرج کند. شوخی تلخی است، اما واقعاً در شرایط فعلی و با این حجم مشکلات مالی که استقلال را وادار کرده از موسوی قرض بگیرد و تن به شرایط عجیب فعلی بدهد، باشگاه آبی‌ها بیشتر از آن که یک مدیر بخواهد به یک گونی پول نیاز دارد!

خارج از شوخی، انتخاب مدیرعامل برای استقلال واقعاً حیاتی است. باشگاه بدون مدیرعامل تبدیل به مجموعه‌ای بلاتکلیف شده و میان اعضای هیئت مدیره هم اختلاف از مرحله چشم و هم‌چشمی عبور کرده و متأسفانه به مقطع «روکم‌کنی» رسیده و شاید انتخاب یک مدیر موجه که مورد تأیید هواداران هم باشد، اندکی اوضاع به هم ریخته آبی‌ها را سروسامان ببخشد.