وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: انتظارات دولت و مجلس از نظام بانکی باید منطبق بر واقعیات و توان بانکها باشد و نباید آنها را به صورت یک قلک بیانتها تصور کنند. سید احسان خاندوزی در نخستین جلسه شورای هماهنگی بانکهای دولتی، از مدیران عامل بانک های حاضر در جلسه خواست تا پیشنهادات خود در […]
وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: انتظارات دولت و مجلس از نظام بانکی باید منطبق بر واقعیات و توان بانکها باشد و نباید آنها را به صورت یک قلک بیانتها تصور کنند.
سید احسان خاندوزی در نخستین جلسه شورای هماهنگی بانکهای دولتی، از مدیران عامل بانک های حاضر در جلسه خواست تا پیشنهادات خود در مورد نحوه اجرایی کردن مجموعه تکالیف مورد انتظار دولت و مجلس شورای اسلامی را به معاونت امور بانک، بیمه و شرکت های دولتی وزارت اقتصاد ارائه دهند.
خاندوزی متذکر شد: البته انتظارات دولت و مجلس نیز از نظام بانکی باید منطبق بر واقعیات و توان بانکها باشد و نباید آنها را به صورت یک قلک بیانتها تصور کنند؛ گر چه، بخشی از انتظارات هم کاملاً بجاست و باید با اتخاذ سیاستها و روشهای مناسب و محاسبات دقیقِ سازگار با کسب و کار بانکی، آنها را برآورده ساخت.
وزیر اقتصاد با اشاره به فرصت حدوداً یک ماهه تا زمان تقدیم لایحه بودجه سال آینده به مجلس شورای اسلامی از شورای هماهنگی بانک ها خواست برنامه عملیاتی خود را برای تحقق اهداف ۱۳ گانه مورد اشاره در احکام انتصاب مدیران عامل بانک های دولتی، هر چه سریعتر ارائه دهند.
وی افزود: اگر ما بخواهیم میزان پیشرفت عملکرد یک بانک در مورد یکی از اهداف مورد اشاره را بسنجیم، باید از ابتدا مسیر رصد آن شکل بگیرد .
وی با بیان اینکه، اعضای شورا باید به بررسی این موضوع بپردازند، که چطور می توان ابزار های جدید را در زمینه تأمین مالی تولید بکار گرفت، افزود : باید ارزیابی متقاضی تسهیلات را با توجه به گزارش های مربوط به سوابق وی در زمینه پرداخت مالیات، به عنوان ابزاری مهم برای اعتبار سنجی او مورد نظر قرار داد.
خاندوزی در ادامه، استفاده از سهام برای توثیق تسهیلات خرد و نیز اعتبار سنجی متقاضیان تسهیلات بر اساس سبد سهام وی در بازار سرمایه را به عنوان دو راهکار مناسب برای حمایت و تأمین مالی تولید دانست و با اعلام اینکه از این پس، انحرافات احتمالی بانک ها از بودجه های مصوب، دقیق تر و با ریز بینی بیشتری مورد بررسی قرار خواهد گرفت، گفت: مدیران عامل بانک ها باید بیشتر بر رعایت انضباط مالی و عدم انحراف از بودجه مصوب نظارت داشته باشند.
وزیر اقتصاد در ادامه سخنان خود به اهمیت مدیریت ریسک و دارایی ها در ترازنامه بانکها اشاره کرد و گفت: در حال حاضر توقع نداریم راه نپیموده ای که باید در چند دهه گذشته طی میشد را، به سرعت و با فشار آوردن به ترازنامه بانکها طی کنیم؛ اما هم در مورد بانک ها و هم در خصوص صندوق های فعال، باید آرام و به تدریج این جهت گیری و حرکت را مد نظر داشته باشیم.
برگزیدگان نهایی طرح «دابلکارت هدیه» باشگاه مشتریان بانک صادرات ایران
مرحله پایانی قرعهکشی طرح دابلکارت هدیه باشگاه مشتریان بانک صادرات ایران با تخصیص ٢٠٧٩ میلیون ریال جایزه نقدی به ٤٩٥ نفر برنده خوششانس برگزار و اسامی آنها اعلام شد.
مراسم قرعهکشی مرحله پایانی (چهارمین مرحله) طرح دابل کارت هدیه باشگاه مشتریان بانک صادرات ایران با حضور مسئولان و کارشناسان واحدهای نظارتی این بانک برگزار و ٤٩٥ برنده خوششانس این مرحله، در مجموع از ٢٠٧٩ میلیون ریال جوایز نقدی بهرهمند شدند که نتایج این قرعهکشی در سایت باشگاه مشتریان به نشانی: https://club.bsi.ir قابل مشاهده است.
بر اساس قرعهکشی انجام شده، جوایز در پنج سطح در نظر گرفته شده و در هر کدام از پنج سطح جوایز نقدی ١٠ میلیون ریالی، پنج میلیون ریالی، سه میلیون ریالی، دو میلیون ریالی و یک میلیون ریالی، ٩٩ نفر برنده به قید قرعه مشخص شدند که تعداد برندگان نهایی به ٤٩٥ نفر رسید.
در این طرح یک ساله که قرعهکشی آن در چهار مرحله سه ماهه صورت گرفت، کارتهای هدیه خریداری شده بانک صادرات ایران بسته به میزان مانده موجودی کارت و امتیازات کسب شده، در قرعهکشی شرکت داده شده و دارندگان آن از صدها میلیون ریال جوایز نقدی ارزشمند بهرهمند خواهند شد.
در مرحله اول این طرح ١٠٠ جایزه نقدی در مجموع به ارزش ١٦٠ میلیون ریال، در مرحله دوم ٢٠٠ جایزه به ارزش٣٢٠ میلیون ریال و در مرحله سوم ٢٥٠ جایزه به ارزش مجموع ١٠٥٠ میلیون ریال به قید قرعه به برندگان تعلق گرفت و به حساب آنها واریز شد. بر اساس مصوبه هیئتعامل بانک صادرات ایران به دلیل شیوع بیماری کرونا و به منظور کاهش مراجعه حضوری به شعب، جوایز نقدی برندگان این طرح به حساب آنها واریز میشود. بر اساس این طرح خریداران و دارندگان کارتهای هدیه بانک صادرات ایران در صورت تعویق در خرید و حفظ موجودی، میتوانستند در قالب طرح «دابل کارت هدیه» با عضویت در باشگاه مشتریان این بانک، به قید قرعه از صدها میلیون ریال جوایز نقدی برخوردار شوند.
این طرح به مدت ١٢ ماه و از ابتدای شهریورماه ١٣٩٩ آغاز شده و تا پایان شهریورماه سال ١٤٠٠ در چهار دوره سه ماهه ادامه یافت.
در این طرح، به ازای هر ٥٠٠ هزار ریال مانده در هر کارت هدیه، روزانه ٥٠ امتیاز به کارت تخصیص داده میشد و امتیازها به صورت روزشمار محاسبه و در بازههای زمانی سه ماهه و بر اساس مجموع امتیاز کسب شده برای هر کارت به تفکیک، قرعهکشی صورت میگرفت. تمامی کارتهایی که در طول مدت زمان اجرای طرح، حداقل ٤٥٠٠ امتیاز کسب کردند، در قرعهکشی شرکت داده شدند. امتیاز کارتهایی که در دورههای اول این طرح برنده نشدند، به امتیاز دوره جدید آنها اضافه شد، لذا افرادی که در دورههای قبلی قرعهکشی برنده نشده بودند، در صورت نگاهداشت منابع در کارت هدیه ثبت شده در باشگاه مشتریان بانک صادرات ایران، شانس بیشتری برای کسب جایزه داشتند.