راه‌اندازی زباله‌سوز سراوان رشت ، نیازمند ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار است
راه‌اندازی زباله‌سوز سراوان رشت ، نیازمند ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار است

      شهردار رشت گفت: راه‌اندازی دستگاه زباله‌سوز سراوان رشت با احتساب قیمت‌های امروز حداقل به ۳۰۰ میلیارد تومان تأمین مالی نیاز دارد. ناصر حاج محمدی با بیان اینکه برای عدم انتقال هرگونه زباله به سراوان رشت نیازمند فعال‌تر کردن تمامی خطوط کارخانه کود آلی لاکان رشت هستیم، اظهار داشت: راه‌اندازی دستگاه زباله‌سوز سراوان […]

 

 

 

شهردار رشت گفت: راه‌اندازی دستگاه زباله‌سوز سراوان رشت با احتساب قیمت‌های امروز حداقل به ۳۰۰ میلیارد تومان تأمین مالی نیاز دارد.

ناصر حاج محمدی با بیان اینکه برای عدم انتقال هرگونه زباله به سراوان رشت نیازمند فعال‌تر کردن تمامی خطوط کارخانه کود آلی لاکان رشت هستیم، اظهار داشت: راه‌اندازی دستگاه زباله‌سوز سراوان رشت با قیمت‌های امروز حداقل به ۳۰۰ میلیارد تومان تأمین مالی نیاز دارد.

شهردار رشت ساخت کارخانه کود آلی شهر رشت با ظرفیت اسمی ۵۰۰ تن زباله در ۲۲ سال گذشته را مورد اشاره قرار داد و با بیان اینکه تمامی خطوط این مرکز فعال نیست، افزود: در حال حاضر تنها یکی از خطوط کارخانه کود آلی شهر رشت به ظرفیت ۳۰۰ تن فعال است و باید این ظرفیت را به دریافت هزار تن زباله در روز افزایش دهیم.

حاج محمدی راه‌اندازی دستگاه زباله‌سوز، افزایش ظرفیت کارخانه کودآلی و اجرای برنامه تفکیک زباله از مبدأ را توسط شهروندان از جمله اقداماتی که برای حل معضل پسماند سراوان ضروری است خواند و گفت: برای ساخت دستگاه زباله‌سوز سراوان و خرید تجهیزات آن با قیمت‌های امروز حداقل به ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیازمندیم.

وی با بیان اینکه تا به امروز معادل ۷۰ میلیارد تومان اعتبار برای تجهیزات پروژه زباله‌سوز سراوان پول پرداخت شده است، تصریح کرد: قرارداد ساخت ساختمان این پروژه را در فاز نخست منعقد کردیم که از مجموع ۲۳ میلیارد تومان منابعی که برای اجرای آن نیاز است دولت تاکنون ۱۵ میلیارد تومان این مبلغ را تأمین اعتبار کرده است.

شهردار رشت از ۱۰۰ میلیارد تومان اعتباری که برای احداث ساختمان و ۲۰۰ میلیارد تومانی که برای خرید تجهیزات زباله‌سوز سراوان نیاز است سخن گفت و افزود: از آن ۹۱ میلیارد تومانی که برای مدیریت پسماند در سال گذشته به شهرداری رشت ابلاغ شده ۵ میلیارد تومان آن در حال جذب و هزینه در سایت زباله سراوان است.

حاج محمدی با بیان اینکه از محل اعتبارات ۹۱ میلیارد تومانی مدیریت پسماند، ۱۵ میلیارد تومان برای ساختمان زباله‌سوز و ۴۰ میلیارد تومان برای خرید تجهیزات آن به شرکت مجری طرح پرداخت شده است، عنوان کرد: علاوه بر این‌ها معادل ۹ میلیارد تومان از این ردیف اعتباری را نیز برای ساخت دو سوله در سراوان اختصاص دادیم. وی با تأکید بر اینکه با احتساب مبالغ مورد اشاره تاکنون ۲۲ میلیارد تومان از خط اعتباری ۹۱ میلیارد تومانی پسماند شهرداری رشت جذب نشده است، خاطرنشان کرد: فرصت جذب این منابع تا پایان برج ششم امسال است که برای تحقق آن نیازمند انجام مطالعات تحقیقاتی، برآورد کار و اجرای مناقصه در شهرداری رشت هستیم.

شهردار رشت از انعقاد یک قرارداد با شرکت سرمایه‌گذاری خصوصی جهت تفکیک زباله از مبدأ در سطح شهر رشت خبر داد و با بیان اینکه جهت تبلیغ این طرح در بین شهروندان به مساعدت رسانه‌ها نیازمندیم، تصریح کرد: ۳۰ درصد زباله تولید شده شهر رشت به صورت خشک است که باید برای جداسازی آن از زباله تر اقدام کنیم.

برق پاسگاه‌های مرزی شمال گمیشان وصل شد

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق گلستان  اعلام کرد که برق پاسگاه‌های مرزی شمال گمیشان که در اثر وزش شدید و تند باد قطع شده بود ظرف ۴۸ ساعت وصل گردید.

علی اکبر نصیری در حاشیه بازدید از بازسازی خطوط ۲۰ کیلوولت تخریب شده ناشی از وزش باد شدید اظهار داشت: پارگی گسترده شبکه توزیع نیروی برق در مسیر نوار مرزی و سقوط پایه‌های بتنی باعث گردید که برق پاسگاه‌های مرزی شمال گمیشان قطع شود که خوشبختانه با تلاش همکاران برق گمیشان این خطوط دوباره برقرار و پاسگاه‌های مرزی برق‌دار شدند.

وی افزود : میزان خسارت ریالی دقیق از خسارت‌های وارده ناشی از وزش تند باد در این استان مشخص نشده است ولی طی بررسی‌های اولیه در شهرستان گمیشان این خسارت بیش از دومیلیارد ریال است.

شایان ذکر است که در اثر وزش این باد و طوفان ، ۱۲ پایه بتنی به همراه شبکه‌های سیمی سقوط کرده است و جهت جبران ، ۲۳ پایه بتنی ۲۰ کیلوولت کاشته شده است.

لازم بذکر است در پی وزش شدید باد و طوفان که منجربه قطع برق شد، در همان ساعات اولیه از طریق ژنراتورهای تامین برق، برق پاسگاه‌های مرزی تامین گردید.

سه مدیر شهرداری کرمانشاه برکنار شدند

شهردار کرمانشاه گفت: رئیس اداره اجرائیات و قائم مقام وی، همچنین مسؤول امور حقوقی شهرداری منطقه سه برکنار شدند و شهردار منطقه سه نیز تعلیق شد.

براساس گزارش تیم بازرسی استانداری کرمانشاه از حادثه مرگ زن حاشیه‌نشین در مورخه ۳۰ اردیبهشت ماه که پس از تخریب محل سکونتش و انتقال به کمپ ترک اعتیاد «چشمه سفید» توسط ماموران اجرائیات شهرداری، جان خود را از دست می‌دهد، علی‌رغم اعمال اقدامات قانونی، بی‌تدبیری در نحوه برخورد عوامل شهرداری کاملا مشهود است.

براساس این گزارش، استاندار کرمانشاه خواستار برخورد جدی و قاطع با عاملان این حادثه شده و در همین راستا امروز به دستور وی سه مدیر شهرداری کرمانشاه برکنار شدند.

سعید طلوعی، شهردار کرمانشاه در این خصوص، اظهار داشت: سه نفر از مدیران شهرداری به دنبال مرگ آسیه پناهی پس از تخریب آلونک غیرمجازش در حاشیه شهر، برکنار شدند.

وی ادامه داد: رئیس اداره اجرائیات و قائم مقام وی، همچنین مسؤول امور حقوقی شهرداری منطقه سه برکنار شدند و شهردار منطقه سه نیز تعلیق شد.