به گزارش جمله به نقل از ایلنا، کتاب میشل اوباما توسط سهیلا ناصری ترجمه شده و با ویراستاری امیر تختروانچی در ۶۲۶ صفحه و مصور روانه بازار نشر شده است. سهیلا ناصری، مترجم درباره علت ترجمه این کتاب مینویسد: «برخی تشابهاتی که در زندگی همسران دیپلماتها و سیاستمداران، البته در مقیاسهای متفاوت، وجود دارد […]
به گزارش جمله به نقل از ایلنا، کتاب میشل اوباما توسط سهیلا ناصری ترجمه شده و با ویراستاری امیر تختروانچی در ۶۲۶ صفحه و مصور روانه بازار نشر شده است.
سهیلا ناصری، مترجم درباره علت ترجمه این کتاب مینویسد: «برخی تشابهاتی که در زندگی همسران دیپلماتها و سیاستمداران، البته در مقیاسهای متفاوت، وجود دارد باعث شد من بتوانم با برخی جنبههای زندگی فردی نویسنده بیشتر ارتباط برقرار کنم».
مراسم رونمایی و جشن امضای این کتاب، پنجشنبه هشتم اسفند ۹۸، ساعت ۵ عصر در مؤسسهی هنر فردا به نشانی بزرگراه حقانی، نرسیده به چهارراه جهان کودک، پلاک ۲۷ برگزار میشود.
نمایش «خاتمه» ایران در آمریکا
فیلم مستند خاتمه به کارگردانی مهدی و هادی زارعی برای حضور در نهمین دوره جشنواره فیلمهای مستند آمریکا AMDOCS انتخاب شده است و بر اساس جدول برنامههای این فستیوال، روز شنبه ۹ فروردین ۹۹ برابر با ۲۸ مارس ۲۰۲۰ در سالن تیرستون اکران میشود.
خاتمه مستندی ۹۰ دقیقهای از زندگی یک دختر مهاجر افغانستانی در شیراز است که در کودکی با فشار خانوادهاش به عقد شوهر خواهر خود در میآید.
از عوامل این فیلم میتوان به علیرضا علویان طراح صدا، بابک حیدری تدوینگر و ستار اورکی آهنگساز اشاره کرد.
مستند خاتمه پیشتر در جشنوارههای لایپزیک، فلورانس، پراگ و سینما حقیقت، نمایش داده شده است.
نهمین دوره جشنواره فیلمهای مستند آمریکا AMDOCS از ۲۷ تا ۳۱ مارس ۲۰۲۰ (۱۲-۸ فروردین ۹۹) در پالم اسپرینگ کالیفرنیا برگزار میشود.
Magazine Movie Maker این فستیوال را یکی از ۵۰ فستیوال فیلم مستند برتر دنیا میداند.
«همگناه» به شبکه نمایش خانگی آمد
اولین ساخته مصطفی کیایی برای شبکه نمایش خانگی یکی از پربازیگرترین سریالهای خانگی است و از دیروز دوشنبه ۵ اسفندماه در فیلیمو، نماوا و پلتفرم دانلود سلام سینما توزیع شد.
فیلمنامه همگناه را محسن کیایی و علی کوچکی نوشتهاند و مصطفی کیایی در اولین تجربه کارگردانی برای شبکه نمایش خانگی این سریال را ساخته که پخش نسخه فیزیکی سریال در سراسر کشور بر عهده شرکت پخش هنر اول است.
در خلاصه داستان همگناه آمده است: خانواده صبوری خانوادهای بزرگ و قدیمی است که سالها است در کار صادرات و واردات گل و گیاه است. آنها در خانهای قدیمی همچنان در آرامش با هم زندگی میکنند تا اینکه ورود جوانی به این خانواده زندگی همه خانواده را دستخوش تغییراتی میکند.
همگناه یکی از پربازیگرترین سریالهای نمایش خانگی است که با حضور بازیگرانی چون پرویز پرستویی، هدیه تهرانی، محسن کیایی، مهدی پاکدل، پدرام شریفی و حبیب رضایی در آن ایفای نقش کردهاند.
از دیگر بازیگران این مجموعه مسعود رایگان، رویا تیموریان، افسانه چهرهآزاد، هنگامه قاضیانی، شاهرخ فروتنیان، افسانه ناصری، احسان کرمی، روشنک گرامی، سوگل خلیق، مارال بنیآدم هستند.
اهدای پنجهزار جلد کتاب به کتابخانه تفکر شهریار
موسسه خانه کتاب پنجهزار جلد کتاب به کتابخانه در حال بازسازی تفکر شهریار اهدا کرد.
به گزارش جمله به نقل از مهر، موسسه خانه کتاب در راستای ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی و تامین منابع جدید برای کتابخانه تفکر شهریار، ۵هزار جلد کتاب به ارزش ۱۱۰میلیون تومان به این کتابخانه اهدا کرد.
کتابهای اهدایی، در موضوعات کودک و نوجوان، تعلیم و تربیت، کمک درسی، آموزشی و دانشگاهی، علوم اجتماعی، مدیریت و حقوق، دین، فلسفه و روانشناسی، ادبیات، شعر، داستان و تاریخ، پزشکی، مهندسی و کشاورزی و هنر و تربیت بدنی هستند.
کتابخانه عمومی تفکر در پی ناآرامیهای آبانماه در آتش اغتشاشات سوخت و ۱۳هزار جلد آن، دچار آتشسوزی و نابود شدند. اینکتابخانه سال ۱۳۹۱ با زیربنای ۶۰۰ مترمربع در منطقه نصیرآباد باغستان از توابع شهرستان شهریار تأسیس شده و مجهز به بخشهای مخزن، کودک و سالنهای مطالعه مجزا بود که در دو شیفت و توسط دو کتابدار اداره میشد.
کرونا و یادآوری قدرت رسانه در بحران
یک پژوهشگر حوزه ارتباطات با اشاره به بحران کرونا به ژورنالیسم رئالیستی اشاره و مطرح کرد: موضوع پیدایش کرونا ویروس در ایران و رعب و وحشتی که در پی انتشار این خبر، جامعه را فرا گرفته است، بیش از هر چیز اذهان را معطوف قدرت رسانه در بحرانزایی یا بحرانزدایی میکند.
به گزارش جمله به نقل از ایسنا، پروانه پیشنمازی با اشاره به موضوع بحران کرونا، با تاکید بر ژورنالیسم رئالیستی، مطرح کرد: موضوع پیدایش کرونا ویروس در ایران و رعب و وحشتی که در پی انتشار این خبر، جامعه را فرا گرفته؛ بیش از هر چیز اذهان را معطوف قدرت رسانه در بحرانزایی یا بحرانزدایی میکند. به این معنا که واقعا رسانهها این قدرت را دارند که با برجستهسازی و بزرگنمایی یک پدیده، آن را تبدیل به بحران کنند و بالعکس با کوچکنمایی و بیاهمیت جلوه دادن پدیدهای دیگر، کاملا موضوع را مغفول و محو کنند.
این مدرس دانشگاه با تاکید بر نقش رسانهها در قبال انتشار اخبار حساسیتزا یادآور شد: همواره در انتشار اخبار حساسیتزا و مهم، تقابل و تضادی بین مسئولیت ذاتی و اجتماعی رسانهها در اطلاعرسانی وقایع و یا به کارگیری رویکرد انکار و سکوت به خاطر ایفای نقش آرام و عادیسازی رسانهها در جامعه وجود داشته و دارد که امیدوارم بهزودی با ارتقای مهارت و تخصص روزنامهنگاری بحران در کشور، این نقیصه رفع شود.
این پژوهشگر حوزه ارتباطات بحران، دربارهی اطلاعرسانی ویروس کرونا به رسانهها هشدار داد: رسالت اصلی رسانهها و اولین وظیفه آنها، اطلاعرسانی شفاف و واقعگرایانه در مورد این بیماری مهلک بهگونهای است که از ایجاد هرگونه پانیک و استرس فزاینده بر مردمی که بالقوه دچار افسردگی و واهمه هستند، پرهیز شود و این هنری است که علاوه بر مهارت ژورنالیستی، نیازمند دانش، آگاهی و هوش رسانهای است. چیزی که رسانهها برای مدیریت بحران کرونا نیازمند آنند، پیروی از ژانر ژورنالیسم رئالیستی است.