تغییر رویکرد حوزه آموزش گردشگری در وزارت میراثفرهنگی، برمبنای نیازسنجی بهروز و بازبینی کیفیت در نحوه برگزاری دورهها در دستور کار سال جاری قرار دارد. معاون گردشگری با بیان این مطلب گفت: یکی از اصلیترین نیازهای حوزه آموزش صنعت گردشگری کشور، تغییر رویکرد و حرکت آن بهسوی بازبینی و تعریف دورههای تخصصی […]
تغییر رویکرد حوزه آموزش گردشگری در وزارت میراثفرهنگی، برمبنای نیازسنجی بهروز و بازبینی کیفیت در نحوه برگزاری دورهها در دستور کار سال جاری قرار دارد.
معاون گردشگری با بیان این مطلب گفت: یکی از اصلیترین نیازهای حوزه آموزش صنعت گردشگری کشور، تغییر رویکرد و حرکت آن بهسوی بازبینی و تعریف دورههای تخصصی به شمار میآید.
ولی تیموری گفت: تعریف عناوین و محتوای دورههای آموزشی جدید با در نظر گرفتن شرایط خاص سال جاری در برنامه معاونت گردشگری قرار گرفته است. ایجاد تغییرات در محتوای آموزشی رشتههای گردشگری با همکاری وزارت علوم که پیش از این آغاز شده بود؛ با تمرکز بیشتر پیش خواهد رفت تا با به روزرسانی و مهارت محوری، دو بعد تئوری و عملی همزمان منطبق با نیاز صنعت گردشگری کشور محقق شود. به گفته وی؛ آموزش مجازی گردشگری نهتنها یک انتخاب، بلکه یکضرورت بهشمار میآید؛ از اینرو ناگزیر هستیم خود را با شرایط بهروز کنیم و ضمن گردآوری محتوای متناسب و تعریف سازوکارهای مناسب، بخشهای غیر مهارتی دورههای آموزشی گردشگری را وارد فضای مجازی کنیم.
آنگونه که معاون گردشگری می گوید: برنامههای معاونت گردشگری در سال جاری در سه بخش اصلی جای میگیرد که شامل عبور از بحران کرونا، اقدامات پساکرونا و نیز پیشبرد پروژههای کلان از قبل تعریف شده همانند برنامه ملی گردشگری، نظام جامع آموزش، حسابهای اقماری و غیره است و تغییر در رویکرد حوزه آموزش گردشگری نیز یکی از مهمترین ارکان برنامه ریزی های صورت گرفته خواهد بود.