تهران- ایرنا- رییسجمهوری با تاکید بر شتاب گرفتن واکسیناسیون دانشآموزان، گفت: محدودیتهای هوشمند به تدریج جایگزین تعطیلیها میشود. به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاعرسانی ریاستجمهوری، آیتالله سید ابراهیم رییسی روز شنبه در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا، هماهنگی وزارت بهداشت و وزارت آموزش و پرورش را در واکسیناسیون دانشآموزان بالای دوازده سال ضروری دانست و گفت: […]
تهران- ایرنا- رییسجمهوری با تاکید بر شتاب گرفتن واکسیناسیون دانشآموزان، گفت: محدودیتهای هوشمند به تدریج جایگزین تعطیلیها میشود.
به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاعرسانی ریاستجمهوری، آیتالله سید ابراهیم رییسی روز شنبه در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا، هماهنگی وزارت بهداشت و وزارت آموزش و پرورش را در واکسیناسیون دانشآموزان بالای دوازده سال ضروری دانست و گفت: برای سرعت گرفت این کار، وزارت آموزش و پرورش مساعدت کند مدارسی که شرایط مناسبی برای واکسینه کردن دانش آموزان دارند، در اختیار وزارت بهداشت قرار گیرد.
رییس جمهوری گفت: با توجه به اینکه برای واکسیناسیون دوازده سال به پایین، نظرات علمی مختلفی وجود دارد لذا تا زمانی که به قطعیت علمی نرسیم، نباید اقدامی در این زمینه انجام شود.
رییسی در ادامه، عادیانگاری و کمتوجهی به رعایت اصول بهداشتی در مبارزه با ویروس کرونا را بسیار خطرناک دانست و گفت: اینکه عدهای تصور کنند با تزریق واکسن از خطرات ویروس کرونا در امان هستند، نادرست است و با توجه به نظرات علمی همچنان باید شیوهنامهها بین عموم مردم و گروهها و مراکز مختلف، با جدیت رعایت شود.
رییس دولت سیزدهم هرگونه ورود و خروج از کشور را نیازمند تزریق واکسن کرونا دانست و اظهار کرد: حساسیت به این اقدام در حقیقت صیانت از سلامت مسافران و زائران عزیز است و به مقطع خاصی هم مربوط نمیشود.
رییس جمهوری با بیان اینکه مسئولیت اطلاعرسانی درباره واکسیناسیون، زمان تزریق و مسائل حوزه بهداشت و درمان، با وزارت بهداشت است، گفت: در این زمینه باید مراکز و دستگاههای دیگر اخبار و اطلاعات خود را با وزارت بهداشت هماهنگ کنند.
رییسی از مدیران وزارت بهداشت و کارشناسان حوزه بهداشت و سلامت خواست بلافاصله به ابهامات و سوالات طرح شده در فضای عمومی جامعه درباره ویروس کرونا واکنش سریع و پاسخ علمی ارائه کنند تا مردم دچار نگرانی و یاس نشوند.
رییسجمهوری با اشاره به اینکه برای مقابله با ویروس کرونا محدودیتهای هوشمند به مرور جای تعطیلی مراکز را میگیرد، گفت: در شرایط کنونی مراکز علمی و پژوهشی باید برای جبران عقبماندگیهای ناشی از شیوع کرونا، در مسائل اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و آموزشی، نسخهها و راهکارهای مناسب تدوین و ارائه کنند.