زمان نمایشگاه گردشگری باز هم تغییر کرد
زمان نمایشگاه گردشگری باز هم تغییر کرد

    زمان برپایی نمایشگاه گردشگری بازهم توسط وزارت میراث فرهنگی تغییر کرد و این بار به جای اسفند در همان تاریخ پیشین یعنی ۲۳ تا ۲۶ بهمن برپا می‌شود. یک‌مرتبه ولی تیموری معاون گردشگری کشور و یک‌بار هم خشایار نیکزاد فر مدیرعامل شرکت ایرانگردی و جهانگردی به رسانه‌ها اعلام کرده بودند به‌دلیل در اختیار […]

 

 

زمان برپایی نمایشگاه گردشگری بازهم توسط وزارت میراث فرهنگی تغییر کرد و این بار به جای اسفند در همان تاریخ پیشین یعنی ۲۳ تا ۲۶ بهمن برپا می‌شود.

یک‌مرتبه ولی تیموری معاون گردشگری کشور و یک‌بار هم خشایار نیکزاد فر مدیرعامل شرکت ایرانگردی و جهانگردی به رسانه‌ها اعلام کرده بودند به‌دلیل در اختیار داشتن زمان و فضای بیشتر برگزاری این‌رویداد به ۵ تا ۹ اسفند موکول شد. اما دوباره این‌تاریخ طبق اعلام نیکزادفر به روابط عمومی وزارت گردشگری تغییر کرد و بنا شد مانند سال‌های پیش در همان تاریخ ۲۳ تا ۲۶ بهمن در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی برپا شودوی گفته است این نمایشگاه امسال به‌صورت تفکیک‌شده و در سه بخش تأسیسات گردشگری، غرفه‌های صنایع‌دستی و میزهای سرمایه‌گذاری برگزار می‌شود و فعالان و علاقه‌مندان حوزه‌های گردشگری، صنایع‌دستی و سرمایه‌گذاری می‌توانند برای پیش ثبت نام و اعلام متراژ پیشنهادی به‌صورت آنلاین اقدام کنند. زمان آغاز پیش ثبت‌نام نیز از ساعت ۹ صبح روز سه‌شنبه ۱۰ دی‌ آغاز شده و تا ساعت ۱۵ روز یکشنبه ۱۵ دی‌ ادامه خواهد داشت.

صادرات ۱۴۶‌ میلیون دلاری صنایع‌دستی در ۸ ماه امسال

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی گفت: ۱۴۶‌میلیون دلار صنایع‌دستی در ۸ ماه سال‌جاری صادر شد.

پویا محمودیان اظهار کرد: «این صنایع‌دستی بیشتر به کشورهای حاشیه خلیج فارس و عراق صادر شده است.»محمودیان با بیان در راستای حمایت از هنرمندان تسهیلات با نرخ ۱۰ درصد به آنان اعطا می‌شود، ادامه‌داد: «امیدواریم با معرفی پتانسیل‌های صنایع‌دستی کشور شاهد جلوه این محصولات در خانه‌های ایرانی و به ویژه جهیزیه جوانان ایرانی باشیم.»

او افزود: «یکی از دغدغه‌های بحق فعالان حوزه صنایع‌دستی موضوع خام‌فروشی سنگ‌های قیمتی و نیمه‌قیمتی است که خراسان‌جنوبی در این زمینه پتانسیل‌های بسیار خوبی دارد.»

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی با تأکید بر اینکه در حوزه سنگ‌های قیمتی و نیمه‌قیمتی یکی از اقدامات کانون‌های این سنگ‌ها است، گفت: «آمال و آرزوی ما رسیدن به نقطه‌ای است که با فرآوری سنگ‌های قیمتی و جلوگیری از خام‌فروشی ارزش افزوده در این حوزه داشته باشیم.»

نسخه نفیس روضة‌الانوار منتشر شد

روضة‌الانوار خواجوی کرمانی به خط علی الکاتب (میرعلی هروی) و نسخه‌شناسی علیرضا هاشمی‌نژاد منتشر شد.مسعود نصرتی رئیس وقت مجموعه میراث جهانی کاخ گلستان، در مقدمه کتاب آورده است: در ادامه سنت انتشار آثار مهم خطی، نسخه نفیس روضة‌الانوار خواجو کرمانی، که به خط خوش‌نویس بزرگ اواخر دوره تیموری و اوایل دوره صفوی، میرعلی هروی، در سال ۹۲۷ قمری، کتابت شده است و یکی از گران‌قدرترین نسخه‌های هنری مجموعه است، با همکاری دانشگاه شهید باهنر کرمان و فرهنگستان هنر جمهوری اسلامی ایران و مجتمع مس سرچشمه منتشر می‌شود. علیرضا هاشمی‌نژاد مقدمه نسخه‌شناسی کتاب را به سه بخش کلیات و کتاب‌شناسی و نسخه‌شناسی تقسیم کرده است. او در بخش کلیات به تعریف کامل این نسخه از روضة‌الانوار که متعلق به کاخ گلستان است پرداخته و در بخش کتاب‌شناسی، کتاب روضة‌الانوار را معرفی کرده است.