زمینه‌های خداحافظی با دلار در تبادلات تجاری ایران و روسیه
زمینه‌های خداحافظی با دلار در تبادلات تجاری ایران و روسیه

نماد معاملاتی جهت ارز ریال – روبل در بازار متشکل ارزی ایران گشایش یافت؛ این اقدام نخستین مرحله از بسته اقدامات بانکی است که توافقات آن در سفر اخیر رئیس کل بانک مرکزی به روسیه نهایی شد. به گفته دیمیتری پسکوف سخنگوی کرملین حجم تبادلات تجاری دو کشور در سال گذشته میلادی به بالاترین رقم […]

نماد معاملاتی جهت ارز ریال – روبل در بازار متشکل ارزی ایران گشایش یافت؛ این اقدام نخستین مرحله از بسته اقدامات بانکی است که توافقات آن در سفر اخیر رئیس کل بانک مرکزی به روسیه نهایی شد.

به گفته دیمیتری پسکوف سخنگوی کرملین حجم تبادلات تجاری دو کشور در سال گذشته میلادی به بالاترین رقم در تاریخ روابط دو کشور رسید .
حجم صادرات ایران به روسیه که در سال گذشته با رشدی ۱۰۰درصدی به ۴ میلیارد دلار رسید ؛ قرار است دریک دوره کوتاه مدت دو ساله به ۸ میلیارد دلار و در چشم انداز میان مدت به ۱۵ میلیارد دلاربرسد که پیش نیاز اصلی تحقق این هدف تسهیل امور بانکی و مالی است .
هم افزایی ظرفیت ها برای مقابله باتحریم
ایران و ورسیه با بالاترین میزان ذخایر انرژی مدتی است که با تحریم های ظالمانه غرب مواجه اند و حالا قصد دارند با هم افزایی ظرفیت های بی بدیل خود این تحریم های ظالمانه را
بی اثر کنند.
دیمیتری پسکوف می گوید:”با توسعه‌ همکاری‌های بانکی بین ایران و روسیه ، از این پس با ارزهای ملی یکدیگر حجم تبادلات را محاسبه خواهیم کرد چرا که حساب و کتاب کردن به دلار آمریکا، دیگر جایی نخواهد داشت.”
این به معنای خداحافظی با دلار درعرصه مبادلات تجاری میان ایران و روسیه است رویکردی که گفته می شود با اجرایی شدن ان و تحقق تسویه مبادلات تجاری با روبل و ریال ؛ بستر لازم برای کاسته شدن تقاضا برای دلار دست کم به میزان سالانه ۳ میلیارد دلار فراهم خواهد شد .
رونمایی از نماد معاملاتی ارز- روبل
در نخسین گام از این رویکرد نماد معاملاتی جهت ارز ریال – روبل در بازار متشکل ارزی ایران گشایش یافت ، با راه اندازی نماد معاملاتی روبل روسیه ؛صادرکنندگان ایرانی از طریق بانک‌ها و صرافی‌های کارگزار بازار متشکل معاملات ارز می‌توانند همانند اسکناس دلار و یورو، روبل را با نرخ توافقی در این بازار
عرضه کنند.
بر این اساس متقاضیان روبل می‌توانند در چارچوب مقررات ارزی بانک مرکزی ایران درخواست خود را در یکی از سرفصل‌های مصارف ارزی خدماتی (غیربازرگانی) که از سوی بانک مرکزی تعیین شده است ثبت کنند.
این اقدام نخستین مرحله از بسته اقدامات بانکی است که توافقات ان در سفر اخیر رئیس کل بانک مرکزی به روسیه نهایی شد، اقای صالح ابادی در این سفر ضمن دیدار با دو معاون نخست وزیر ،وزیر توسعه اقتصادی ، رئیس کل بانک مرکزی روسیه و رئیس کمیسیون مشترک دو کشور اخرین توافقات را برای اجرایی شدن موافقتنامه های تنظیم شده در سفر سال گذشته رئیس جمهور به روسیه را نهایی کرد.
در جریان سفر سال گذشته ؛ روسای جمهور دو کشور با انتشار بیانیه ای بر گسترش همکاری‌های تجاری و اقتصادی، مالی و بانکی، توسعه همکاری‌های مالی و بانکی، استفاده از ارزهای ملی برای مبادلات، تعریف سیستم پیام‌ رسان بانکی بین دو کشور
تاکید کردند .
پوتین در تهران
حالا با گذشت پنج ماه از سفر آقای رئیسی به روسیه و دیدارهایش با پوتین و درحالی که پوتین به تهران سفرکرده است این توافقات وارد مرحله جدیدی شده است .
صالح آبادی رئیس کل بانک مرکزی می گوید: ” ایجاد بسترهای مالی، یکی از مهمترین محورهای توسعه اقتصادی به شمار می‌رود و هم اکنون ایران برای جایگزینی سوئیفت، از سامانه‌های پیام رسان بین بانکی بومی استفاده می‌کند و روسیه نیز پیام‌رسان‌های بومی و مالی خود را دارد که می‌تواند مبنایی برای همکاری بانکی بین دو کشور باشد.”
انزوای دلار در سایه تحریم ها
اما ریشه اصلی روی اوردن کشورها به سوی توافق های پولی دو و چند جانبه را باید در رویکرد سالهای اخیر غرب به حربه تحریم برای وادار کردن کشورهای مستقل از سیاستهای تحمیلی نظام سلطه جستجو کرد و باید گفت ظهور راهکارهای نوین و انسجام کشورها ؛ تنها مولود فشار حداکثری و جنگ اقتصادی که از سوی امریکا براقتصاد جهانی تحمیل شد و فشارهایی قرار بود کشورهای مستقل را منزوی کند حالا بلای جان “دلار” شده است .
در شرایط کنونی حربه اقتصادی به اصلی ترین ابزار برای درهم شکستن مقاومت کشورهای مستقل از سوی نظام سلطه بکار گرفته می شود به گونه ای که طی سالهای اخیربه ابزار اصلی ایجاد اشوب و نارضایتی در جوامع و سرنگون کردن نظام های سیاسی مستقل از نظام سلطه تبدیل شده است .
تجربه تشدید تحریم های ظالمانه برعلیه جمهوری اسلامی ایران ٰ، تحریم سوریه ،‌لبنان ،ونزوئلا و تحریم های اخیر غرب برعلیه روسیه از مصادیق عینی جنگ اقتصادی است جنگی که ابزار ان روابط پولی و مالی و سو استفاده از سیطره دلار بر روابط اقتصادی است
هم اکنون بسیاری از بانک‌ها و فعالان اقتصادی برجسته که تابعیت یا ارتباط مستقیم با کشورهای مورد تحریم امریکا قرار گرفته اند در فهرست تحریم‌های اقتصادی گنجانده شده اند و مدام این لیست
به روز رسانی می شود .
مرکز فرماندهی غرب در این جنگ، وزارت خزانه‌داری آمریکا است که طی بیش از یک دهه به طور خاص روی ایران تمرکز
نموده است.
در شرایط کنونی که ایران و روسیه تحت تحریم های ظالمانه غرب هستند طبعا استفاده از ارزهای غیر دلار و یورو و سایر موضوعاتی که تجار و فعالان اقتصادی بتوانند از بسترهای جدیدی برای مبادلات تجاری استفاده کنند از اولویت های نخست و توسعه روابط اقتصادی است .
دیمیتری پسکوف سخنگوی کرملین با انتقاد شدید از تحریم‌های یکجانبه آمریکا و غرب علیه تهران و مسکو گفت: این تحریم‌ها، هزینه‌ای است که روسیه و ایران، برای استقلال و حق حاکمیت خود پرداخت می‌کنند.
وی می افزاید : ما به وجود این تحریم‌ها عادت کرده ایم، چراکه تحریم‌ها تنها مربوط به ۴ ماه اخیر نیست، بلکه در طول سال‌های طولانی و از زمان شوروی سابق بیش از هزاران تحریم در حوزه‌های مختلف علیه کشور ما وضع شده است، ایران نیز دهه هاست که زیر بار تحریم قرار دارد، اما مسیر خود را پیدا کرده و برای پیشرفت کشور و تامین رفاه مردم خود، در مقابل این محدودیت‌ها سازگار شده است.
سخنگوی کرملین می گوید :” ایران و روسیه نه تنها در عرصه روابط دوجانبه، بلکه بر اساس توافقنامه‌های مختلف، از جمله توافقنامه مناطق ویژه اتحادیه اقتصادی اوراسیا با ایران، همکاری خود را تقویت می‌کنیم و با نهایی شدن قرارداد جامع همکاری‌های بلندمدت بین دو کشور، این همکاری‌ها سرعت خواهد گرفت.”
پیمان پولی
یکی از پروژه هایی که همواره بسیاری از کارشناسان مالی برای دورزدن تحریمها مطرح می کردند، شکل‌دهی یک شبکه مالی به موازات سوئیفت و مبتنی بر ارزهای ملی دو کشور بود که بر اساس آن بتوان به دور از فضای تحریمی و ردیابی های معمولی که از طریق سوئیفت برای تحت فشار قرار دادن ایران در تبادلات مالی با دنیا صورت می گیرد، زمینه را برای شکل دهی کلونی‌های مالی داخلی با دنیا فراهم آورد رویکردی که در قالب پیمان های پولی دو و چند جانبه بین کشورها در حال شکل گیری است .
در پیمان پولی دوجانبه، تجارت با استفاده از پول‌های محلی انجام می‌شود؛ یعنی به جای استفاده از یک پول واسط مانند دلار و یورو، از پول کشورهای مبدا و مقصد تجارت استفاده می‌شود و دلار واسط تجاری نیست.
بروز بحران مالی در سال ۲۰۰۷ در سطح جهان، باعث گرایش کشورهای مختلف به رویکرد جدیدی در ساختار تجارت بین‌المللی شد به نحوی که نقش دلار و یورو را کمرنگ کنند. در واقع کشورهایی که قبلاً از پول‌های رایج مانند دلار و یورو در مبادلات خود استفاده می‌کردند، روش جدیدی را انتخاب کردند که به پیمان پولی دوجانبه معروف شده است.
در این رویکرد جدید، تجارت با استفاده از پول های محلی انجام می‌شود؛ یعنی به جای استفاده از یک پول واسط مانند دلار و یورو، از پول کشورهای مبدا و مقصد تجارت استفاده می‌شود و دلار واسط تجاری نیست.
پیمان پولی دوجانبه یک کانال امن بانکی بین دو کشور و بدون درگیر شدن ارز ثالث است. در شرایط اعمال تحریم بانکی، پیمان‌های پولی می‌توانند به عنوان یک کانال امن و بدون ارتباط با نظام‌های مالی تحت کنترل غرب عمل کنند.
برای انتقال پول بین دو کشور (برای مثال ایران و روسیه)، باید دو مرحله تبدیل ارز صورت گیرد، ابتدا ریال به دلار تبدیل و در نهایت دلار به روبل تبدیل می‌شود که در این حالت، دو مرحله پرداخت کارمزد لازم است، چنانچه از پیمان پولی دوجانبه استفاده شود، تجارت دو کشور ارزان تر خواهد بود.پیمان پولی مسیر جدیدی در کنار سایر روش‌ها برای انتقال پول بین دو کشور است. با استفاده از این روش، تجار بدون نیاز به ارزهای سخت (مانند دلار/یورو) تجارت خود را انجام می‌دهند.
بنابراین پیمان پولی می‌تواند باعث کاهش تقاضا برای دلار و به تبع آن کنترل نرخ دلار در برابر ریال در بازارهای داخلی شود. تنوع‌گرایی در روش‌های پرداخت تجارت خارجی و کاهش ریسک کشوراز دیگر دستاوردهای انقعاد پیمان های پولی است به گون های که پیمان پولی دوجانبه، روشی جدید است و در کنار سایر روش‌های سنتی، پرداخت‌های خارجی کشور را مدیریت خواهد کرد.
تاکنون ۴۷ “پیمان پولی دوجانبه” بین کشورهای مختلف امضا شده است. در این رویکرد جدید، تجارت با استفاده از پولهای محلی انجام می‌شود. یعنی به جای استفاده از یک پول واسط مانند دلار و یورو، از پول کشورهای مبدأ و مقصد تجارت استفاده می‌شود و دیگر دلار واسط تجاری نیست.
بسیاری از کارشناسان اقتصادی پیمان دوجانبه پولی آغاز پایان امپراطوری دلار قلمداد می کنند اما با توجه تحولات این روزهای بازار یورو رشد شتابان ارزهای همچون یوان چین باید گفت شرایط برای خاتمه پنج دهه سیطره دلار به عنوان یک ارز پرقدرت براقتصاد جهانی فرا رسیده است .

 

 

واریز سود مشارکت بیمه گذاران عمر
و سرمایه گذاری سال ۱۴۰۰ بیمه «ما»

سود مشارکت در منافع بیمه گذاران بیمه های عمر و سرمایه گذاری شرکت سهامی بیمه “ما” برای سال ۱۴۰۰ (منتهی به ۲۹/۱۲/۱۴۰۰) به میزان ۲۲٫۳۹ درصد محاسبه و به اندوخته بیمه نامه ها واریز شد.
مرادی مدیر بیمه های عمر و مستمری شرکت بیمه “ما” با تایید این خبر گفت: در راستای اجرای مواد آیین نامه ۶۸ شواری عالی بیمه، در سال ۱۴۰۰ نرخ سود مشارکت در منافع ۲۲٫۳۹ درصدی را برای اندوخته بیمه نامه های عمر و سرمایه گذاری محاسبه و به حساب بیمه نامه های مشمول واریز شد.
مرادی همچنین افزود: امکان مشاهده مبلغ سود مشارکت در منافع برای نمایندگان و بیمه گذاران از طریق سایت تخصصی بیمه های زندگی به آدرس
https://life.bimehma.com وجود دارد.

 

 

سه سیکل درمان ناباروری قابل پرداخت
با پوشش بیمه‌ای است
برای هر سیکل درمان ناباروری در بخش دولتی حدود ۵ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان و در بخش خصوصی ۹ میلیون و۶۰۰ هزار تومان پرداخت می‌شود.دکتر محمدمهدی ناصحی درباره پوشش بیمه‌‌ای هر سیکل درمان ناباروری گفت: در هر سال، سه سیکل درمان ناباروری قابل پرداخت با پوشش بیمه‌‌ای است و برای سال‌های بعدی سقفی در قانون گذاشته نشده است.برای هر سیکل درمان ناباروری در بخش دولتی حدود ۵ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان و در بخش خصوصی ۹ میلیون و۶۰۰ هزار تومان پرداخت می‌شود.او تاکید کرد: البته قیمت تمام‌شده خدمات در بخش خصوصی را بیش از اینها می‌‌دانند اما تعرفه بخش خصوصی و دولتی در هر دو بخش تا ۹۰ درصد، پوشش بیمه‌‌ دارند.در سایر مراکز مانند مراکز درمان ناباروری عمومی غیردولتی نیز بسته به نوع مالکیت ۹۰ درصد سقف تعرفه خدمات تحت پوشش است. وی افزود: زوجین نابارور می‌توانند به متخصصان زنان و زایمان یا مراکز درمانی مراجعه کنند تا در سامانه‌های ما نشان‌‌دار شوند و پرداختی‌‌ها بر این اساس صورت گیرد. مدیرعامل سازمان بیمه سلامت گفت: نرخ پیشنهادی برخی مراکز درمان ناباروری برای هر سیکل ۱۲ تا ۱۴ میلیون تومان بوده است که ما توانایی پرداخت ۹ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان را داریم. او تاکید کرد: همچنین برخی اقدامات که در این بسته‌های خدمتی نیست ممکن است به زوجین ارائه شود و هزینه‌‌ سیکل درمانی بالاتر برود؛ به همین دلیل مراکز درمانی ناباروری چندان علاقه‌‌ای به عقد قرارداد ندارند؛ زیرا باید طبق ضوابط و تعرفه قانونی عمل کنند که اعلام می‌کنند به علت افزایش قیمت‌‌ها برای‌شان صرف ندارد.به همین دلیل اندکی همکاری مراکز درمان ناباروری با ما کم شده است اما ما درصدی که قانونا توانایی پوشش‌‌ آن را داریم، پرداخت می‌کنیم و ما‌به‌‌التفاوت هم پرداخت می‌کنیم. این یعنی اینکه اگر مرکزی با ما قرارداد نداشت باز به بیمار می‌‌گوییم هزینه‌هایش را فاکتور بگیرد و برای دریافت وجه به ما مراجعه کند.

رئیس سازمان امور مالیاتی:
مالیاتی از مبالغ کارت به کارت نگرفته‌ایم
رئیس کل سازمان امور مالیاتی درباره اینکه مبالغ واریز شده از طریق کارت به کارت هم مشمول مالیات می‌شود، گفت: تاکنون مبالغ کارت به کارت شده بررسی نشده و برای بررسی این موارد نیاز به دستورالعمل بانک مرکزی درباره تفکیک حساب‌های تجاری و شخصی افراد داریم.داوود منظور با بیان اینکه سازمان امور مالیاتی از فعالیت‌های اقتصادی مالیات می‌گیرد، اظهار کرد: این کار به این معنی‌ است که از آنچه نشان‌دهنده فروش و کسب درآمد و سود خالص فعالیت‌های اقتصادی است، بر اساس محاسبات کارشناسی و قانونی مالیات دریافت می‌شود و به‌هیچ‌ عنوان از دستگاه پوز، کارت به کارت و گردش حساب بانکی که نشانی از فعالیت اقتصادی ندارد، مالیات کسر نمی‌شود.منظور افزود: واریز مبالغ بالای پول و به‌دفعات مکرر از طریق دستگاه پوز به‌حساب افراد می‌تواند نشان از فعالیت اقتصادی آن‌ها باشد و فعالان اقتصادی باید اظهارنامه مالیاتی خود را تنظیم و به سازمان امور مالیاتی کشور ارائه دهند. اگر فردی فعالیت اقتصادی داشته و گزارش درآمد خود را اعلام نکرده باشد و سازمان امور مالیاتی بر اساس داده‌های اقتصادی و گردش حساب‌های آن فرد به این نتیجه برسد که وی کسب‌وکار داشته و به درآمد بالایی دست پیدا کرده، علاوه بر پرداخت مالیات، طبیعتاً مشکلات قانونی برای آن فرد به وجود خواهد آمد.
شناسایی معامله کننده رمز ارز با درآمد ۶۰۰۰ میلیاردی
معاون وزیرامور اقتصادی ودارایی برای نمونه به شناسایی فردی که طی سال گذشته درمعاملات رمزارزمبلغ ۶هزارمیلیاردتومان از دستگاه پوزکسب درآمدداشته افزود: این فردهنوزاظهارنامه‌ای به سازمان امورمالیاتی کشورارسال نکرده که درصورت عدم ارائه اظهارنامه در موعدمقررعلاوه بر اینکه بایدمالیات خودراپرداخت کند، مرتکب جرم کیفری هم شده است.وی بابیان اینکه ۱۵۰ فعال اقتصادی شناسایی‌شده‌اندکه مبلغ واریزی به دستگاه پوز آن‌ها بیش از ۱۰۰میلیارد تومان بوده و اظهارنامه مالیاتی ارائه نکرده‌اند، گفت: مبلغ واریزی به پوز این افراد، پول قرض‌الحسنه نیست.
شرط اخذ مالیات از کارت به کارت
وی در پاسخ به اینکه آیا مبالغ واریز شده از طریق کارت به کارت هم مشمول مالیات می‌شود، گفت: تاکنون مبالغ کارت به کارت شده بررسی نشده و برای بررسی این موارد نیاز به دستورالعمل بانک مرکزی در خصوص تفکیک حساب‌های تجاری و شخصی افراد داریم.رئیس سازمان امور مالیاتی کشور بابیان اینکه بر اساس دستورالعمل بانک مرکزی باید طی یک ماه آینده حساب‌های شخصی و تجاری افراد از هم تفکیک و به سازمان امور مالیاتی کشور اعلام شود، تأکید کرد: تفکیک حساب‌ها یا بر اساس اعلام خود صاحبان حساب صورت می‌گیرد یا از طریق بررسی تراکنش‌ها و گردش مالی صاحب حساب توسط بانک مرکزی انجام می‌گیرد.معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی در تشریح شرایط تشخیص حساب‌های تجاری با اشاره به اینکه اگر تعداد دفعات واریزی به یک حساب طی‌ یک ماه از میزان تعیین‌شده به‌طور مثال بیش از ۱۰۰ مرتبه واریز به کارت فراتر باشد، گفت: این حساب مشکوک به تجاری بوده و از طریق بانک مرکزی به سازمان امور مالیاتی کشور معرفی می‌شود.
کنترل حساب‌ها، روشی برای شناسایی فرار مالیاتی
منظور در پاسخ که آیا این اقدام منجر به خروج سرمایه از بانک‌ها و تبدیل آن به سکه و دلار و زمین نمی‌شود، گفت: چنین اتفاقی رخ نمی‌دهد، جریان اقتصاد یک جریان زاینده است، اصحاب کسب‌وکار دائم در حال خریدوفروش هستند و در اقتصاد جایگزینی برای پول وجود ندارد. در دنیا یکی از روش‌ها برای شناسایی فرار مالیاتی کنترل حساب افراد است و اگر فردی مبلغی پول واریز و یا دریافت می‌کند، باید در قبال آن مبلغ پاسخگو باشد.رئیس سازمان امور مالیاتی کشور افزود: دستگاه مالیاتی با هوشمند سازی سامانه‌ها در حوزه اخذ مالیات حساب‎ افراد را رصد می‌کند و فعالان اقتصادی بر اساس محاسبات مالی و میزان درآمد شناسایی‌شده، باید مالیات منصفانه دولت را پرداخت کنند.وی با بیان اینکه نظام مالیاتی امین مردم در مالیات ستانی عادلانه خواهد بود به همکاری بانک مرکزی در شناسایی متخلفان مالیاتی اشاره کرد و گفت: سلامت نظام اقتصادی کشور توسط نظام بانکداری بانک مرکزی کنترل می‌شود و مردم می‌دانند وظیفه بانک مرکزی همین است، لذا بر همین اساس بی‌اعتمادی مردم معنا و مفهومی ندارد.منظور با اشاره به ابراز برخی نگرانی‌ها از نحوه رسیدگی به حساب‌های بانکی تأکید کرد: ممکن است عده‌ای نخواهند حاکمیت نسبت به فعالیت آن‌ها مداخله داشته باشد ولی سازمان امور مالیاتی با هوشمندسازی سامانه‌های مالیاتی و به اعتبار اینکه مسئولیت استیفای حقوق مردم و دولت را بر عهده دارد، به دنبال جلوگیری از فرار مالیاتی، متخلفان اقتصادی است.
مهلت ارائه اظهارنامه اشخاص حقوقی تمدید نمی‌شود
معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی در پاسخ به پرسش یکی از شنوندگان برنامه مبنی بر اینکه تنخواه‌دار شرکت هستند آیا مبلغ واریزی به‌حساب این افراد مشمول مالیات می‌شود، تصریح کرد: این قانون مشمول حساب‌هایی است که مبالغ واریز و برداشت‌شده در آن‌ها طی یک سال از یک مبلغ مشخص تعیین‌شده، تجاوز می‌کند، لذا اگر تنخواه واریزی مبلغ زیادی باشد، این فرد باید مستندات لازم برای اثبات تنخواه بودن این مبلغ را ارائه و به سازمان امور مالیاتی برای اخذ مالیات به شرکت مراجعه می‌کند.

 

 

 

 

 

فرصت دوروزه سهامداران عدالت برای اعلام شماره شبا

معاون فناوری و توسعه نوآوری شرکت سپرده‌گذاری مرکزی گفت: سهامداران سهام عدالت روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه فرصت دارند، شماره حساب خود را از طریق سامانه سجام اعلام کنند تا سود برای آن‌ها واریز شود.
محمود حسنلو اظهار داشت: سود سهام عدالت که قرار است اول یا دوم مرداد واریز شود مربوط به کسانی است که شماره شبای آن‌ها در نوبت قبلی واریز سود مشکل داشته یا شماره حساب مشترک یا شماره حساب سپرده بلندمدت بوده که امکان واریز ندارند، بنابراین باید همه این افراد ظرف یکی دو روز باقیمانده شماره معتبر از طریق سامانه سجام ثبت کنند.
وی در مورد اینکه قرار بود تا آخر تیرماه سود سهام عدالت افرادی که شماره شبا اعلام کنند، واریز شود، گفت: از این تعداد برخی اقدام به ارائه شماره شبای حساب بانکی کرده‌اند که امیدواریم در روز اول یا دوم مردادماه سال جاری سود مانده آن‌ها واریز شود.