زیان انباشته را با فروش اموال مازاد کاهش می‌دهیم
زیان انباشته را با فروش اموال مازاد کاهش می‌دهیم

مدیرعامل بانک دی با بیان اینکه این بانک از ابتدای سال تاکنون بیش از ۸۰۰۰ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت کرده است، گفت: برنامه ما این است که با جذب منابع ارزان قیمت و فروش اموال مازاد بخش قابل توجهی از زیان انباشته بانک را کاهش دهیم. بانک دی یکی از بانک‌های خصوصی کشور است که […]

مدیرعامل بانک دی با بیان اینکه این بانک از ابتدای سال تاکنون بیش از ۸۰۰۰ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت کرده است، گفت: برنامه ما این است که با جذب منابع ارزان قیمت و فروش اموال مازاد بخش قابل توجهی از زیان انباشته بانک را
کاهش دهیم.

بانک دی یکی از بانک‌های خصوصی کشور است که با هدف تسهیل و فراهم ساختن امکان مشارکت گسترده و فراگیر ملی و مردمی در تمامی فعالیت‌های سازنده، مثر ثمر و موجه اقتصادی و مالی به ویژه در زمینه پولی، بانکی و مالی تشکیل شد و در حال حاضر با ۹۱ شعبه فعال در سطح کشور به ارائه خدمات بانکی مشغول است.
علیرضا قیطاسی – مدیر عامل بانک دی – به بیان عملکرد بانک در چند ماهه ابتدایی سال جاری در زمینه پرداخت تسهیلات بانکی، وضعیت فروش اموال مازاد، اعطای تسهیلات بدون ضامن و … پرداخت که مشروح این گفت‌وگو به شرح زیر است:
عملکرد بانک دی در تسهیلات‌دهی از ابتدای سال جاری تاکنون را
شرح دهید.
از ابتدای سال جاری تاکنون، بانک دی بیش از ۸۰۰۰ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت کرده که از نظر تعدادی، معادل ۱۵ هزار فقره تسهیلات بوده و به میزان ۴۰۰۰ فقره از این تسهیلات از نوع تسهیلات قرض‌الحسنه و تقریبا ۱۰ هزار فقره نیز تسهیلات مرابحه پرداخت
شده است.
بانک دی از ابتدای سال جاری تا پایان تیرماه بیش از ۸۰ درصد سهمیه تعیین شده برای وام ازدواج را پرداخت کرده و برای تسهیلات فرزندآوری نیز ۱۴۲ درصد سهمیه خود را پرداخته است. به عبارت دیگر، سهمیه بانک دی در پرداخت وام فرزندآوری ۷۴ میلیارد تومان تعیین شده که بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان در این زمینه پرداختی داشته است. بنابراین، بانک دی به تعهدات خود در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری عمل کرده است.
همچنین این بانک برای پروژه نهضت ملی ۷۵ میلیارد تومان سهمیه دارد که به دو استان تهران و هرمزگان مربوط است و در حال حاضر ۲۰ مورد به بانک معرفی شده اما هنوز به مرحله پرداخت نرسیده است و در مرحله بررسی قرار دارد.
آخرین وضعیت پرداخت تسهیلات بدون ضامن در بانک دی به چه صورت است؟
بانک دی از اول بهمن ماه سال گذشته که پرداخت تسهیلات بدون ضامن مبتنی بر اعتبارسنجی شروع شد، معادل ۱۹۰ میلیارد تومان وام بدون ضامن پرداخت کرد و در سال ۱۴۰۱ نیز معادل ۲۵۰ میلیارد تومان پرداخت کرده است.
بانک مطابق با قانون، فهرست اشخاص مرتبط با تسهیلات غیرجاری خود را به بانک مرکزی ارسال و این بانک نیز آن را منتشر کرده است. تسهیلات غیرجاری به سه بخش تقسیم می‌شود که تسهیلات سررسید گذشته یکی از سرفصل‌های آن است. در سررسید گذشته، بازپرداخت اقساط تسهیلات از موعد گذشته و عقب افتاده که در این شرایط بانک شش ماه به مشتری برای پرداخت فرصت می‌دهد و اگر پس از این مهلت نیز پرداخت صورت نگیرد، این تسهیلات در سرفصل معوق قرار می‌گیرد که در این زمینه اقدامات بانک علیه مشتری و یا ضامن او انجام می‌شود. در نهایت، اگر باز هم مشتری نسبت به تعیین تسهیلات معوق خود اقدام نکند، آن تسهیلات در سرفصل مطالبات مشکوک الوصول بانک قرار می‌گیرد که در این شرایط اقدامات قضایی برای وصول آن شروع می‌شود.
از سوی دیگر با عمومی شدن فهرست مطالبات غیرجاری بانک‌ها، شخص بدهکار برای حفظ آبروی خود برای خارج شدن نامش از این فهرست اقدام می‌کنند و انتشار این فهرست تاثیرات مثبتی خواهد داشت. در کل، اقدامات برای مطالبات غیرجاری انجام شده و در حال رسیدگی به پرونده‌های آن‌ها هستند. همچنین، در بانک‌ها کمیته رسیدگی به مطالبات غیرجاری وجود دارد که در بانک دی، در این شش ماهه اخیر حضور بنده برای مطالبات غیرجاری روزانه جلسه برگزار می‌شود تا با حضور رئیس شعبه موردنظر و بدهکار مربوطه به بررسی راهکارها در جهت وصول مطالبات به صورت نقدی، تهاتری و تملیکی پرداخته شود.
در بانک دی، در مجموع ۱۰ هزار پرونده مربوط به مطالبات غیرجاری در سطح کشور وجود داشت که ۲۰۰۰ مورد از این پرونده‌ها تعیین تکلیف شد و در سرفصل مشکوک‌الوصول‌ها نزدیک به ۱۰۰ میلیارد تومان
وصولی داشتیم.
مجمع بانک دی چه زمانی برگزار می‌شود و چه اقداماتی برای کاهش زیان انباشته بانک در نظر گرفته‌اید.
برای جبران زیان انباشته بانک برنامه داریم که این برنامه را به بانک مرکزی ارسال کرده‌ایم. برنامه ما این است که با جذب منابع ارزان قیمت و فروش اموال مازاد بخش قابل توجهی از زیان انباشته بانک را کاهش دهیم. بدین منظور، در تیرماه امسال اولین مزایده فروش اموال مازاد بانک با ۱۱ ملک برگزار شد و دومین مزایده نیز با ۲۳ ملک در ماه پیش رو برگزار خواهد شد. اگر بتوانیم ۵۰ درصد این املاک را تا پایان سال واگذار کنیم، بخش عمده زیان انباشته بانک کاهش می‌یابد.

 

 

 

مجمع عمومی عادی سالانه (نوبت دوم) بانک سینا با حضور حداکثر سهامداران برگزار شد؛
رشد ۵۱ درصدی سوددهی بانک سینا

مجمع عمومی عادی سالانه (نوبت دوم) بانک سینا با حضور حداکثری سهامداران و با مجوز بانک مرکزی و رعایت تمامی پروتکل‌های بهداشتی در هتل المپیک تهران برگزار شد.
این مراسم که با حضور دارندگان بیش از ۷۶ درصد سهام (حضوری و آنلاین از طریق وب‌سایت بانک به نشانی www.sinabank.ir) و با حضور معاون بانک و بیمه وزارت امور اقتصادی و دارایی، مدیر کل دفتر امور بانکی و بیمه وزارت اقتصاد به عنوان نماینده دولت، معاون برنامه‌ریزی و امور مجامع بنیاد، مدیرکل مجامع بنیاد، نماینده سازمان بورس و اوراق بهادار، اعضای هیئت‌مدیره، معاونان مدیرعامل، مدیران بانک و سهامداران برگزار شد، صورت‌های مالی منتهی به اسفندماه سال ۱۴۰۰ بانک مطرح و به تصویب رسید. در ابتدای این جلسه گزارش عملکرد سالانه توسط سرپرست بانک سینا تشریح شد.غلامرضا فتحعلی در سخنانی گفت: بانک سینا با یک برنامه‌ریزی مدون و در چارچوب ضوابط و مقررات بانک مرکزی، در پرداخت تسهیلات در سال ۱۴۰۰ حدود ۴۹ درصد رشد داشته است. در این سال حدود ۳۸۷ هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شده که این رقم در سال قبل از آن ۲۵۹ هزار میلیارد ریال بوده است.
وی اظهار داشت: بانک سینا در پایان اسفندماه سال ۱۴۰۰ شاهد رشد ۴۲ درصدی منابع بوده است و به این ترتیب منابع بانک در پایان سال ۱۴۰۰ به بیش از ۴۶۷ هزار میلیارد ریال رسید. همچنین بانک سینا با انجام اقداماتی نظیر اصلاح ترکیب منابع، گام‌های مؤثری در جهت کاهش قیمت تمام‌شده پول برداشته است به نحوی که قیمت تمام‌شده پول از ۱۶.۸۹ درصد در پایان سال ۹۹ به ۱۶.۴۸ درصد در پایان اسفندماه سال ۱۴۰۰ کاهش یافت.وی تصریح کرد: بانک سینا به منظور حمایت از ‎‌‌شرکت های دانش‌بنیان نیز تا پایان سال ۱۴۰۰ با اعطای پنج هزار و ۴۴۸ میلیارد ریال تسهیلات و بیش از ۳ هزار میلیارد ریال ضمانت‌نامه برای این شرکت‌ها، گام‌های مؤثری در جهت حمایت از تولید و اشتغال‌آفرینی این شرکت‌ها برداشته است.
به گفته فتحعلی، بانک سینا با کاهش ۲ درصدی نسبت مطالبات غیرجاری به کل تسهیلات از ۴.۵ درصد در پایان سال ۹۹ به ۲.۵ درصد در پایان اسفندماه ۱۴۰۰، توانست موفقیت چشمگیری را در راستای بهبود وضعیت ریسک اعتباری به ثبت برساند.وی تصریح کرد: بانک سینا در پایان سال ۱۴۰۰ با کسب مبلغ هفت هزار و ۲۹۸ میلیارد ریال سود خالص، توانست به میزان ۵۱ درصد نسبت به سال قبل از آن، سود خالص خود را افزایش دهد و ان‌شاءالله با اتخاذ تصمیمات و اقدامات صحیح، سودآوری خود را در سال ۱۴۰۱ نیز تداوم خواهد بخشید.سرپرست بانک سینا خاطرنشان ساخت: این بانک با رعایت ضوابط و بخشنامه‌های بانک مرکزی، یکی از شفاف‌ترین بانک‌های کشور از منظر مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی و بانک مرکزی انتخاب شده است.وی با اشاره به عملکرد رو به رشد این بانک در بیشتر شاخص‌ها گفت: تیم مدیریتی بانک تمام تلاش خود را برای تأمین رضایت هر چه بیشتر سهامداران به کار خواهد بست.در این مجمع، پس از استماع گزارش حسابرس و بازرس قانونی، صورت‌های مالی منتهی به اسفند سال ۱۴۰۰ مطرح و به تصویب سهامداران رسید.همچنین مجمع با تقسیم سود به مبلغ ۲۹ ریال به ازای هر سهم و مجموعاً ۷۲۹ میلیارد ریال موافقت کرد. با رأی سهامداران، روزنامه‌های اطلاعات و دنیای اقتصاد نیز به عنوان روزنامه‌های کثیرالانتشار جهت درج آگهی‌های بانک انتخاب شدند.تعیین پاداش هیئت‌مدیره برای سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۰، حق حضور اعضای غیر موظف هیئت‌مدیره و حقوق و مزایای اعضای موظف هیئت‌مدیره در سال مالی ۱۴۰۱، از دیگر تصمیمات مجمع عمومی عادی سالیانه بانک سینا بوده است. در این جلسه همچنین سازمان حسابرسی به عنوان بازرس و حسابرس اصلی بانک در سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۱ انتخاب شد.

 

 

 

 

مدیرعامل بانک سپه:
یکپارچگی در واحدهای حقوقی بانک سپه باید استحکام داشته باشد

نخستین همایش معاونت حقوقی بانک سپه با حضور دکتر آیت اله ابراهیمی مدیرعامل، اعضای هیأت مدیره و هیأت عامل، معاون حقوقی، مدیران، مسئولان و حقوقدانان برگزار
شد.
نخستین همایش معاونت حقوقی بانک سپه در محل همایش‌های بانک با حضور دکتر آیت اله ابراهیمی مدیرعامل، اعضای هیأت مدیره و هیأت عامل، معاون حقوقی، مدیران، مسئولان و حقوقدانان برگزار شد.
دکتر آیت اله ابراهیمی مدیرعامل بانک سپه در نخستین همایش معاونت حقوقی بانک، ضمن تسلیت فرارسیدن ماه محرم و ایام سوگواری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، اصحاب شهادت طلبش را مصداق واقعی آگاهی، ایمان، شجاعت و فداکاری خواند که حامل درس‌ها و عبرت‌های فراوانی برای ماست.
مدیرعامل بانک سپه با اشاره به ضرورت برگزاری گردهمایی در معاونت‌های مختلف خاطرنشان کرد: حوزه حقوقی در سازمان های اقتصادی و به‌ویژه در نظام بانکی به‌عنوان یک رکن موضوعیت دارد، بنابراین اهتمام به تقویت حوزه حقوقی در بانک اجتناب‌ناپذیر است.
دکتر ابراهیمی ضمن تشریح رابطه مستقیم پیچیدگی های سازمان با نوآوری های حقوقی، گفت: پیچیدگی های روز افزون حوزه کسب و کار و رفتار ذینفعان، ضرورت عمق بخشی و نوآوری در حوزه های حقوقی بانک را دو چندان می کند.
دکتر ابراهیمی به همکاران معاونت حقوقی توصیه کرد که به منظور پیشگیری از بروز مشکلات، مفاهیم حقوقی را در بدنه بانک بسط و توسعه دهند و تاکید کرد: ترویج مفاهیم حقوقی مرتبط با مشاغل بانک و پیش‌بینی استمرار آموزش‌ها در حوزه حقوقی برای همه کارکنان الزامی است و ضرورت دارد ضعف اطلاعات پایه و بینش حقوقی را با برنامه ریزی منسجم مرتفع کنیم.
مدیرعامل بانک سپه با اشاره به اعتماد نظام اسلامی به بانک سپه، گفت: همه مدیران باید در حوزه تربیت مدیر و جانشین پروری تلاش کنند و با نگاه تقویت پتانسیل ها و بهبود نقاط قوت، مدیرانی جهادی و شایسته پرورش دهند تا بانک بتواند به عنوان تربیت کننده و صادر کننده مدیر در جهت کمک به توسعه کشور نقش
ایفا کند.
دکتر ابراهیمی مسئولیت نظارت و کنترل بر واحدهای حقوقی مناطق و شرکت ها را بر عهده معاونت حقوقی دانست و تصریح کرد: بانک سپه در حوزه امور حقوقی باید سرآمد سیستم بانکی باشد و در طرح تحول بانک باید به ضرورت نقش آفرینی بانک سپه در حوزه حقوق بانکی در کشور
توجه کند.
مدیرعامل بانک سپه در پایان با بیان اینکه یکپارچگی ۷ بانک کار بسیار سختی بود که با عنایت الهی و اراده همکاران با موفقیت انجام شد، از همه کارکنان خواست با نیت کار برای خدا در طرح تحول راهبردی بانک سپه در افق سال ۱۴۰۴ همدلانه تلاش کنند.

 

 

 

بانک مرکزی دستورالعمل وام جهش تولید مسکن را به بانک‌ها ابلاغ کرد
بانک مرکزی «دستورالعمل اجرایی اعطای تسهیلات احداث و نوسازی مسکن» موضوع قانون جهش تولید مسکن مصوب سال ۱۴۰۰ را به بانک‌های عامل ابلاغ کرد.این بانک پیرو نامه پیشین خود در خصوص ابلاغ سهمیه بانکی و سقف فردی تسهیلات موضوع قانون جهش تولید مسکن، «دستورالعمل اجرایی اعطای تسهیلات احداث و نوسازی مسکن» مصوب کمیسیون اعتباری بانک مرکزی مورخ ۱۴۰۰.۹.۱۰، را به بانک‌های عامل ابلاغ کرد.
همچنین با توجه به مفاد تبصره ۶ ماده ۳ قانون جهش تولید مسکن، تسهیلات قابل اعطا برای مسکن روستایی و حوادث غیرمترقبه اعم از جدید، متمم و یا اقساط تسهیلات در حال پرداخت به متقاضی صرفاً پس از ثبت اطلاعات متقاضی در سامانه وزارت راه و شهرسازی توسط دستگاه ذی ربط و تأیید وزارت راه شهرسازی و با نرخ‌های مصوب شورای پول و اعتبار قابل پرداخت است.

رتبه اول «بانکداری اینترنتی» بانک پاسارگاد به انتخاب مردم
بانکداری اینترنتی بانک پاسارگاد در نهمین دوره جشنواره برند محبوب مصرف‌کنندگان موفق به کسب رتبه اول شد و از نگاه مخاطبین به‌عنوان محبوب‌ترین خدمات بانکی اینترنتی معرفی شد.
این بانک به‌عنوان بانکی پیشرو در ارائه خدمات بانکداری مجازی با ایجاد زیرساختی قوی در حوزه بانکداری الکترونیکی، طیف وسیعی از خدمات بانکی را در هر زمان و هر مکان در اختیار مشتریان خود قرار داده است. این خدمت موجب می‌شود تا مشتری امور بانکی خود را به‌راحتی از طریق اتصال به اینترنت و بدون محدودیت‌های زمانی و مکانی انجام دهد. در واقع مشتریان تنها با داشتن یک ارتباط اینترنتی می‌توانند از خدمات بانکداری الکترونیکی بانک پاسارگاد بهره‌مند شوند و بدون نیاز به حضور در شعبه‌های بانک، بسیاری از امور بانکی خود را انجام دهند. کسب رتبه محبوب‌ترین نام تجاری در ارائه خدمات بانکداری اینترنتی بیانگر عملکرد بهتر نسبت به سایر رقبا، توجه مستمر به بهبود خدمات و موفقیت در کسب رضایت مشتریان است.
مراسم اختتامیه نهمین جشنواره برند محبوب مصرف‌کنندگان با حضور نمایندگان نام‌های تجاری محبوب برگزار گردید. در این مراسم پس از ارزیابی نتایج نظرسنجی، نام‌های تجاری از نظر مصرف‌کنندگان بررسی و سه نام تجاری که بیشترین رأی را به خود تخصیص داده‌اند در ۱۰۲ گروه کالا و خدمات به عنوان نام تجاری محبوب مصرف‌کنندگان معرفی شدند.
گفتنی است بانک پاسارگاد در نهمین جشنواره برند محبوب مصرف‌کنندگان که با مشارکت ۱۵۰۰ نام تجاری در صنایع مختلف برگزار گردید، ضمن کسب رتبه اول در گروه “بانکداری اینترنتی”، در گروه‌های “همراه بانک”، “خدمات بانکداری حضوری” و همچنین در گروه “نرم‌افزارهای پرداخت” (محصول پی پاد) رتبه اول را از آن خود کرد و بدین‌ترتیب عنوان محبوب‌ترین نام تجاری در نظام بانکی کشور را به خود اختصاص داد.

پیام مدیر روابط عمومی و امور مشتربان بانک صنعت و معدن به مناسبت روز خبرنگار
مدیر روابط عمومی و امور مشتریان بانک صنعت و معدن طی پیامی روز خبرنگار را به فعالان عرصه رسانه تبریک گفت.
در متن این پیام آمده است:
بدون شک فعالیت در عرصه خبر و رسانه، حرکتی جهادی برای حفظ حریم حقیقت و روشنگری است و اهل قلم همواره رسالت آگاه سازی افکار عمومی را بر عهده دارند و به تعبیری فضیلت قلم علما و اهل قلم کمتر از خون شهدا نیست.و امروز در عصر ارتباطات و فناوری های ارتباطی رسالت صاحبان قلم بیش از پیش اهمیت یافته و مسؤلیت سنگین تری را بر دوش آنان قرار می دهد چراکه نباید صحت اطلاعات را فدای سرعت اطلاع رسانی کنند و همواره حقیقت و مصلحت عمومی را بر مصلحت شخصی مقدم بدارند و همانطور که رهبر معظم انقلاب می‌فرمایند باید جهاد تبیین را نسبت به حقایق انجام بدهیم که خنثی کننده حرکت تحریف‌کننده دشمن است که قصد دارد بر افکار عمومی تأثیر مخرب بگذارد و از همین روست که ایشان فرمودند افکار عمومی را به سمت درست و منطقی و راهی که در آن عقلانیت انقلابی است، هدایت کنیم.در شرایط کنونی جهان گاهی قدرت نرم رسانه ها حتی بر قدرت سلاح های نظامی برتری یافته است و در رویدادهای بزرگ و سرنوشت ساز کشورها بارها تاثیر شگرف جریان اطلاعات و اخبار را مشاهده نموده ایم؛ شرایط کشور ما نیز از این امر مستثنی نیست بطوریکه نقش خبرنگاران و اصحاب رسانه در آگاه سازی و هدایت افکار و ارائه راهکارهای عملی برای برون رفت از مشکلات و بیان اهداف توسعه ای و سیاست های کلان کشور اهمیتی دوچندان یافته است.اینجانب وظیفه خود می دانم که در این فرصت مغتنم، در روزی که به نام خبرنگاران گرامی مزین گشته است، از تلاش های تمامی اصحاب رسانه به خصوص خبرنگاران حوزه اقتصادی، پولی، مالی و بانکی قدردانی نموده و این روز را به همه این بزرگواران تبریک عرض نمایم.