معاون وزیر راه وشهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به برنامههای توسعهای این سازمان در بندر گردشگری شهید حقانی دربندرعباس، از رویکردهای جدید سرمایهگذاری و توسعه عمرانی در جاسک، سیریک و تیاب در شرق استان هرمزگان خبر داد و گفت: تحولات بندری و دریایی در شرق استان هرمزگان را، با […]
معاون وزیر راه وشهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به برنامههای توسعهای این سازمان در بندر گردشگری شهید حقانی دربندرعباس، از رویکردهای جدید سرمایهگذاری و توسعه عمرانی در جاسک، سیریک و تیاب در شرق استان هرمزگان خبر داد و گفت: تحولات بندری و دریایی در شرق استان هرمزگان را، با هدف دسترسی به آبهای آزاد، با جدیت در دست پیگیری داریم.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی سازمان بنادر و دریانوردی، علیاکبر صفایی در دیدار با حجتالاسلام والمسلمین عبادیزاده؛ نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان و امام جمعه بندرعباس، تاکیدکرد: با توجه به سفرهای ریاست جمهوری به کشورهای همسایه و پشتیبانیهایی که از سوی دستگاههای مرتبط مانند سازمان بنادر و دریانوردی صورت گرفته است، تردد کالا از بنادر ایران به مقصد کشورهای شرق، شمال شرق و حوزه قفقاز در حال شکلگیری و توسعه است.
معاون وزیر راه با اشاره به سفر وزیر حمل و نقل کشور قطر به جزیره کیش، خاطر نشان کرد: با توجه به پیشبینی تقاضای حضور یک و نیم میلیون نفر گردشگر و مسافر برای تماشای مسابقات فوتبال جام جهانی و امکانات محدود کشور قطر، پشتیبانی این مسابقات در استانهای هرمزگان، بوشهر و جزیره کیش مطرح شده است، که با سفر وزیر حمل و نقل قطر به این موضوع پرداخته خواهد شد.
صفایی با اشاره به برنامههای توسعهای سازمان برای نوسازی شناورهای مسافری و گردشگری در جزیره هرمز و جزایر پیرامونی، تاکیدکرد: برای هر برنامه اجرایی، ردیف بودجهای تعریف شده و هیچ تصمیمی بدون عمل باقی نخواهد ماند و بلافاصله عملیاتی خواهد شد.
معاون وزیر راه و شهرسازی از ساخت یک ترمینال مسافری امن و مکانیزه در جزیره هرمز و انتقال زیرساخت آموزشهای دریایی به این جزیره جهت رونق تردد و اقتصاد مردم منطقه خبر داد.
لزوم راهاندازی دانشگاه علوم و فنون دریایی در هرمزگان
در این دیدار نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان با بیان اینکه هرمزگان یک استان گردشگری است، گفت: بدون احتساب جزایر، هزار و ۲۰۰ کیلومتر ظرفیت ساحلی این استان است که لازم است توسعه و ساخت بنادر و اسکله ها، متناسب با شرایط جدید کشور و استان هرمزگان، با توازن بیشتر و بهتری در دست اجرا قرار گیرد.
حجتالاسلام والمسلمین عبادیزاده، با استقبال از برنامههای توسعهای سازمان در شرق استان هرمزگان، اظهار داشت: ساخت بندر جدید جاسک، ضمن اینکه استان هرمزگان را از غربت دسترسی به آبهای آزاد خارج خواهد کرد، بلکه با وجود بندر چابهار و رویکرد توسعه مکران، تحولی جدی در حوزه تجارت دریایی برای کشور فراهم خواهد کرد.
وی با اشاره به لزوم راه اندازی دانشگاه علوم و فنون دریایی در استان هرمزگان در همه حوزههای فنی و تخصصی خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط خاص تجاری، صنعتی و گردشگری بودن استان هرمزگان، آموزش و تربیت نیروی ماهر و متخصص در هرمزگان ضروری است و میتوان رشتههای مرتبط با ظرفیت استان مانند حقوق تجارت، حقوق حمل و نقل و حقوق دریایی را با هدف رفع نیازهای این استان ایجاد کرد.
امام جمعه هرمزگان بر ارتقای بنادر استان از طریق ظرفیتهای بخش خصوصی تاکیدکرد و گفت: بخش خصوصی از ظرفیت بسیار بالایی برای تحقق توسعه متوازن برخوردار است. وی اتصال حوزه دانشگاه به صنعت را رویکرد جدی دولت دانست و عنوان کرد: شناساندن چالشهای صنعت به دانشگاه و معرفی ظرفیت دانشگاهیان به صنایع از مهمترین چالش ارتباط صنعت با دانشگاه و جامعه نخبگان است که باید در راستای کاهش این فاصله گام برداشت.
نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان از حضور گردشگران و میهمانان جام جهانی قطر در جزایر قشم و کیش استقبال کرد و گفت: هرمزگان ظرفیت بسیار خوبی در این حوزه دارد.