ساخت ۸ پروژه ساختمان‌های دولتی با پیشرفت فیزیکی قابل توجه در مازندران
ساخت ۸ پروژه ساختمان‌های دولتی با پیشرفت فیزیکی قابل توجه در مازندران

مدیرکل راه و شهرسازی استان مازندران گفت: هشت پروژه ساختمان‌های دولتی و تاسیسات عمومی این استان با اعتباری نزدیک به ۲۵۳ میلیارد ریال توسط این اداره کل در حال ساخت و ساز است. به گزارش اداره ارتباطات و اطلاع رسانی؛ دکتر سید محمد نظری مدیرکل راه و شهرسازی استان مازندران با بیان اینکه این اداره […]

مدیرکل راه و شهرسازی استان مازندران گفت: هشت پروژه ساختمان‌های دولتی و تاسیسات عمومی این استان با اعتباری نزدیک به ۲۵۳ میلیارد ریال توسط این اداره کل در حال ساخت و ساز است.
به گزارش اداره ارتباطات و اطلاع رسانی؛ دکتر سید محمد نظری مدیرکل راه و شهرسازی استان مازندران با بیان اینکه این اداره کل احداث هشت پروژه ساختمان های دولتی و تاسیسات عمومی در سطح استان را در دست اجرا دارد اظهار کرد: این پروژه ها از ۳۵ تا ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردارند.
وی با اشاره به اینکه زیربنای این پروژه های در حال ساخت در مجموع ۷۷۵۸ متر مربع است اذعان داشت: تاکنون نزدیک به ۲۵۳ میلیارد ریال اعتبار به پروژه های ساختمان های دولتی و تاسیسات عمومی اختصاص یافته است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان مازندران گفت: از جمله این پروژه‌ها، ساختمان فرمانداری کلاردشت با یک هزار و ۷۵۰ مترمربع زیربنا بوده است که با اعتبار هزینه شده نزدیک به ۶۴ میلیارد ریال دارای ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی است، همچنین ساختمان بخشداری کلباد با ۳۰۸ مترمربع زیربنا و ۱۷ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده، ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی افزود: عملیات اجرایی احداث ساختمان بخشداری دشت سر آمل و بخشداری سلمانشهر با ۳۰۰ متر زیربنا نیز تا ۸۰ درصد تکمیل شده است.
دکتر نظری از دیگر پروژه‌های ساختمان‌های دولتی در دست احداث اداره کل راه و شهرسازی استان مازندران به ساختمان مجتمع ادارای سوادکوه شمالی اشاره کرد و گفت: این پروژه‌ها با ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی و اعتباری نزدیک به ۶۹ میلیارد ریال برای ساخت آن تاکنون هزینه شده است.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد که با تخصص اعتبارات لازم این پروژه ها با سرعت بیشتری تکمیل و جهت خدمت رسانی به مردم عزیز به حوزه های مربوطه تحویل داده شود.

 

مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید ایران مطرح کرد؛
اختصاص ظرفیت مناسب به شهر جدید شهریار در پروژه‌های طرح نهضت ملی مسکن

جلسه شورای عالی مسکن استان آذربایجان شرقی با محوریت بررسی آخرین وضعیت نحوه اجرای پروژه‌های طرح نهضت ملی مسکن در شهرهای جدید سهند و شهریار با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، جلسه شورای عالی مسکن استان آذربایجان شرقی دیروز سه شنبه ۲۳ آذرماه با حضور زین العابدین رضوی خرم استاندار آذربایجان شرقی، حبیب اله طاهرخانی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید، میر محمدغراوی عضو هیئت مدیره شرکت عمران شهرهای جدید و اعضای شورا با محوریت بررسی آخرین وضعیت نحوه اجرای پروژه های طرح نهضت ملی مسکن در شهرهای جدید سهند و شهریار برگزار شد.
طاهرخانی در ابتدای جلسه ضمن تشریح مفاد قانون طرح جهش تولید مسکن و جایگاه شهرهای جدید در اجرای این برنامه تأکید کرد:  بدون شک اجرای طرح مذکور در شهرهای جدید فرصتی مناسب برای توسعه این شهرها به شمار می رود.
معاون وزیر راه و شهرسازی در ادامه با تأکید بر لزوم بهره گیری از ظرفیت اراضی دولتی در اجرای پروژه های طرح جهش تولید مسکن بیان کرد: بخش مربوطه در استان (اداره کل راه و شهرسازی و سازمان ملی زمین و مسکن) هر چه زودتر اسناد اراضی مورد نظر را برای اجرای طرح مذکور به شرکت عمران شهر جدید سهند انتقال داده و اقدام لازم برای پیشبرد عملیات اجرایی هرچه زودتر انجام شود.
وی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه راهکارهای اجرای نهضت ملی مسکن در شهر جدید شهریار بر مبنای ماهیت غیردولتی برنامه‌ریزی شده است، گفت: شرکت عمران شهر جدید سهند آمادگی لازم برای بررسی و جمع‌بندی با سازنده شهر جدید را داشته و در این خصوص مشکلی نخواهد بود.
طبق گزارش ارائه شده در پایان این جلسه سازمان منابع طبیعی استان، اراضی دولتی واقع در محدوده و حریم شهرجدید را به شرکت عمران واگذار کرده و در مقابل شرکت عمران شهر جدید سهند نیز حقوق عرفی متعلقه را پرداخت خواهد کرد.
گفتنی است با توجه به کثرت تعداد ثبت نام متقاضیان طرح نهضت ملی در شهر جدید شهریار، ظرفیت مناسبی برای اجرای طرح در این شهر اختصاص یافته و سازوکار اجرایی آن در بررسی های کارشناسی فی‌مابین تعیین و اعلام خواهد شد.

 

معاون وزیر راه و شهرسازی:
آیین‌نامه اجاره‌داری حرفه‌ای همچنان در دولت است

معاون وزیر راه و شهرسازی از بررسی آیین‌نامه اجاره‌داری حرفه‌ای در کمیسیون زیربنایی دولت خبر داد. اسفندماه سال ۹۹ این آیین‌نامه برای بررسی به هیئت دولت ارسال شده بود.
محمودزاده در خصوص ساماندهی بازار اجاره و روند بررسی و تصویب آیین‌نامه اجاره‌داری حرفه‌ای، اعلام کرد: آیین‌نامه اجاره‌داری حرفه‌ای در کمیسیون‌های زیربنایی دولت در دست بررسی است. چنانچه تعیین‌تکلیف شود در دولت می‌آید و قابلیت اجرا پیدا خواهد کرد.
محمودزاده همچنین در نشست با مدیران کل راه و شهرسازی، گفت: هم اکنون بیش از ۹۵۰ هزار واحد آماده اخذ تسهیلات در نظام بانکی وجود دارد که امیدواریم در همراهی بانک‌ها روند تسهیلات دهی به متقاضیان مسکن سرعت یابد.
وی همچنین با یادآوری این مطلب که طبق تازه‌ترین آمار بیش از ۲ میلیون نفر در سامانه نهضت ملی مسکن ثبت‌نام کردند بیشترین میزان مشارکت را مربوط به تهران دانست که شامل ثبت‌نام ۳۵۹ هزار واحد در تهران بوده است. به گزارش تسنیم، اسفندماه سال گذشته یعنی حدود ۹ ماه قبل معاون وزیر راه و شهرسازی از ارسال آیین‌نامه اجرایی اجاره‌داری حرفه‌ای به هیئت دولت خبر داده و گفته بود: این برنامه یک مسیر و جریان جدید در حوزه اجاره‌داری و ازدیاد واحدهای مسکونی اجاره‌ای در سراسر کشور خصوصا با اولویت کلانشهرها و شهرهایی که بیشتر مشکل مسکن داریم، ایجاد خواهد کرد. محمودزاده با تشریح جزئیات برنامه وزارت راه برای اجاره‌داری حرفه‌ای، افزود:‌ واحدهایی که در زمین دولت ساخته می‌شود برای همیشه به‌صورت اجاره‌داری اداره می‌شود. در کشور یک بازار اجاره مسکن داریم که به‌صورت سنتی فعالیت می‌کند. این بازار سرجای خودش خواهند ماند و قصد تغییر آنرا نداریم، اما در کنار آن بازار حرفه‌ای اجاره‌داری برای تعادل‌بخشی به بازار اجاره ایجاد خواهد شد. وی ادامه داد: در این بازار بخش خصوصی و علاقه‌مندان به سرمایه‌گذاری در این بخش می‌توانند با گرفتن زمین‌های ۹۹ ساله از دولت -که زمین‌ها قابل فروش نیست- اقدام به ساخت و ساز واحدهای اجاره‌ می‌کند. وی افزود: همچنین اگر سرمایه‌گذار در زمین متعلق به خودش ساخت و ساز کرده و فقط از تسهیلات و کمک‌های حمایتی استفاده کند، برای یک مدت معین اجاره‌داری می‌کند و بعد از آن واحدها در اختیار سرمایه‌گذار قرار خواهد گرفت. معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی با اعلام این‌که واحدهای ساخته شده در زمین‌های دولتی برای همیشه به‌صورت اجاره‌داری است، اضافه کرد:‌ برای نهادهای حمایتی پیش‌بینی‌های لازم صورت گرفته تا بتوانند در این حوزه ورود کنند.