سازمان بنادر و دریانوردی با مشکل مالی مواجه است
سازمان بنادر و دریانوردی با مشکل مالی مواجه است

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی گفت: سازمان بنادر و دریانوردی، در شرایط کنونی با مشکل مالی مواجه است اما در تلاش هستیم تا مشکلات را برطرف کنیم و مانع از آسیب رسیدن به سازمان شویم. علی اکبر صفایی با اشاره به اینکه رشد اقتصادی بسیاری از کشورها طی سال‌های اخیر با روند منفی مواجه شده […]

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی گفت: سازمان بنادر و دریانوردی، در شرایط کنونی با مشکل مالی مواجه است اما در تلاش هستیم تا مشکلات را برطرف کنیم و مانع از آسیب رسیدن به سازمان شویم.
علی اکبر صفایی با اشاره به اینکه رشد اقتصادی بسیاری از کشورها طی سال‌های اخیر با روند منفی مواجه شده است، اظهار داشت: این مساله بر تولید ناخالص داخلی کشورها اثرگذار بوده و تأثیر منفی آن را بر حمل و نقل و به ویژه حمل و نقل دریایی شاهد هستیم و برخی بخش‌های این حوزه آسیب جدی دیده‌اند هرچند به تدریج شاهد بهبود وضعیت به دلیل افزایش نرخ‌های حمل کانتینر و نه افزایش چشمگیر تقاضا برای حمل کانتینر هستیم. مدیرعامل سازمان بنادر با اشاره به اینکه این سازمان یک تکه از پازل کشور است و نمی‌توان آن را جدا از مباحث کلان اقتصادی ایران دید، عنوان کرد: سازمان بنادر و دریانوردی، در شرایط کنونی با مشکل مالی مواجه است اما در تلاش هستیم تا مشکلات را برطرف کنیم و مانع از آسیب رسیدن به سازمان شویم. صفایی با تاکید بر اینکه در حوزه دریایی و بندری باید فعالیت جهادی صورت گیرد، خاطرنشان کرد: باید با نگاه ایثارگرانه فعالیت‌ها را در حوزه دریایی و بندری پیش ببریم و شاهد تأثیر این اقدامات در بخش صادرات، واردات و… باشیم. معاون وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: در حوزه نیروی انسانی با مشکل مواجه هستیم و در این رابطه فعالیت خود را آغاز کرده‌ایم تا فارغ التحصیلان متخصص در حوزه دریا و مهندسی کشتی را جذب کنیم و عقب افتادگی صورت گرفته طی ۱۰ ساله گذشته را جبران کنیم.

شهردار تهران:
درحال تجدید نظر در سیستم حمل و نقل عمومی هستیم
شهردار تهران با اشاره به اینکه شهرداری یکی از چند دستگاه متولی آلودگی هوای پایتخت است، راهکارهای کاهش آلودگی هوای تهران را تشریح کرد. به گزارش روزنامه جمله به نقل از شهر، علیرضا زاکانی گفت: در زمینه رفع آلودگی هوا همه مسئول هستند و شهرداری هم قطعاً در این زمینه مسئول است و وظایفی دارد؛ اما حدود ۲ ماه است که مدیریت شهری را به دست گرفته‌ایم و آلودگی هوای پایتخت میراثی است که از گذشته باقی مانده است. او با تاکید بر اینکه قطعاً بخشی از سهم رفع آلودگی‌های پایتخت به شهرداری مربوط است، اضافه کرد: اما در این بحث تنها شهرداری مسئولیت ندارد و دیگر دستگاه‌ها نیز در این زمینه مسئولند. به علاوه محیط‌های دیگری نیز در شهر وجود دارند که منجر به آلودگی هوا می‌شوند و این محیط‌ها و مراکز، مسئولان مختلفی دارند. زاکانی با بیان اینکه شهرداری در بحث رفع آلودگی هوا در ابعاد مختلف می‌تواند اثر گذار باشد،افزود: شهرداری در حوزه حمل و نقل شهری، تنظیم چارچوب و مقررات شهری برای کاهش آلودگی، ایجاد فضای سبز برای مقابله با آلودگی و در دیگر موضوعات کمک کننده به کاهش آلودگی هوا مسئولیت و وظیفه دارد. شهردار تهران اضافه کرد: یکی از مشاورین خود را در شهرداری ناظر به زیست‌پذیرتر کردن شهر و کاهش آلودگی هوا تعیین کرده‌ایم. او ادامه داد: به منظور کمک به کاهش آلودگی هوا و در راستای تجدید نظر در سیستم حمل و نقل عمومی شهر، اولین قرارداد ورود ۵۰ دستگاه اتوبوس برقی به ناوگان اتوبوسرانی شهر منعقد شده است. شهردار تهران تاکید کرد: برای اینکه بتوانیم سهم خودمان در کاهش آلودگی هوای پایتخت را محقق کنیم، به سمت ایجاد امکانات برقی و هیبریدی در سیستم ناوگان حمل و نقل عمومی حرکت خواهیم کرد. زاکانی ادامه داد: برنامه ما این است که بتوانیم قواعد و مقرراتی را دنبال کنیم که به ازای آن منشاء‌های آلاینده هوا در تهران به سمت حداقلی برود. به علاوه در تلاش هستیم تا با تعامل با سایر دستگاه‌های کشور نیز شرایط بهتری را برای آب و هوای پایتخت رقم بزنیم.