سایت‌های غیرمجاز فروش بلیت هواپیما را می‌بندیم
سایت‌های غیرمجاز فروش بلیت هواپیما را می‌بندیم

رئیس سازمان هواپیمایی با اعلام اینکه در صدد بستن سایت‌های غیرمجاز فروش بلیت هستیم از مردم خواست برای تهیه بلیت به سایت شرکت‌های هواپیمایی و یا مراکز فروش مورد تایید این سازمان مراجعه کنند. به گزارش روزنامه جمله به نقل از سازمان هواپیمایی کشوری، محمد محمدی بخش رئیس سازمان هواپیمایی کشوری از نظارت این سازمان […]

رئیس سازمان هواپیمایی با اعلام اینکه در صدد بستن سایت‌های غیرمجاز فروش بلیت هستیم از مردم خواست برای تهیه بلیت به سایت شرکت‌های هواپیمایی و یا مراکز فروش مورد تایید این سازمان مراجعه کنند.

به گزارش روزنامه جمله به نقل از سازمان هواپیمایی کشوری، محمد محمدی بخش رئیس سازمان هواپیمایی کشوری از نظارت این سازمان بر روی قیمت‌های بلیت هواپیما اشاره کرد و گفت: بلیت‌های فروخته شده توسط ایرلاین‌ها بر اساس نرخ‌های مصوب بر روی سایت سازمان و انجمن شرکت‌های هواپیمایی به فروش می‌رسد و برخی از تخلفات توسط سایت‌های فروش غیررسمی انجام می‌شود.
وی با بیان اینکه سازمان هواپیمایی کشوری در صدد بستن سایت‌های غیرمجاز فروش بلیت است، افزود: با سایت‌های غیر مجاز که نسبت به فروش بلیت خارج از نرخ مصوب اقدام کنند برخورد قاطع صورت خواهد گرفت تا به‌زودی از صحنه فروش بلیت حذف شوند. محمدی بخش گفت: آسیب‌هایی که در جلسه امروز احصا شد به بخش حاکمیت و بخش‌های استاندارد مربوط نمی‌شود و متاسفانه بسیاری از افراد با دسترسی‌های متعدد اقدام به فروش بلیت هواپیما می‌کنند، بنابراین از مردم درخواست می‌کنیم برای تهیه بلیت به سایت شرکت‌های هواپیمایی و یا مراکز فروش مورد تایید سازمان هواپیمایی کشوری مراجعه کنند. وی با اشاره به پایش مستمر سازمان هواپیمایی کشوری از مراکز فروش بلیت، افزود: در صورت مواجه با هرگونه گران‌فروشی بلیت هواپیما، تعلیق، حذف مسیر و کاهش پروازهای خارجی برای شرکت‌های هواپیمایی از جمله عوامل بازدارنده‌ای است که توسط سازمان هواپیمایی کشوری اعمال می‌شود.

é هیچ‌گونه افزایش قیمتی خارج از تعرفه مورد قبول نیست
همچنین جابری معاون سازمان تعزیرات حکومتی در خصوص برگزاری نشست فوق اظهار داشت: در این جلسه که با هدف رسیدگی به افزایش قیمت‌های بلیت و سایر مشکلات موجود در این زمینه تشکیل شد، نظرات شرکت‌های هواپیمایی دریافت و مشکلات موجود در صنعت حمل‌ونقل هوایی مورد بررسی قرار گرفت. وی افزود: در این جلسه عنوان کردیم که هیچ‌گونه افزایش قیمتی خارج از تعرفه مورد قبول نیست و در صورت مشاهده عرضه بلیت خارج از تعرفه با دفاتر خدمات مسافرت هوایی و شرکت‌های هواپیمایی برخورد خواهیم کرد. جابری تصریح کرد: با رصدهای صورت گرفته طی روزهای گذشته بلیت هواپیما با نرخ‌های مختلفی به فروش می‌رسید اما از امروز تقریباً نرخ‌ها یکسان و به حد متعارف رسیده است. معاون سازمان تعزیرات حکومتی در خصوص فروش بلیت به‌صورت دلاری به اتباع خارجی، گفت: بر اساس تحقیقات صورت‌گرفته فروش بلیت به‌صورت دلاری توسط دفاتر خدمات مسافرت هوایی انجام شده است نه شرکت‌های هواپیمایی اما در صورت عدم رعایت این امر توسط شرکت‌ها و یا آژانس‌ها تا ده برابر میزان افزایش قیمت‌ها جریمه لحاظ خواهد شد.

 

 

 

 

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای عنوان کرد؛
پیش‌بینی حضور پنج میلیون زائر ایرانی در عراق

معاون وزیر راه و شهرسازی در آئین معارفه مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان فارس از پیش‌بینی حضور پنج میلیون زائر ایرانی در عراق و صدور دستور آغاز اجرای عملیات احداث و بهسازی ۱۰۰ کیلومتر راه روستایی در فارس طی ۱۰۰ روز خبر داد.

داریوش امانی، معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، طی سفر به استان فارس با حضور در آئین معارفه مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای این استان از رشد ۳۵ درصدی ترانزیت کالا در سه ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته و با توجه به تداوم سیاست‌ها و برنامه‌های دولت خبر داد و عنوان کرد: امسال نیز به رغم این که اسناد بالادستی و قوانین و مقررات، ۱۰ درصد رشد سالانه برای ترانزیت کالا را پیش‌بینی کرده است، امیدواریم با هدف گذاری انجام شده و تأکید وزیر راه و شهرسازی به عدد ۲۰ میلیون تن برسیم. وی ایمنی را یکی از اولویت‌های این سازمان در کشور خواند و اظهار کرد: در حال حاضر در کشور ۲۲۱ هزار کیلومتر راه وجود دارد که اگر این سرمایه به درستی برای آیندگان حفظ شود، کار بزرگی انجام شده است. رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای با اشاره به اینکه در سال گذشته اقدامات مؤثری در ارائه خدمات و انجام اقداماتی همچون روکش آسفالت و خط کشی راه‌های کشور انجام شد، گفت: اگر تا پایان سال راه‌اندازی دو هزار و ۲۰۰ دوربین کنترل سرعت جدید در جاده‌های کشور که با پلیس به توافق رسیده است، به مناقصه گذاشته شود، رشد صد درصدی رقم خواهد خورد و کار قابل توجهی در این زمینه انجام می‌شود. امانی با بیان اینکه در چهار ماهه ابتدایی امسال ۱۲۵ میلیون تن کالا و همچنین کالاهای اساسی توسط ناوگان حمل و نقل عمومی جاده‌ای جابه‌جا شده است،‌ حمل و نقل جاده‌ای را مهم‌ترین حوزه حمل و نقل کشور دانست و اظهار کرد: افزون بر اینکه ۸۰ درصد بار و مسافر از طریق جاده جابه‌جا می‌شوند، تحقق این امر جز با کوشش و تلاش فعالان حوزه حمل و نقل بار و مسافر ممکن نیست.
é پیش‌بینی حضور پنج میلیون زائر ایرانی در عراق
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در خصوص انتقال زائران به کشور عراق در ایام اربعین حسینی نیز گفت: امسال با توجه به تأکیدات رهبر معظم انقلاب و رئیس جمهور و بر اساس توافقات خوبی که با دولت عراق از جمله در بحث حذف ویزا شده است، پیش بینی می‌شود بیش از پنج میلیون زائر به کشور عراق سفر کنند.
امانی همچنین اعلام کرد: در این مراسم دستور آغاز اجرای عملیات احداث و بهسازی ۱۰۰ کیلومتر راه روستایی در استان فارس در مدت زمان ۱۰۰ روز صادر شد و هدف از اجرای این طرح یکپارچه‌سازی و مرمت راه‌های استان است. وی با تاکید براینکه در این عملیات اجرایی از حداکثر توان مهندسی، امکانات و ماشین‌آلات استان استفاده می‌شود، عنوان کرد: در راستای اجرای این طرح با هدف یکپارچه‌سازی راه‌های استان به چهار هزار و ۵۰۰ تن قیر و اعتبار یکهزار و ۸۰۰ میلیارد ریال نیاز است. امانی افزود: طی این عملیات ۱۰۰ روزه، ۳۷ پروژه به طول ۱۰۰ کیلومتر در نقاط مختلف استان اجرایی خواهد شد که به ‌صورت هفتگی نیز مورد رصد همکاران اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان قرار می‌گیرد و در بازه زمانی یکم مردادماه تا ۱۰ آبان‌ماه انجام خواهد شد. رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای همچنین جذب حداکثری بودجه و اعتبارات، بسیج نیروها و افزایش توان خدمات رسانی و کمک به مناطق کم‌برخوردار را از مزایای این طرح عنوان کرد و گفت: استان فارس ۳۷ شهرستان، ۹۷ بخش و ۱۲۰ شهر دارد که ۱۵۶ روستا به طول ۱۵۶ کیلومتر، دارای شش هزار و ۱۹۳ خانوار فاقد راه آسفالته است که در این طرح دیده شده‌اند.
به گزارش سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای،‌ در این آئین علیرضا راستیار به عنوان مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان فارس معرفی و از تلاش‌های علیرضا سیاهپور مدیرکل سابق این اداره کل تقدیر شد.

 

 

رئیس کمیته امداد اعلام کرد؛
احداث ۳۲ هزار واحد مسکن برای مددجویان تا پایان سال
رئیس کمیته امداد از احداث ۳۲ هزار واحد مسکن تا پایان سال و واگذاری آنها به خانواده‌های تحت حمایت این نهاد خبر داد.
سیدمرتضی بختیاری، در دیدار با اعضای مجمع نمایندگان استان گیلان با تشریح فعالیت‌های حوزه مسکن کمیته امداد، افزود: امسال ۲۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار در بخش مسکن در قالب بودجه ۱۴۰۱ به کمیته امداد اختصاص یافته است.
وی همچنین از اختصاص ۱۴۰۰ میلیارد تومان وام ودیعه مسکن برای مددجویان خبر داد و افزود: تخصیص این مبلغ انجام شده و در مراحل اجرایی پرداخت به مددجویان قرار دارد.
رئیس کمیته امداد با اشاره به برنامه این نهاد برای خانه‌دار شدن تمام مددجویان روستایی فاقد مسکن یا بد مسکن طی ۲ سال آینده، اظهار کرد: ۳۶۰ هزار واحد مسکن در طرح ملی مسکن به مددجویان کمیته امداد اختصاص یافته که از این میزان ۱۲۰ هزار در روستا‌ها و ۲۴۰ هزار واحد در شهر‌ها ساخته خواهد شد.
بختیاری خاطرنشان کرد: تاکنون ۲۳۰ هزار نفر از مددجویان در طرح ملی مسکن ثبت نام کرده‌اند که قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) متعهد شده است ظرف ۳۰ ماه مسکن آنان را احداث کند و تحویل دهد.
وی به تفاهم‌نامه کمیته امداد با بنیاد مستضعفان برای ساخت ۱۰ هزار واحد مسکن تا پایان سال اشاره کرد و گفت: اگر ساخت این تعداد تا پایان سال به انجام برسد، احداث ۱۰ هزار واحد مسکن جدید در دستور کار قرار خواهد گرفت.
رئیس کمیته امداد تاکید کرد: همچنین ۴۰ هزار واحد مسکن با همکاری بسیج سازندگی ساخته خواهد شد که برای این واحد‌ها ۲۰۰ میلیون تومان وام از سوی بنیاد مسکن در نظر گرفته شده است.
وی همچنین از برنامه این نهاد برای ایجاد ۵۰۰ هزار شغلی تا پایان سال خبر داد و افزود: این فرصت‌های شغلی برای پنج دهک پایین جامعه راه‌اندازی می‌شود که ۲۵۰ هزار نفر از آنان غیر مددجو هستند.