استاندار آذربایجان غربی گفت: تکمیل و بهسازی ایستگاههای راهآهن و ساخت مسیرهای جدید ریلی در استان ضروری است و سهم شبکه ریلی استان در ترانزیت بینالمللی افزایش یابد. محمدصادق معتمدیان در دیدار با معاون وزیر راه و شهرسازی بر ضرورت انتقال حجم بالای حملونقل جادهای استان به شبکه ریلی، افزود: با توجه به موقعیت ویژه […]
استاندار آذربایجان غربی گفت: تکمیل و بهسازی ایستگاههای راهآهن و ساخت مسیرهای جدید ریلی در استان ضروری است و سهم شبکه ریلی استان در ترانزیت بینالمللی افزایش یابد.
محمدصادق معتمدیان در دیدار با معاون وزیر راه و شهرسازی بر ضرورت انتقال حجم بالای حملونقل جادهای استان به شبکه ریلی، افزود: با توجه به موقعیت ویژه آذربایجان غربی در همسایگی با سه کشور و وجود پنج پایانه مرزی فعال، ضروری است مسیرهای جدید راهآهن احداث شود تا زیرساختهای لازم جهت ارتقای میزان تبادلات اقتصادی با کشورهای همسایه فراهم باشد.
وی همچنین خواستار افزایش سقف اعتبار مصوب سال ۱۴۰۱ کریدور بزرگراهی غرب کشور، تعیین تکلیف آزادراه ارومیه – تبریز و سایر محورهای اصلی و بزرگراهی در حوزه آذربایجان غربی شد.
در این دیدار ضمن تأکید بر ضرورت انتقال حجم بالای حملونقل جادهای استان به شبکه ریلی، مطرح شد که با توجه به موقعیت ویژه استان در همسایگی با سه کشور و وجود پنج پایانه مرزی فعال نیاز است مسیرهای جدید راهآهن احداث شود تا زیرساختهای لازم جهت ارتقای میزان تبادلات اقتصادی با کشورهای همسایه فراهم باشد.
همچنین در این دیدار افزایش سقف اعتبار مصوب سال ۱۴۰۱ کریدور بزرگراهی غرب کشور، تعیین تکلیف آزاد راه ارومیه – تبریز و همچنین سایر محورهای اصلی و بزرگراهی در حوزه استان آذربایجان غربی مورد درخواست قرار گرفت.
سال گذشته در زمینه ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل، ٨۶ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی به بهرهبرداری رسید و عملیات ساخت ٧٢ کیلومتر و ۵٩ کیلومتر از کریدور بزرگراهی غرب کشور در آذربایجانغربی آغاز شد.
استاندار آذربایجان غربی به منظور پیگیری افزایش سهم آذربایجانغربی از حملونقل ریلی، رفع نواقص ایستگاهها و خطوط راهآهن توسط شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حملونقل کشور، جذب اعتبارات لازم و نیز تسریع در عملیات احداث پروژههای راهسازی، با معاون وزیر و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور دیدار کرد.
استاندار سیستان و بلوچستان:
اسکله تخصصی فولاد و صادرات مواد معدنی در بندر چابهار احداث میشود
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: طبق توافق انجام شده با یک شرکت معدنی و صنعتی، اسکله اختصاصی برای صادرات فولاد و مواد معدنی در بندر بینالمللی چابهار احداث میشود.
حسین مدرس خیابانی در نشست با سیدحسین حسینی سرپرست سازمان شیلات ایران بر تعیین تکلیف اعطای پروانه به لنجهای صیادی و کارخانجات شناورسازی باهدف صادرات شناورها و جایگزینی آنها تاکید کرد و اظهار داشت: باید به منظور تسریع در فرآیند توسعه اسکلههای صیادی و بنادر شیلاتی استان، اعتبارات این بخش از سازمان شیلات ایران به ادارهکل شیلات استان انتقال یابد تا روند توسعه این اسکلهها با کمک اعتبارات استانی و اعتبارات محرومیتزدایی شتاب گیرد.
استاندار سیستان و بلوچستان بندر کنارک را بزرگترین بندر صیادی کشور دانست و تصریح کرد: همانطور که در سند تحول دولت که توسط رئیس جمهور ابلاغ شده، موضوع اقتصاد دریا محور که یکی از قابلیتهای استان به شمار میرود باید مورد توجه جدی قرار گیرد. ۸۰ درصد ماهی شیلاتی کشور در سواحل استان تولید میشود و این استان به لحاظ ظرفیت ویژه شیلاتی و آبزیپروری با هیچیک از استانهای کشور قابل مقایسه نیست.
سیدحسین حسینی سرپرست سازمان شیلات ایران هم در این دیدار ظرفیتهای شیلاتی سیستان و بلوچستان را فوقالعاده برشمرد و از تلاش این سازمان برای شکوفایی این بخش از ظرفیتهای استان خبر داد.
مدیرعامل شرکت گاز استان مرکزی:
۶۲۸۹ واحد تولیدی و صنعتی استان مرکزی گازرسانی شده است
مدیرعامل شرکت گاز استان مرکزی از گازرسانی به ۶ هزار و ۲۸۹ واحد تولیدی و صنعتی این استان خبر داد.
محمدرضا سمیعی در این رابطه گفت: برای کاهش آلودگی محیط زیست و همچنین کاهش موانع تولید وکمک به اقتصاد کشور، این تعداد واحد تولیدی وصنعتی به جمع تولیدکنندگانی که از نعمت گاز طبیعی برخوردار بودند، افزوده شد. وی ادامه داد: تلاش می شود برای افزایش تولید و کمک به رشد صنایع و حمایت از آنها و همچنین حفظ از محیط زیست نسبت به جایگزینی گاز طبیعی با سوخت مایع در صنایع و واحدهای تولیدی استان اقدامات لازم صورت پذیرد.
مدیرعامل شرکت گاز استان مرکزی عنوان کرد: در سال ۱۴۰۰ تعداد ۳۵۴ واحد تولیدی و صنعتی با حجم جایگزینی ۷۳ هزار و ۳۱۳ مترمکعب گاز طبیعی با سوخت مایع گازرسانی شده که ازاین میزان تعداد ۸۵ واحد جزء مصوبه شورای اقتصاد است.
۸۶ کیلومتر شبکه گازرسانی اجرا شد
وی با بیان اینکه گازرسانی به این واحدها مستلزم ایجاد زمینه ایمن و ایجاد شبکه های استاندارد است، گفت: در این راستا ۸۶ کیلومتر شبکه گازرسانی اجرا شده و تعداد ۳۱۰ علمک نصب و همچنین ۴۴ ایستگاه راه اندازی شده است.
سمیعی اضافه کرد: هم اکنون تعداد شش هزار و ۲۸۹ واحد تولیدی و صنعتی در قالب ۶۳ جایگاه CNG و ۴۱ شهرک صنعتی و صنایع متفرقه مشترک گازطبیعی بوده و در حال فعالیت هستند.
مدیرعامل شرکت گاز استان مرکزی با اشاره به اینکه در راستای شعار سال گذشته تولید، پشتیبانی ها، مانع زدایی ها، این تعداد واحد تولیدی و صنعتی در استان مرکزی گازرسانی شده است، گفت: بی هیچ تردیدی نقش پر رنگ گاز طبیعی در سبد انرژی قابل توجه و چشمگیر است.