همدان، خبرنگار روزنامه جمله امام جمعه همدان و نماینده ولی فقیه در استان همدان گفت: در مسئله عزل و نصبها دخالتی نمیکنم و این امر باید بر اساس قانون صورت بگیرد و در این زمینه باید قانونگرایی را مد نظر قرار دهیم. به گزارش ایسنا حجتالاسلاموالمسلمین حبیبالله شعبانیموثقی در شورای ادارای استان همدان با اشاره […]
همدان، خبرنگار روزنامه جمله
امام جمعه همدان و نماینده ولی فقیه در استان همدان گفت: در مسئله عزل و نصبها دخالتی نمیکنم و این امر باید بر اساس قانون صورت بگیرد و در این زمینه باید قانونگرایی را مد نظر قرار دهیم. به گزارش ایسنا حجتالاسلاموالمسلمین حبیبالله شعبانیموثقی در شورای ادارای استان همدان با اشاره به اینکه انتخاب مدیر کلها را استاندار باید انجام دهد، افزود: اگر در عزل و نصبها سهم خواهی ورود پیدا کند و کار سیاسی انجام دهیم خیانت به منافع مردم است و اگر مسئولان و مردم ملزم به اجرای قانون شوند بسیاری از مشکلات حل میشود.
وی در ادامه بیان کرد: اشتغال جوانان مشکل جدی در همدان است و استان باید برای این مشکل برنامه جامعی داشته باشد و تلاش مضاعفی در این زمینه انجام شود.
شعبانیموثقی درباره مشکل آب استان گفت: مردم مشکل زیادی را در این رابطه احساس نکردند اما کمبود آب نیازمند برنامه جامع و بلند مدت است و امروز باید فکر کنیم تا ۲۰ سال آینده با مشکل مواجه نشویم و به عبارت دیگر چرا وقتی دچار مشکل شدیم باید دنبال چاره باشیم بنابراین مدیر خوب باید برای آینده برنامه داشته باشد.
وی در رابطه نظارت بر قیمتها هم بیان کرد: مردم انتظار دارند دولت در این زمینه بیشتر نظارت داشته باشد و متاسفانه شاهد گرانی زیادی در برخی از اقلام مانند برنج و برخی از میوهها و شلوغی صف نانواییها هستیم.
امام جمعه همدان در ادامه اظهار کرد: گفتمان غالب بین مسئولین باید خدمت به مردم باشد و حاشیهها نباید توانشان را تضعیف کند و خدمتگزاری را از بین ببرد، به عبارتی نباید مشغول به حاشیهها شویم و باید مراقب آنها باشیم.
شعبانیموثقی اضافه کرد: حاشیهها مربوط به برخی از افراد است و مردم از ما کار و حل مشکلات را میخواهند و حاشیه رفتن آسیب به خودمان و خیانت به مردم است بنابراین دامن زدن به حاشیهها عقلانی نیست.
معاون استاندار بوشهر:
رئیس جمهور به استان بوشهر سفر میکند
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهرگفت: با درخواست استاندار جدید و سایر مسئولین استان، اولین سفر رئیس جمهور و اعضای هیئت دولت به استان بوشهر انجام میشود.
محمد تقی ایرانی در اولین جلسه هماهنگی سفر آیت الله سید ابراهیم رئیسی به استان بوشهر که با حضور فرمانداران و مدیران ستادی استانداری و نماینده معاونت اجرایی رئیس جمهور تشکیل شد اظهار داشت: این سفر که با درخواست استاندار جدید و سایر مسئولین استان انجام میشود قطعاً خیر و برکت برای استان خواهد بود و با توجه به انتظار مردم استان برای دیدار با رئیس جمهور انشاالله برکت این سفر در جهت رشد و توسعه منطقه تأثیر گذار خواهد بود.
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر افزود: در هر شهرستان یک نفر از اعضا دولت حضور یافته و از نزدیک ظرفیتهای و مسائل را با همراهی فرمانداران و مسئولین شهرستانی از نزدیک بررسی کند.
وی گفت: در سفر آیت الله رئیسی به استان بوشهر برنامه دیدار مردمی و دیدار با خانواده شهدا و ایثارگران نخبگان و فرهیختگان و کارآفرینان مدنظر قرار گرفته و همه دستگاههای اجرایی موظف هستند نسبت به تکمیل پروژهای نیمه تمام و احتمالاً پروژههای جدید را پیشنهاد دهند.
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر تصریح کرد: سبب افتخار است که مردم شریف و ولایتمدار و مقاوم استان بوشهر میزبان سومین سفر رسمی رئیس جمهور و اعضا هیئت دولت هستند
وی ادامه داد: سفر دولت در استان بوشهر روزهای ۱۵ و ۱۶ مهرماه در کمال امنیت و آرامش برگزار خواهد شد و ریز برنامه سفر به تدریج طی روزهای آینده به اطلاع مردم شریف استان خواهد رسید.
۵ شهرستان مازندران در وضعیت آبی قرار گرفتند
بر اساس آخرین به روزرسانی رنگ بندی کرونایی مناطق مختلف کشور در سامانه ماسک وزارت بهداشت، از ۱۰ مهر در استان مازندران به جز شهرستان رامسر که همچنان در وضعیت نارنجی هستند ، ۱۶ شهرستان زرد بوده و ۵ شهرستان میاندورود، سیمرغ، فریدونکنار، عباس آباد و کلاردشت نیز در وضعیت آبی قرار دارند.
در کانون وکلای دادگستری کرمانشاه بررسی شد؛
نقد و بررسی طرح «تسهیل صدور مجوز کسب و کارها» با محوریت اشتغال وکلا
کرمانشاه – الهه فرهادی
رئیس کانون و کلای دادگستری استان کرمانشاه از طرح تسهیل صدور برخی مجوزهای کسب و کار به شدت انتقاد کرد.
بهروز رستمی در نشستی خبری، با اشاره به تصویب کلیات طرح تسهیل صدور مجوز کسب و کارها، اظهارکرد: درصورتی که برخی جزییات این طرح به تصویب برسد، در وهله اول دود آن به چشم دستگاه قضایی می رود و در وهله دوم حقوق مردم را ضایع می کند.
وی با تاکید براینکه این طرح کارشناسی نشده و مشکلات زیادی دارد، گفت: در بخشی از این طرح گفته شده در تمام آزمون ها نمره قبولی داوطلبین به شکل شناور خواهد بود و حد نصاب ثابتی برای آن در نظر گرفته نمی شود، بگونه ای که داوطلبین با کمترین نمره هم می توانند در آزمون وکالت قبول شوند که این موضوع ورود خیل زیادی وکیل با بنیه علمی ضعیف را به این حوزه در پی خواهد داشت.
رئیس کانون وکلای دادگستری کرمانشاه افزود: در این طرح ظرفیت پذیرش برای داوطلبین وکالت برداشته می شود، این درحالی است که زیرساخت های ما برای تربیت این تعداد کافی نیست و از سویی دادگستری هم امکان پوشش همه کارآموزان را ندارد.
وی با بیان اینکه این طرح به حرفه وکالت رنگ و لعاب تاجرمآبانه ای می دهد، گفت: اگر این طرح تصویب شود، مشاوره رایگان، وکالت معاضدتی و تسخیری را دیگر نخواهیم داشت و این مسئله دادگستری را نیز با مشکل مواجه خواهد کرد، چراکه دیگر وکیل تسخیری برایشان نخواهیم داشت.
رستمی با اشاره به این نکته که در تمام دنیا وکالت را به عنوان حرفه و نه کسب و کار می شناسند، افزود: حرفه بودن وکالت یعنی ممکن است برای مردم رایگان باشد، درحالیکه با تبدیل آن به کسب و کار دیگر وکلا به دنبال سود بیشتر هستند و خدمات رایگان نخواهند داشت. وی اضافه کرد: چنین وکلایی دیگر اندیشه پایبندی به حقوق شهروندی و ارزش های حقوق بشری را نخواهند داشت، درحالیکه وکیل باید پاسدار حق و عدالت باشد و در اجرای عدالت به دادگستری کمک کند.
رئیس کانون وکلای دادگستری کرمانشاه با بیان اینکه این طرح بیکاری خیل زیادی از وکلا را بدنبال دارد، گفت: با تصویب این طرح از دانش آموخته بیکار به سمت وکیل بیکار می رویم.