سیگار هم به ماجرای قلیان در قطر اضافه شد!
سیگار هم به ماجرای قلیان در قطر اضافه شد!

    استقلال در شرایطی با شکست برابر پاختاکور از صعود به جمع ۸ تیم برتر لیگ قهرمانان آسیا باز ماند که در اردوی این تیم حاشیه های باور نکردنی اتفاق افتاده است. یک روز بعد از بازگشت استقلال از قطر بود که احمد سعادتمند از قلیان کشیدن یک بازیکن در اردو خبر داد. موضوعی […]

 

 

استقلال در شرایطی با شکست برابر پاختاکور از صعود به جمع ۸ تیم برتر لیگ قهرمانان آسیا باز ماند که در اردوی این تیم حاشیه های باور نکردنی اتفاق افتاده است. یک روز بعد از بازگشت استقلال از قطر بود که احمد سعادتمند از قلیان کشیدن یک بازیکن در اردو خبر داد. موضوعی که به عقیده اعضای هیات مدیره به حیثیت این باشگاه خدشه وارد کرده و یکی از ۸ دلیلی بود که مطابق آن، مدیرعامل این باشگاه از سمت خود برکنار شد.
اما حالا با گذشت چند روز از مصاحبه احمد سعادتمند جزییات عجیب تری از اردوی استقلال به گوش می رسد. شنیده می شود یکی از بازیکنان استقلال در روز تعداد زیادی سیگار مصرف می کرده که این موضوع حتی باعث ناراحتی هم اتاقی اش هم شده است. شنیده می شود ناراحتی هم اتاقی این بازیکن تا حدی بوده که اتاقش را عوض کرده و ترجیح داد با یک بازیکن جوان هم اتاق شود.بازیکنی که در قطر سیگار مصرف می کرده بازیکنی است که اتفاقا از محبوبیت زیادی بین هواداران برخورد دار بوده و برای خود ما هم باورش سخت بود که این بازی کن سیگاری قهار باشد اما همبازی و هم اتاقی اش می گفت: روزی یک پاکت سیگار می کشید.

 

آیا سعادتمند هواداران استقلال را بازی داد؟

بعد از جدایی استراماچونی از استقلال فرهاد مجیدی سرمربی استقلال شد. احمد سعادتمند مدیرعامل سابق استقلال که بعد از سرپرستی اسماعیل خلیل زاده و علی فتح الله زاده به عنوان مدیرعامل باشگاه استقلال انتخاب شد اما از همان ابتدا مشخص بود رابطه خوبی بین او و فرهاد مجیدی بر قرار نیست. سعادتمند در شرایطی که استقلال در گیر بازی های جام حذفی بود با سفر به ایتالیا یک جنجال به پا کرد. مذاکره با استراماچونی برای تخفیف گرفتن و در صورت امکان برای بازگشت او به استقلال یک جنگ واقعی را میان او مجیدی آغاز کرد که نتیجه آن استعفای مجیدی از هدایت استقلال و از دست رفتن قهرمانی جام جذفی بود.
سعادتمند بعد از جدایی مجیدی اعلام کرد تمام تلاشش را برای بازگشت استراماچونی به استقلال به کار بسته است و اقدامات خوبی هم صورت گرفته اما این در شرایطی بود که قانون جدید سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال ایران مانع بازگشت استراماچونی به ایران می شد. در هر حال سعادتمند با کوهی از وعده عملا کاری از پیش نبرد ماجرای و بازگرداندن استراماچونی به استقلال یکی از آنها بود. بعد از برکناری سعادتمند از مدیرعاملی استقلال اعضای هیات مدیره این باشگاه با انتشار بیانیه ای ۸ بندی از اقدامات او انتقاد کردند که در بند ۸ این بیانیه آمده است:« همچنین بازی با احساسات هواداران باشگاه استقلال به بهانه بازگرداندن استراماچونی سرمربی سابق باشگاه.» به این ترتیب اقدامات سعادتمند برای بازگشت استراماچونی به استقلال از سوی اعضای هیات مدیره باشگاه استقلال بازی با احساسات هواداران آبی بوده است.

 

موجودی باشگاه استقلال؛ ۴۰۰میلیون تومان!

یکی از ابهامات موجود در باشگاه استقلال مربوط به ده میلیارد تومان پولی می شود که اخیرا به حساب این باشگاه ریخته شده بود. پس از برکناری احمد سعادتمند، یکی از موضوعاتی که بحث بر انگیز بود، مربوط به سرنوشت این پول می شد.
احمد سعادتمند در ابتدا مدعی شده بود به جای پرداخت طلب وینفرد شفر با این پول می خواهد بخشی از قرارداد شیخ دیاباته و هروویه میلیچ که تهدید به جدایی کرده بودند را پرداخت کند اما شب گذشته مشخص شد مدیرعامل سابق آبی پوشان این کار را انجام نداده و حتی به بازیکن کروات گفته پولی که می خواسته به او بدهد در فرودگاه توقیف شده است.
نکته عجیب ماجرا این است که هیچ کس از سرنوشت این پول آگاهی ندارد. البته به گفته بازیکنان مبلغ دو میلیارد تومان بین آن ها تقسیم شده ولی سوالی که پیش می آید این است سرنوشت باقی این پول یعنی ۸ میلیارد دیگر چه شده است؟ درحال حاضر فقط ۴۰۰ میلیون تومان در حساب باشگاه استقلال موجود است!
باید دید مدیرعامل باشگاه استقلال مابقی این ۱۰ میلیارد تومانی که به حساب باشگاه واریز شده بود را خرج چه هزینه هایی کرده است؟ یکی از نزدیکان باشگاه استقلال به طرفدرای گفت فعلا فقط ۴۰۰ میلیون تومان در حساب باشگاه موجودی داریم و آمار بقیه مخارج را باید از مدیرعامل سابق و ذی حساب یا امور مالی بگیرید. اعضای هیات مدیره استقلال هم از همین کانال ها دنبال پاسخ این سوال هستند که ۱۰ میلیارد تومانی که نه به شفر رسیده، نه خرج دیاباته و میلیچ شده کجاست؟

 

 

نکونام تاپایان لیگ ۲۰ به استقلال نمی‌رود!

طی دو روز گذشته که مسئولان استقلال در صدد انتخاب سرمربی جدید این تیم هستند شنیده هایی درباره تماس مدیران این باشگاه با جواد نکونام سرمربی کنونی فولاد خوزستان به گوش رسید. در اینباره گفته می شود که مذاکرات با خود نکونام هم خوب پیش رفته اما باشگاه فولاد مخالف سرسخت جدایی نکونام است.
سعید آذری مدیرعامل باشگاه فولاد درباره احتمال سرمربیگری نکونام در استقلال گفت: من به این موضوع به عنوان یک شایعه نگاه کرده و جوابی هم نمی‌دهم.جواد نکونام شرافتمندانه کارش را شروع کرده و با باشگاه فولاد قرارداد دارد. اینکه وی مدنظر تیم‌های استقلال،‌تراکتور و باشگاه‌های بزرگ ایران قرار گرفته برای مجموعه باشگاه فولاد افتخار بزرگی است. اما منتظر روزی هستم که امثال جواد نکونام و یحیی گل‌محمدی به عنوان سرمربی تیم ملی ایران دعوت به همکاری شوند زیرا آنها مربیان جوانی هستند که سال‌ها در سطح اول فوتبال ایران فعالیت کرده‌اند واین موضوع خبر خوشحال کننده‌ای است که به عنوان سرمربی تیم ملی انتخاب شوند. با توجه به شرایط نامناسبی که در باشگاه استقلال وجود دارد بحث پیشنهاد به نکونام را فعلا تکذیب می‌کنم زیرا جواد با تمام قدرت در کردان کرج بالای سر تیمش است و هیچ مذاکره‌ای با ما و خود نکونام انجام نشده است. وی و دستیارانش مشغول آماده سازی فولاد برای لیگ بعدی هستند اما این شایعات همیشه وجود دارد. من هم به این شایعات جواب نداده و به آنها فکر نمی‌کنم.
آذری در باره اینکه در صحبت‌هایش از واژه فعلا استفاده می‌کند و آیا امکان دارد در آینده نکونام به استقلال منتقل شود، گفت: این فعلا یعنی نکونام تا پایان لیگ بیستم در کنار ماست.