به گزارش جمله به نقل از ایلنا، همزمان با شیوع ویروس کرونا در کشور و پیرو توصیههای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مراکز سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران به ویژه فضاهای عمومی شامل نمازخانه، سالنهای انتظار، کلاسها و… برای مقابله با شیوع این ویروس ضدعفونی شد. سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران ۳۵ […]
به گزارش جمله به نقل از ایلنا، همزمان با شیوع ویروس کرونا در کشور و پیرو توصیههای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مراکز سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران به ویژه فضاهای عمومی شامل نمازخانه، سالنهای انتظار، کلاسها و… برای مقابله با شیوع این ویروس ضدعفونی شد.
سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران ۳۵ فرهنگسرا، ۹۶ کتابخانه، ۹۶ خانه فرهنگ و مجتمع فرهنگی هنری، چهار پردیس سینمایی، ۱۲ موزه و خانه موزه، ۴ موسسه، ۸ مرکز فرهنگی ویژه، ۱۵۳ کتابخانه الحاقی، ۸ کتابخانه تفاهمنامهای و ۱۵۱ مرکز مشارکتی فرهنگی هنری در اختیار دارد و ضدعفونی کردن این مراکز به منظور مقابله با شیوع ویروس کرونا در حال انجام است.
معاون هنری به عیادت شجریان رفت
سیدمجتبی حسینی معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با حضور در بیمارستان جم و با رعایت تمامی ضوابط به عیادت محمدرضا شجریان رفت.
به گزارش معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سید مجتبی حسینی معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که خود در حال گذراندن دوران نقاهت پس از جراحی در ناحیه سر است، با حضور در بیمارستان جم تهران، با پزشک معالج محمدرضا شجریان درباره وضعیت او گفتوگو کرد.
این عیادت با رعایت کلیه جوانب ضروری، پیش از آن انجام شد که عیادت از بیماران در کلیه بیمارستانهای کشور ممنوع شود. وضعیت محمدرضا شجریان، استاد آواز ایرانی، در ۱۰ روز گذشته و پس از انتشار یک شایعه، بهطور مستمر از سوی بیمارستان محل بستری، برای پیشگیری از تکرار شایعهها و نیز پاسخگویی به افکار عمومی، اطلاعرسانی میشود.
مسعود احمدی در خانه سالمندان
پویان احمدی، فرزند این شاعر و ویراستار که فروردینماه امسال نزدیک منزلش در حین عبور از خیابان تصادف کرد و دچار خونریزی مغزی شد و مدتی را در بیمارستان و بعدا منزل گذراند، به ایسنا گفت: دیگر امکان پرستاری از ایشان در منزل وجود نداشت. پیشتر که پرستار از پدر مراقبت میکرد، دچار مشکلاتی شدیم و رسیدگی مناسبی به ایشان نمیشد؛ به همین علت در حال حاضر در یکی از خانههای سالمندان تهران اتاق شخصی دارند و شرایط طوری برایشان مهیا شده که محیط خصوصیشان باشد و کسانی که از شاگردان و دوستدارانشان هستند میتوانند با ایشان ملاقات کنند. او افزود: البته به دلیل شیوع ویروس کرونا از سه، چهار روز پیش به مدت ۱۵ روز اجازه ملاقات داده نمیشود.
پویان احمدی همچنین درباره وضعیت مسعود احمدی بیان کرد: وضعیت پدر از پنج، شش ماه گذشته تغییر چندانی نکرده است؛ حرکتشان مشکل دارد، دائم تحت مراقبت روانپزشک و در حال انجام فیزیوتراپی است. میگویند احتمال بهبودی خیلی کم است، اما اگر قرار باشد بهبود پیدا کند، دو سال طول میکشد. مسعود احمدی متولد دهم مرداد ۱۳۲۲ در کرمان است. کتابهای منتشرشده این شاعر و ویراستار این عنوانها هستند: «۲۴ ساعت» (منظومه برای کودکان)، «شبنم و گرگ و میش» (منظومه برای نوجوانان)، مجموعه شعرهای «زنی بر درگاه»، «روز بارانی»، «برگریزان و گذرگاه»، «دونده خسته»، «قرار ملاقات»، «صبح در ساک»، «بر شیب تند عصر»، «برای بنفشه باید صبر کنی»، «دو سه ساعت عطر یاس»، و همچنین «حرف زیادی» (مجموعه مصاحبههای مطبوعاتی)، «دو زن» (گفتوگو با آیدا سرکیسیان (شاملو) و اقبال اخوان (مشیری))، «دویدن در تنهایی» (گزیدهای دوزبانه) و «دیگر نبودم مرده بودم».
تقدیر ویژه جشنواره آمریکایی
از مستند مهرداد اسکویی
به گزارش جمله به نقل از ایسنا، هفدهمین دوره جشنواره مستند «بیگ اسکای» آمریکا از تاریخ ۲۵ بهمن تا ۴ اسفند (۱۴ تا ۲۳ فوریه) در ایالت مونتانای آمریکا برگزار شد و مستند «سایههای بیخورشید» به کارگردانی مهرداد اسکویی در نهایت تقدیر ویژه هیات داوران بخش رقابتی فیلمهای بلند این رویداد سینمایی را دریافت کرد. فیلم «من تنها نیستم» به کارگردانی «گارن هاوانسیان» نیز توانست جایزه اصلی بهترین مستند بلند جشنواره را از آن خود کند و جایزه بهترین مستند کوتاه هم به «کولت» ساخته «آنتونی جیاکینو» رسید. «سایههای بیخورشید» ساخته مهرداد اسکویی در اولین نمایش جهانی خود به عنوان فیلم افتتاحیه سی و دومین جشنواره بینالمللی فیلم مستند آمستردام (ایدفا) در کشور هلند به روی پرده رفت و در نهایت توانست جایزه بهترین کارگردانی بخش رقابتی اصلی را برای اسکویی به ارمغان بیاورد. این مستند درباره محل نگهداری نوجوانان بزهکار است و روی دختران و زنانی تمرکز میکند که به سبب قتل یا معاونت در قتل یکی از مردان خانواده یا خویشاوندان سوءاستفادهگر خود به کانون اصلاح و تربیت فرستاده شدهاند.
«آشو» از «جعفر نجفی» و «آساک» به کارگردانی مهدی زمانپور کیاسری نیز دیگر مستندهای ایرانی بودند که امسال به نمایندگی از کشورمان در جشنواره مستند «بیگ اسکای» آمریکا حضور داشتند.