سیداحسن علوی نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس، ، در جلسه علنی روزدوشنبه ۲۰ آبان ماه) مجلس در نطق میان دستور خود خطاب به رئیس جمهور، گفت: «طبق اطلاع در ادامه بازدیدهای ادواریتان احتمالا عن قریب به استان کردستان هم سفر خواهید کرد پیشنهاد میکنم قبل از عزیمت به کردستان و دیدار با مردم رنجکشیده آن […]
سیداحسن علوی نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس، ، در جلسه علنی روزدوشنبه ۲۰ آبان ماه) مجلس در نطق میان دستور خود خطاب به رئیس جمهور، گفت: «طبق اطلاع در ادامه بازدیدهای ادواریتان احتمالا عن قریب به استان کردستان هم سفر خواهید کرد پیشنهاد میکنم قبل از عزیمت به کردستان و دیدار با مردم رنجکشیده آن استان، مروری بر وعدههای انتخاباتی و بازخوانی عملکرد دولت تدبیرو امید در کردستان را مدنظر قرار دهید، چنانچه استحضار دارید از همان ابتدای انتخابات ریاست جمهوری با دادن وعدههای بسیار به مردم کشور به خصوص ملت کرد کوشیدید دل و رای آنها را در دو انتخابات پیاپی به دست آورید». علوی اظهار کرد: «دادن وعدههایی چون عملیاتی کردن منشور حقوق شهروندی، شایسته سالاری، افزایش استفاده از نخبگان، فارغالتحصیلان و گروههای مختلف مذهبی و قومی از جمله وعدههای دولت تدبیر و امید بود، اکنون بعد از گذشت ۶ سال از این دولت و در حالی که در هر دو انتخابات رای کردها و اهل سنت کشور در پیروزی آقای روحانی نقش کلیدی و حیاتی ایفا کرد ملاحظه کنید چقدر از آن وعدهها عملیاتی شد».
وی افزود: «چرا پس از ۶ سال دولت شما هنوز یک کرد اهل سنت در کابینه شما چه در قامت وزیر یا معاون رئیس جمهور حضور ندارد و چرا حتی در سطح پایینتر و در میان معاونان وزرا و مدیران کل کشور به این وعدهها عمل نکردید»؟
وی افزود: «جناب آقای رئیس جمهور واقعا این گونه خواستید اصل شایسته سالاری و استفاده از جوانان برومند، تحصیلکرده و خوش فکر را عملیاتی کنید؟ چرا با چنین رویکردی باعث یاس و ناامیدی این همه نیروی مخلص، وطنپرست و متخصص و تحصیلکرده شدید؟ چرا باید در استانی که بنده و ۵ نفر از دیگر نمایندگان بر آن نمایندگی میکنیم جوانان پر استعداد و خلاق نظیر نخبه ریاضی مریوان مجبور شود جلای وطن کند و آنگاه مشاهده کنیم وی برجستهترین مدال جهانی را در زمینه ریاضی در کشور و دانشگاه خارجی باید کسب کند».
علوی گفت: «چرا باید در ۶ سال اخیر تعداد جوانان تحصیلکرده کرد که به دلیل فقدان سرمایهگذاری شرایط کار میبایست بیکار که چه عرض کنم بلکه برای کولبری به صدها خطر تن دهند و هر روز تعداد بیشتری از فارغالتحصیلان ما با داشتن مدارج عالی حتی در سطح فوق لیسانس و دکترا از بهترین دانشگاههای کشور به کوره راههای پر خطر و کوهستانهای صعبالعبور اضافه شوند تا شاید لقمه نانی با هزاران مشقت و خطر و از دست دادن جان بر سر سفره خانواده بیاورند»؟/ایلنا