مدیر کل راهداری و حمل و نقل جادهای گیلان با اشاره به اجرای طرح هوشمند مدیریت کرونا در ناوگان حمل و نقل عمومی، گفت: عملکرد این ناوگان بر اساس ضوابط اعلام شده رصد میشود. فریبرز مرادی با اشاره به آغاز اجرای طرح مدیریت هوشمند کرونا اظهار کرد: در مرحله نخست این طرح در بخش حمل […]
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جادهای گیلان با اشاره به اجرای طرح هوشمند مدیریت کرونا در ناوگان حمل و نقل عمومی، گفت: عملکرد این ناوگان بر اساس ضوابط اعلام شده رصد میشود.
فریبرز مرادی با اشاره به آغاز اجرای طرح مدیریت هوشمند کرونا اظهار کرد: در مرحله نخست این طرح در بخش حمل و نقل عمومی اجرایی میشود.
وی با بیان اینکه بهرهمندی از خدمات ناوگان عمومی منوط به داشتن کارت واکسن است، افزود: همه دفاتر خدمات مسافر موظف هستند با بررسی مدارک مسافران از جمله کارت واکسن نسبت به ارائه خدمات اقدام کنند.
مدیر کل راهداری گیلان با اشاره به چگونگی نظارتها بر اجرای درست این طرح، گفت: در همین راستا سامانهای با عنوان «سروا» طراحی شده که کد ملی فرد متقاضی بلیت اخذ و بر اساس آن وضعیت مسافر از نظر سلامتی مورد بررسی قرار میگیرد.
وی در ادامه با بیان اینکه در این سامانه چند مؤلفه برای صدور بلیت پیش بینی شده است، تصریح کرد: مجوز سلامت یکی از مؤلفههای است که در آن تمام موارد و نکات سلامت فرد مورد بررسی دقیق قرار میگیرد.
مرادی مجوز سفر را نیز یکی دیگر از مؤلفهها عنوان کرد و ادامه داد: در این مورد نیز وضعیت شهرهای مبدأ و مقصد سفر فرد بررسی و در صورت عدم مشکل بلیت برای فرد صادر خواهد شد.
وی اضافه کرد: در قالب این طرح ۱۰ روز بعد از سفر نیز وضعیت مسافران مورد بررسی قرار گرفته و در صورت بروز مشکل برای آن فرد با استفاده از این سامانه به همه مراکز اعلام میشود.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جادهای گیلان با تأکید بر اینکه شرکتهای مسافربری مجاز به فروش بلیت و خدمات به افراد دارای بیماری نیستند، افزود: در صورت انجام این کار به منزله تخلف بوده و با شرکت مربوطه برخورد میشود.
در راستای ارتقای ایمنی صورت پذیرفت؛
صدور ۴۴ هزار برگ معاینه فنی خودروهای سنگین درمازندران
در راستای ارتقای ایمنی در تردد جادهای، حفظ محیطزیست از آلودگی، کاهش ترافیک ناشی از نقص فنی خودرو در جادههای مازندران صدور ۴۴ هزار برگ معاینه فنی خودروهای سنگین صورت پذیرفت.
به گزارش روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای مازندرانT مهندس علی نصیری معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان اظهار داشت: از ابتدای سال تاکنون از تعداد ۵۱ هزار و ۹۰۰ خودرویی که به مراکز مذکور مراجعه کردند، تعداد ۴۴ هزار خودرو سنگین موفق به اخذ معاینه فنی شده و تعداد ۷هزار و ۹۰۰ خودرو نیز مردود اعلام شده است که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۱۳درصد افزایش نشان میدهد.
وی ادامه داد: مازندران دارای شش مرکز معاینه فنی خودروهای سنگین است که به منظورارتقای ایمنی تردد جادهای وکاهش میزان آلودگی هوا زیر نظر سازمان راهداری وحمل ونقل جادهای تاسیس و راه اندازی شدهاند تا به صورت مکانیزه وبدون دخالت کاربر،نسبت به کنترل فنی خودروهای سنگین اقدام و برای آن دسته ازخودروهایی که فاقد نقص فنی هستند برگه معاینه فنی صادرگردد .
مهندس نصیری با بیان اینکه ۸۵ درصد از ناوگان های سنگین و نیمه سنگین استان در آزمونهای معاینه فنی قبول شده و برگ معاینه فنی دریافت کردهاند.
وی گفت: در مراکز فوق الذکر، علاوه بر بازدیدهای ظاهری شامل کیفیت آج لاستیکها، شیشهها و آینهها، چراغها، کمربند ایمنی، کپسول آتش نشانی، باکها، دربها و موارد ایمنی داخل خودرو، آزمونهای مکانیزه شامل تست ترمز، لغزش جانبی چرخها، تست آلایندهها، کیلومتر شمار و تست نور صورت میپذیرد.
معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان تصریح کرد: با توجه به متصل بودن تمامی مراکز به سامانه سیمفا (سامانه یکپارچه معاینه فنی ایران) نتایج حاصل از تست خودروها رصد شده و در صورت عدم وجود مشکل گواهی معاینه فنی صادرمیشود و با توجه به ارتباط سامانه معاینه فنی با سامانه صدور بارنامه و صورت وضعیت، خودروهایی که فاقد معاینه فنی باشند، قادر به دریافت بارنامه جهت حمل بار و صورت وضعیت جهت نقل و انتقال مسافر در محورهای مواصلاتی نخواهند بود.
مهندس نصیری اظهار داشت: امیدواریم با انجام صحیح معاینه فنی خودروها و کنترل سلامت فنی آنها گام موثری در افزایش ایمنی سفرهای جادهای و کاهش آلودگیهای زیست محیطی برداشته شود .
گفتنی است : در حال حاضر استان مازندران دارای۶ مرکز مکانیزه معاینه فنی سنگین فعال در شهرستانهای نوشهر، آمل، قائمشهر، ساری ، گلوگاه و نکاء است .