با حضور وزرای راه و شهرسازی و جهادکشاورزی، عملیات اجرایی احداث ۵۹۰۳ واحد از یکصد هزار واحد کارکنان جهادکشاورزی در قالب طرح اقدام ملی مسکن، آغاز شد. دیروز ۲۶ تیرماه با حضور محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی و خاوازی وزیر جهاد کشاورزی، مراسم عملیات اجرایی احداث ۵۹۰۳ واحد از یکصد هزار واحد مسکونی کارکنان وزارت […]
با حضور وزرای راه و شهرسازی و جهادکشاورزی، عملیات اجرایی احداث ۵۹۰۳ واحد از یکصد هزار واحد کارکنان جهادکشاورزی در قالب طرح اقدام ملی مسکن، آغاز شد.
دیروز ۲۶ تیرماه با حضور محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی و خاوازی وزیر جهاد کشاورزی، مراسم عملیات اجرایی احداث ۵۹۰۳ واحد از یکصد هزار واحد مسکونی کارکنان وزارت جهاد بر اساس تفاهم نامه منعقده در مهر ۱۳۹۹ بین وزارت راه و وزارت جهاد کشاورزی، آغاز شد.
۱۴ مهر ۱۳۹۹ تفاهم نامه احداث یکصدهزار واحد مسکونی کارکنان وزارت جهادکشاورزی با وزارت راه و شهرسازی به امضا رسید. بر اساس این تفاهم نامه که مدت آن از زمان اجرا ۳ سال است، مقرر شد تا اراضی مازاد وزارت جهاد بر اساس ماده ۶ قانون ساماندهی تغییر کاربری یابد و در قالب طرح اقدام ملی مسکن به کارکنان معرفی شده وزارت جهادکشاورزی تعلق بگیرد.
بر اساس تفاهمنامه ساخت، نظارت و کنترل پروژه ها برعهده وزارت جهاد کشاورزی و تغییر کاربری، واگذاری عرصه زمین و در نهایت انتقال سند به متقاضیان، برعهده وزارت راه و شهرسازی است.
بنا بر اعلام وزارت جهادکشاورزی، در راستای اجرایی شدن تفاهم نامه امروز ۲۶ تیر ۱۴۰۰، عملیات اجرایی طرح اقدام ملی مسکن کارکنان وزارت جهاد در استان های سیستان و بلوچستان به تعداد ۱۶۴۷، خراسان رضوی ۱۹۷۲ واحد، خراسان شمالی ۱۰۲۰ واحد و هرمزگان ۱۲۶۴ واحد، آغاز شد.
حسین پور: توسعه راه های روستایی در اولویت
وزارت راه دولت سیزدهم باشد
یک عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: توسعه راه های روستایی، توسعه پایانه های مرزی و ساماندهی بازار مسکن باید با انتخاب وزیری با تجربه و برنامه محور در وزارت راه و شهرسازی دولت سیزدهم دنبال شود.
کمال حسین پور در گفت و گو با ایسنا، درباره اولویت هایی که باید در وزارت راه و شهرسازی در دولت سیزدهم دنبال شود، بیان کرد: متاسفانه ما شاهد تصادفات جاده ای متعددی هستیم که به دلیل ایمن نبودن راه ها به وقوع پیوسته و جان هموطنان را می گیرد، بنابراین یکی از مهم ترین اولویت هایی که وزارت راه و شهرسازی باید دنبال کند توسعه راه های روستایی و دوبانده کردن برخی از راه های اصلی بین شهری می باشد.
وی در ادامه اظهار کرد: ما با چندین کشور دارای مرز مشترک هستیم اما متاسفانه اکثر مرزهای کشور پایانه درستی ندارند، پس از دیگر اولویت هایی که باید در این وزارتخانه در دولت سیزدهم دنبال شود، بحث توسعه پایانه های مرزی می باشد چراکه توسعه پایانه های مرزی در رونق تولید و صادرات محصولات نقش موثری دارد.
نماینده مردم سردشت و پیرانشهر در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: متاسفانه در برخی از استان ها اکثر راه های روستایی خاکی است، اما در برخی دیگر از استان ها حتی راه های روستایی دوبانده نیز شده اند، بنابراین بودجه توسعه راه های استانی باید به صورت عادلانه توزیع شود،
حسین پور تاکید کرد: وزیری که به مجلس پیشنهاد می شود باید از تخصص و تجربه کافی در حوزه عمرانی برخوردار باشد، نباید به گونه ای باشد که وزیر بعد از دو سال کار کردن تازه به دنبال راه چاره بگردد.
این عضو کمیسیون عمران مجلس تصریح کرد: همچنین از دیگر اولویت هایی که باید در این وزارت خانه دنبال شود ساماندهی وضعیت حساس بازار مسکن است، وزیر پیشنهادی باید فردی با تجربه و دارای برنامه برای بهبود شرایط بازار مسکن باشد.