به گزارش جمله به نقل از مهر، «فاش» به نویسندگی و کارگردانی مهران مرادی و تهیهکنندگی فاطمه سادات مختاری از ۲۶ آبان، ساعت ۱۸ در سالن شماره یک عمارت نوفل لوشاتو به صحنه میرود. در این اثر نمایشی سید سعید راستی، حسین میرزایی کلی، امیرحسین قاسمی، محمد شیخی، مهدی شهریاری ایفای نقش می کنند و […]
به گزارش جمله به نقل از مهر، «فاش» به نویسندگی و کارگردانی مهران مرادی و تهیهکنندگی فاطمه سادات مختاری از ۲۶ آبان، ساعت ۱۸ در سالن شماره یک عمارت نوفل لوشاتو به صحنه میرود.
در این اثر نمایشی سید سعید راستی، حسین میرزایی کلی، امیرحسین قاسمی، محمد شیخی، مهدی شهریاری ایفای نقش می کنند و سپیده رستگاریان، لیدا باقری و الا وفایی نیز همراهکنندگان بخش صدای بازیگران در تلفن هستند.
در خلاصه نمایش آمده است: چهار پسر جوان برای فاش کردن رازی وارد یک بازی میشوند… .
حراج یک پرتره نادر از موتسارت در کریستیز پاریس
به گزارش جمله به نقل از رویترز، پرتره نادری از ولفگانگ موتسارت از سوی کریستیز در ۲۷ نوامبر زیر چکش حراج میرود.
قیمت برآورد شده برای این تابلو بین ۸۰۰ هزار یورو تا ۱.۲ میلیون یورو پیشبینی شده است.
این تابلو که سال ۱۷۷۰ کشیده شده یکی از چهار پرترهای است که در طول زندگی این آهنگساز از وی تصویر شدهاست. این تابلو تاکنون در یک کلکسیون خصوصی نگهداری میشد.
این نقاشی به جیامبتینو سینارولی نقاش ایتالیایی منتسب شده است.
به گفته یکی از روسای کریستیز پاریس این تابلو یک نقاشی نادر است که از تاریخ کشیده شدن آن اطلاعی در دست است.
این تابلوی رنگ و روغن روی بوم، موتسارت ۱۳ ساله را در حالی که مشغول نواختن هارپسیکورد است نشان میدهد. وی یک کت قرمز بر تن دارد.
زمانی که تابلو کشیده شد دوران سفر موتسارت به ایتالیا برای ادامه آموزش هنریاش بود. در این دوره او در سراسر کشور کنسرتهایی برپا کرد.
کشیدن این تابلو توسط پیترو لوجیاتی چند روز پس از اجرای کنسرت موتسارت در ورونا در ژانویه ۱۷۷۰ سفارش داده شد.
«آسیاییهای خرپول» در بازار کتاب
این رمان در ۵۰۶ صفحه با قیمت ۸۵هزار تومان از سوی انتشارات علمی منتشر شده است.
در معرفی ناشر از این کتاب عنوان شده است: رمان «آسیاییهای خرپول» اولین اثر نویسنده سنگاپوری-آمریکایی کوین کوان بود که او را به شهرت رساند. کوان در سنگاپور به دنیا آمد و زمانی که تنها ۱۱ سال داشت همراه با خانوادهاش به آمریکا مهاجرت کرد. کوان مانند شخصیتهای داستانش متعلق به خانوادهای معتبر و برجسته از چینیهای سنگاپور بود، مهاجرت را تجربه کرده و در دنیایی میان شرق و غرب زندگی میکرد.
رمان کوان بیش از همه به خاطر حال و هوای آسیای شرقی آن مشهور شد. این رمان دریچهای بر زندگی طبقات پولدار در کشورهای آسیای شرقی همچون سنگاپور، چین، هنگکنگ و مالزی و دنیایی کاملا جدید از فرهنگ چینی در دنیای مدرن و روابط و مناسبات خانوادگی در آسیا را به تصویر میکشد، روایتی که تا به حال در ادبیات آمریکا کمتر نظیر آن خلق شده است.
از این اثر از سوی کمپانی برادران وارنر فیلم «آسیاییهای خرپول» به کارگردانی جان ام.چو ساخته شده که جزو فیلمهای پرفروش هالیوود شد. این فیلم نیز مانند کتاب از زبانی طنز برخوردار است.
هویت «بانویی در خز» مشخص شد
به گزارش جمله، برای سالهای متمادی گمان میشد که تابلو نقاشی مشهور «بانویی در خز» که یک بار در موزه لوور فرانسه به نمایش گذاشته شده بود، در قرن شانزدهم میلادی و توسط «اِل گِرکو» هنرمند یونانی خلق شده است.
با توجه به تحقیقات اخیر، این تابلو توسط «آلونسو سانچز کوئلو» نقاش اسپانیایی که برای کشیدن پرتره شهرت داشت، نقاشی شده است.
هویت نقاش این اثر هنری برای بیش از ۱۰۰ سال موضوع بحث کارشناسان مختلف بود. بررسیهای علمی روی این تابلو نقاشی از سال ۲۰۱۴ و در موزه «دل پرادو» واقع در مادرید آغاز شد. سپس کارشناسان دیگری از دانشگاه و موزه «گلاسگو»، تابلو نقاشی «بانویی در خز» را با دیگر آثار «اِل گِرکو» و دیگر هنرمندان هم دوره او همچون «کوئلو» مطابقت دادند.
دکتر «مارک ریچر» که به عنوان یکی از کارشناسان در پروژه تحقیقاتی اخیر تشخیص هویت نقاش این تابلو نقاشی حضور داشت، بیان کرد: «کارشناسان دریافتند برای رنگآمیزی پس زمینه تابلو نقاشی «بانویی در خز» از رنگ خاکستری روشن استفاده شده است و این موضوع با آثار «اِل گِرکو» مغایرت دارد؛ چراکه او برای رنگآمیزی پس زمینه آثارش از قهوهای مایل به قرمز استفاده میکرد».
او افزود: «جزئیاتی از این دست کافی است تا مشخص شود این تابلو نقاشی به «اِل گِرکو» تعلق ندارد».
«آلونسو سانچز کوئلو» هنرمند اسپانیایی است که در ۱۵۳۱ به دنیا آمد و در سال ۱۵۸۸ درگذشت. او بیشتر برای خلق پرترههای افراد سلطنتی، رسمی و سنتی شناخته میشود. اما حالا به نظر میرسد او تابلوهایی غیررسمی همچون «بانویی در خز» را نیز خلق کرده است.