همزمان با ایام سالروز اجرای عملیات «کربلای۴»، کتاب جدیدی از حمید حسام توسط انتشارات شهید کاظمی به چاپ میرسد. به گزارش جمله به نقل از ایسنا، کتاب جدید حمید حسام منطبق با واقعیتی است که در شامگاه چهارم دی ماه سال ۶۵ در منطقه عملیاتی «کربلای ۴» اتفاق افتاد. این کتاب، روایتی مستند از […]
همزمان با ایام سالروز اجرای عملیات «کربلای۴»، کتاب جدیدی از حمید حسام توسط انتشارات شهید کاظمی به چاپ میرسد.
به گزارش جمله به نقل از ایسنا، کتاب جدید حمید حسام منطبق با واقعیتی است که در شامگاه چهارم دی ماه سال ۶۵ در منطقه عملیاتی «کربلای ۴» اتفاق افتاد. این کتاب، روایتی مستند از بازمانده و فرمانده گردان غواصی گردان جعفر طیار، جانباز «کریم مطهری»، جانشین گردان آزاده حاج محسن جامعبزرگ، آزاده حمید تاجدوزیان و سه تن از یادگاران بازگشته از اسارت گردان غواصی لشکر انصارالحسین است.
این اثر به دلیل آنکه کاملترین روایتی است که از عملیات «کربلای۴» شده است میتواند به صورت متنقن پاسخ بسیاری شبهات و همچنین ناگفتههایی این عملیات را بدهد «غواصها بوی نعنا میدهند»، «آب هرگز نمیمیرد»، «وقتی مهتاب گم شد» از دیگر کتابهای حمید حسام هستند.
کتاب خاطرات «کریم مطهری» روز چهارم دی ماه از سوی انتشارات شهید کاظمی روانه بازار کتاب خواهد شد.
رونمایی از مستندی درباره تئاتر اصفهان
به گزارش جمله به نقل از ایلنا، نخستین اکران فیلم «خنده در تاریکی» به پژوهشگری، کارگردانی و تهیهکنندگی مژگان خالقی در گروه هنر و تجربه روز چهارشنبه ۱۱ دی ماه در سینما فردوس موزه سینما برگزار میشود.
«خنده در تاریکی» مستندی درباره سیر تحولات تاریخ تئاتر اصفهان از آغاز تا امروز است که در گروه هنر و تجربه اکران میشود. تولید «خنده در تاریکی» سال ۱۳۹۲ آغاز و به مدت ۵ سال به طول انجامید و پرویز پورحسینی گویندگی گفتار متن آن را برعهده داشته است.
در این فیلم؛ علی رفیعی، رضا ارحام صدر، نصرت الله وحدت، کیومرث پوراحمد، پرویز ممنون، جهانبخش سلطانی، ژاله رجایی، ناصر کوشان و نیکید میرزاییانس و… به روایت تاریخ تئاتر اصفهان پرداختهاند.
تاریخ تازهترین کنسرت علیرضا عصار مشخص شد
به گزارش جمله به نقل از مهر، علیرضا عصار خواننده باسابقه موسیقی پاپ قرار بود در روزهای پایانی آذر ماه سال جاری تازهترین کنسرت خود را در تالار بزرگ وزارت کشور برگزار کند اما بنا به دلایل شخصی تصمیم به لغو آن گرفت و حالا قرار است در روزهای پایانی دی ماه میزبان مخاطبانش باشد.
طبق برنامهریزیهای به عمل آمده، این کنسرتها که عصار از آنها به عنوان «پایان دلتنگی» توصیف کرده، ساعت ۲۲ روزهای ۲۴ و ۲۵ دی ماه سال ۱۳۹۸ به همت موسسه «آوای هنر» به مدیریت محمد جلیلپور در تالار بزرگ وزارت کشور با قیمت بلیتهای ۶۰ تا ۱۸۵ هزار تومان برگزار میشود.
این خواننده که آذر ماه سال ۹۷ آلبوم «جز عشق نمیخواهم» را بعد از ۶ سال توقف در فعالیتها در دسترس مخاطبان قرار بود، طی ماههای گذشته چند تک آهنگ را نیز در فضای مجازی منتشر کرد. این در حالی است که برگزاری چند کنسرت محدود در تهران از جمله فعالیتهای عصار در ماههای اخیر محسوب میشود. آلبوم عصار در ۱۰ قطعه به نامهای «فتوای تاک»، «نستعلیق حیرانی»، «نوجوونی»، «جز عشق نمیخواهم»، «بیداری»، «معبد ترانه»، «اصلن به من چه»، «منتظر بودم»، «ای یار غلط کردی»، «بتها» و حضور هنرمندانی چون پویا نیکپور، گروه دارکوب، امیر توسلی و خود علیرضا عصار در بخش آهنگسازی تهیه و تولید شده است. ترانههای این آلبوم هم از سرودههای روزبه بمانی، افشین مقدم، سعید امیراصلانی، حافظ ایمانی و مولانا است. در بخش تنظیم نیز پویا نیکپور، سعید زمانی، گروه دارکوب، امیر توسلی و خود عصار حضور و همکاری داشتهاند. «کوچ عاشقانه»، «حال من بیتو»، «عشق الهی»، «ای عاشقان»، «مولای عشق»، «نهان مکن»، «محتسب» و «بازی عوض شده» عناوین آلبومهای علیرضا عصار طی سالهای فعالیتش در بازار موسیقی کشور است.
جشنوارهی داکا ۲۰۲۰ میزبان سینمای ایران
در بخش «رقابتی سینمای آسیا» هجدهمین جشنواره بینالمللی فیلم داکا که از تاریخ ۱۱ تا ۱۹ ژانویه ۲۰۲۰ (۲۱ تا ۲۹ دی ماه) برگزار میشود، «طلا» به کارگردانی پرویز شهبازی، «قصر شیرین» از رضا میرکریمی، «امیر» به کارگردانی نیما اقلیما، مستند «در جستجوی فریده» ساخته مشترک کوروش عطایی و آزاده موسوی و «قسم» ساخته محسن تنابنده به روی پرده خواهند رفت. فیلم «حوا، مریم، عایشه» به کارگردانی صحرا کریمی و محصول مشترک افغانستان، ایران و فرانسه نیز در این بخش حضور دارد. در بخش «سینمای جهان» این رویداد سینمایی نیز شش فیلم ایرانی شامل «هفت و نیم» (نوید محمودی) محصول مشترک ایران و افغانستان، «دارکوب» (بهروز شعیبی)، «دورباره زندگی» (رضا فهیمی)، «غلامرضا تختی» (بهرام توکلی)، «مردی بدون سایه» (علیرضا رئیسیان) و «عروسی پسر زینت» (فرهاد ورهرام) به روی پرده میروند. «کلاس رانندگی» به کارگردانی مرضیه ریاحی، «پاسیو» از مریم بحرالعلومی، «پایان رویای یک عروسک» ساخته محبوبه مولایی و «نقاشیهای بدون رنگ» از هدیه خسروی نیز آثار سینماگرانی ایرانی هستند که در بخش «زنان فیلمساز» جشنواره داکا نمایش خواهند داشت. مستند «دلبند» از یاسر طالبی، «۲۳ نفر» ساخته مهدی جعفری، «تو مشغول مُردنت بودی» به کارگردانی امین قشقائیان رازی و «سور بز» از سعید زمانیان نیز میهمان بخش “فیلمهای معنوی” جشنواره داکا ۲۰۲۰ هستند و در بخش «فیلمهای کودکان» نیز «لُکنت» از محمدرضا حاجی غلامی، «بروا» از پریا کاظمیپور و «هشتگ-دوچرخهباز» ساخته مصطفی ناظریزاده حضور دارند. «فیلمرغ» (امیر مسعود سهیلی)، «نهان» (محمد هرمزی)، «به زودی» (امیررضا سالاری)، «۷۶۹-۱۳» (روزبه شعرای نجاتی) و «آزاده» (میرعباس خسروینژاد) نیز فیلمهای ایرانی حاضر در بخش «آثار کوتاه و مستقل» جشنواره فیلم داکا خواهند بود.