فروش بیش از ۷۴۳ هزار دلار ارز اربعین به ۷ هزار و ۷۹۵ زائر
فروش بیش از ۷۴۳ هزار دلار ارز اربعین به ۷ هزار و ۷۹۵ زائر

مدیرعامل پست بانک ایران از فروش معادل ۷۴۳ هزار ۲۰۰ دلار برابر با ۲۱۹ میلیارد ریال ارز زیارتی به زائرین اربعین حسینی در مدت ۱۰ روز خبر داد و گفت: از ۱۴ تا ۲۵ شهریور ماه ارز اربعین به ۷ هزار و ۷۹۵ زائر در ۵۰ شعبه و باجه بانکی روستایی فروخته شده است. بهزاد […]

مدیرعامل پست بانک ایران از فروش معادل ۷۴۳ هزار ۲۰۰ دلار برابر با ۲۱۹ میلیارد ریال ارز زیارتی به زائرین اربعین حسینی در مدت ۱۰ روز خبر داد و گفت: از ۱۴ تا ۲۵ شهریور ماه ارز اربعین به ۷ هزار و ۷۹۵ زائر در ۵۰ شعبه و باجه بانکی روستایی فروخته شده است.
بهزاد شیری با اعلام این خبر افزود: از روز ۱۴ شهریور ماه که بانک مرکزی ج.ا.ا مجوز فروش ارز زیارتی را به پست بانک ایران ابلاغ کرد، تا پایان روز ۲۵ شهریور، در مجموع معادل ۷۴۳ هزار و ۲۰۳ دلار ارز در شعب بانک به زوار فروخته شده که مبلغ ۶۱۹ هزار و ۷۰۰ آن‌ دلار و مبلغ ۱۸۵ میلیون و ۲۵۵ هزار و ۱۰۰ دینار عراق بوده است.
شیری با اشاره به اینکه پست بانک ایران در ۱۱ استان خدمات ارزی به زائرین ارائه کرده است، تصریح کرد: تمرکز شعب و باجه های بانکی فروش ارز زیارتی در پنج استان خوزستان، ایلام، آذربایجان غربی، کرمانشاه و کردستان که در مسیر زائرین بود قرار داشت.
وی افزود: ۳۱ شعبه در تهران، کلان شهرها و شهرهای مرزی و در مسیر پایانه های خروجی و ۱۹ باجه بانکی روستایی در شش مرز خروجی تمرچین، باشماق، مهران، خسروی، چذابه و شلمچه به زوار حسینی خدمات ارزی ارائه دادند.

 

 

 

اهدای ۴۲۰۰ بسته لوازم التحریر از سوی بانک ملت به دانش آموزان مناطق کمتربرخوردار
بانک ملت در راستای ایفای مسوولیت های اجتماعی خود، نسبت به اهدای ۴۲۰۰ بسته لوازم التحریر به دانش آموزان مناطق کمتر برخوردار کشور اقدام کرد.
این بانک با دستور مدیرعامل در تداوم سیاست خود مبنی بر دستگیری از محرومان و کمک به توسعه علم و دانش در مناطق کمتر برخوردار کشور، بیش از ۱۳ میلیارد ریال از محل بودجه تبلیغات خود را بابت خرید بسته های لوازم التحریر برای دانش آموزان ۱۴ استان کشور اختصاص داد.
بسته های آموزشی یادشده شامل کوله پشتی، دفتر مشق، دفتر نقاشی، دفتر یادداشت، مداد، خودکار و جامدادی از طریق شرکت چاپ بانک ملت تهیه و از سوی مدیریت های شعب استان های آذربایجان غربی، ایلام، بوشهر، خراسان های رضوی، شمالی و جنوبی، خوزستان، سیستان و بلوچستان، کردستان، کرمان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گلستان و هرمزگان بین دانش آموزان مناطق کمتربرخوردار توزیع شد.
بانک ملت از ۵ سال قبل تاکنون توزیع بسته های لوازم التحریر را بین دانش آموزان مناطق کمتربرخوردار کشور آغاز کرده و همواره کوشیده است تا در راستای ایفای مسوولیت های اجتماعی خود، به توسعه علم و دانش و فراهم ساختن زمینه های تحصیل دانش آموزان در این مناطق کمک کند.

 

 

 

افزایش موقت سقف برداشت از خودپردازهای بانک صادرات
افزایش سقف برداشت نقدی تا ٥ میلیون ریال از این خودپردازها تا پنجم مهرماه سال جاری به صورت درون‌بانکی ادامه دارد که نقش مهمی در تامین نقدینگی مورد نیاز مسافران اربعین خواهد داشت.
بانک صادرات ایران برای ارتقای خدمت‌‌رسانی به زائران اربعین سقف برداشت نقدی از خودپردازهای خود را تا ٥ میلیون ریال افزایش داد.
سقف برداشت نقدی خودپردازهای بانک صادرات ایران همزمان با راهپیمایی اربعین تا سقف ٥ میلیون ریال افزایش یافت که با استقرار خودپردازهای ثابت و سیار در سه مرز مهران، خسروی و شلمچه، خدمات مطلوبی به مسافران کربلای معلی عرضه شده است.
افزایش سقف برداشت نقدی تا ٥ میلیون ریال از این خودپردازها تا پنجم مهرماه سال جاری به صورت درون‌بانکی ادامه دارد که نقش مهمی در تامین نقدینگی مورد نیاز مسافران اربعین خواهد داشت.
همچنین بانک صادرات ایران از طریق ١٢٥ شعبه منتخب خود در سراسر کشور تا سقف ١٠٠ دلار و تمامی شعب صرافی سپهر به زائران اربعین حسینی ١٠٠ دلار یا معادل آن به میزان ١٥٠ هزار دینار عراق با نرخ توافقی عرضه می‌کند.
زائران می‌توانند با همراه داشتن کارت ملی معتبر، سپهر کارت فعال بانک صادرات ایران، کد پیگیری ثبت‌نام در سامانه سماح و شماره تلفن همراه به نام متقاضی، به شعب منتخب در شهر محل سکونت خود مراجعه کنند.همچنین متقاضیان می‌توانند با همراه داشتن کارت ملی، کارت بانکی عضو شتاب، شماره تلفن همراه به نام متقاضی و حضور شخص خریدار نسبت به دریافت آن از صرافی سپهر
اقدام کنند.

 

 

 

 

 

کارمزد پیامک‌های بانکی افزایش می‌یابد؟
دست بانک‌ها در جیب مردم

یکی از بانک‌ها به مشتریان خود اعلام کرده که در سال ۱۴۰۱ به ازای هر پیامک تراکنش، ۹۰تومان دریافت خواهد کرد. با این حساب، آیا باید برای افزایش کارمزد پیامک‌های بانکی آماده شویم؟ به گزارش تجارت‌نیوز، با وجود اینکه طبق قانون بانک مرکزی، کارمزد ارسال پیامک‌های بانکی معادل ۳۰تومان به ازای هر پیامک و یا آبونمان سالانه است، اما به نظر می‌رسد که بانک‌ها در سال جدید تعرفه ارسال پیامک را افزایش داده‌اند.
سالی ۱۶۵ هزار تومان برای دریافت پیامک!
یکی از بانک‌های خصوصی با ارسال پیامکی به مشتریان خود، اعلام کرده است که کارمزد پیامک واریز و برداشت حساب‌های نزد این بانک محاسبه و هر ۶ماه یک‌بار به ازای هر پیامک ۹۰تومان اخذ می‌شود.با این حساب، اگر فرض کنیم که هر فرد در طول روز پنج تراکنش واریز یا برداشت انجام دهد، باید در سال حدود ۱۶۵هزار تومان برای خدمات پیامکی پرداخت کند.این در حالی است که آخرین بخشنامه بانک مرکزی مربوط به کارمزد خدمات بانکی مربوط به آبان ماه سال ۹۹ بوده و این بخشنامه همچنان قابل استناد است. طبق این بخشنامه، مشتری می‌تواند انتخاب کند که در ازای دریافت خدمات پیامکی، مبلغ ثابت سالانه ۲۰هزار تومان یا به ازای هر پیامک ۳۰تومان به اضافه هزینه تمام شده پیامک را پرداخت کند.به این ترتیب، افرادی که پرداخت ثابت ۲۰هزار تومانی را انتخاب کرده بودند، در سال ۱۴۰۱ باید حدود ۷۲۵درصد بیشتر از سال گذشته کارمزد پرداخت کنند. لازم به ذکر است که این درصد افزایش تعرفه، با فرض انجام پنج تراکنش در روز برای هر هر فرد محاسبه شده است.
منتظر افزایش کارمزد پیامک بانکی باشیم؟
با وجود اطلاعیه بانک ذکر شده مبنی بر افزایش تعرفه پیامک‌های بانکی، این افزایش هنوز رسمی نشده و بانک مرکزی نسبت به آن واکنشی نشان نداده است. با این وجود و با توجه به کمبود منابع بانک‌ها و زیان‌های انباشته سنگین بخش عمده آنها، بعید نیست که بانک برای جبران کسری‌های خود به مشتریان خود روی آورند.
دولت و بانک‌ها دست به دامن مردم شدند
اقدام بانک‌ها برای تامین مالی منابع خود از جیب مردم موضوع جدیدی نیست. دولت هم به تازگی با معیار عجیب تفکیک حساب‌های تجاری از شخصی، اقدام به اخذ مالیات و جبران کسری بودجه خود از این مسیر کرده بود.با این حال نباید فراموش کنیم که در همه دنیا، منبع اصلی درآمد بانک‌ها فعالیت بانکداری است. اما نرخ بهره‌های دستوری در اقتصاد ایران، سدی بزرگ در این مسیر درآمدی ایجاد کرده است. شاید بهتر باشد که به جای افزایش کارمزدها، فکری به حال معضل نرخ بهره دستوری کنیم تا بانک‌ها طی یک روند طبیعی و رایج در دنیا، از فعالیت اصلی خود کسب درآمد کنند.
واکنش بانک مرکزی به افزایش تعرفه ارسال پیامک
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به این خبر با انتشار توییتی در صفحه رسمی خود، اعلام کرد که بانک مرکزی هیچ‌گونه بخشنامه‌ای در این خصوص نداشته است. وی همچنین تاکید کرد که آخرین بخشنامه بانک مرکزی پیرامون موضوع کارمزدها مربوط به آذر سال ۹۹ بوده و همچنان معتبر و لازم الاجراست.