فیگارو نوشت:   «نانسی پلویس قطعنامه  روند برکناری دونالد ترامپ را تصویب کرد»
فیگارو نوشت:   «نانسی پلویس قطعنامه  روند برکناری دونالد ترامپ را تصویب کرد»

قرار است انتخابات ریاست‌جمهوری ایالات متحده آمریکا در تاریخ ۳ نوامبر سال ۲۰۲۰ برابر با ۱۳ آبان سال ۱۳۹۹ برگزار شود. در حالی که دونالد ترامپ، رئیس جمهوری این کشور حضور خود را در این انتخابات از مدت‌ها پیش اعلام کرده است، مجلس نمایندگان آمریکا روز شنبه اولین قطعنامه مربوط به تحقیقات استیضاح دونالد ترامپ […]

قرار است انتخابات ریاست‌جمهوری ایالات متحده آمریکا در تاریخ ۳ نوامبر سال ۲۰۲۰ برابر با ۱۳ آبان سال ۱۳۹۹ برگزار شود. در حالی که دونالد ترامپ، رئیس جمهوری این کشور حضور خود را در این انتخابات از مدت‌ها پیش اعلام کرده است، مجلس نمایندگان آمریکا روز شنبه اولین قطعنامه مربوط به تحقیقات استیضاح دونالد ترامپ را به تصویب رساند.

فیگارو، روزنامه راستگرای صبح فرانسه چندین صفحه از شماره امروز خود را به استیضاح دونالد ترامپ اختصاص داده و می‌نویسد، هرچند که کارزار‌های انتخاباتی برای رقابت در این انتخابات هنوز به صورت رسمی آغاز نشده است، اما در واشنگتن احزاب دموکرات‌ و جمهوری‌خواه در یک اوضاعی تشنج آمیز بسر می‌برند.

در تحلیل روز گذشته  فیگارو آمده است که سه سال پس از آغاز به کار دونالد ترامپ به عنوان پنجاه‌ وهشتمین رئیس جمهوری ایالات متحده آمریکا، روند استیضاح وی، تنش میان قوه مجریه و قوه مقننه در این کشور را به شدت افزایش داده است.

فیگارو یادآوری می‌کند که بحث بر سر استیضاح دونالد ترامپ پس از افشاگری‌های یکی از اعضای “جامعه اطلاعاتی ایالات متحده آمریکا” آغاز شد. این مأمور اطلاعاتی که نامش منتشر نشده، در یک دوره زمانی در کاخ سفید مشغول به کار بوده و گفته است که مقامات ارشد کاخ سفید تلاش کرده بودند که تمام اطلاعات مربوط به تماس تلفنی دونالد ترامپ و ولادیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین را “مخفی” کنند. در این مکالمه تلفنی، رئیس جمهوری آمریکا از همتای اوکراینی خود خواسته است تا احتمال فساد اقتصادی پسر جو بایدن، رقیب اصلی وی در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۰ را پیگیری کند. فیگارو در ادامه می‌نویسد که هنوز نمی‌توان تأثیر پرونده افشاگری‌های اخیر بر انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را به صورت دقیق سنجید، اما به باور دونالد ترامپ مخالفان وی از این پرونده علیه او در رسانه‌های آمریکایی استفاده می‌کنند.

بر اساس تحلیل فیگارو، نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا برای پایان دادن به تنشی که پس از این افشاگری‌ها به وجود آمده است، قطعنامه‌ای را دیروز به تصویب رساند که به روند تحقیقات در مورد استیضاح دونالد ترامپ، رسمیت می‌بخشد.

روزنامه چپگرای لیبراسیون چندین صفحه از شماره روز گذشته  خود را به موضوع وضعیت مهاجرانی که در لیبی گیر افتاده‌اند، اختصاص داد. بحران مهاجرت در اروپا از سال ۲۰۱۵ آغاز شده و تا کنون هزاران مهاجر جان خود را برای رسیدن به یکی از کشور‌های اروپایی ازدست داده اند. اغلب، مهاجران از چندین کشور عبور می‌کنند تا به مقصد نهایی خود در اروپا برسند. لیبی یکی از کشور‌هایی است که مهاجران برخی از کشور‌های آفریقایی، برای رسیدن به اروپا از آن عبور می‌کنند.

پس از فروپاشی دولت “معمر قذافی”، لیبی تبدیل شده به یکی از کشور‌های اصلی که مهاجران ساکن آفریقا از آن عبور می‌کنند.

لیبراسیون می‌نویسد که مهاجران آفریقایی زیادی در لیبی در بازداشتگاه بسر می‌برند و امیدوارند بتوانند روزی خود را به اروپا برسانند. بر اساس تحلیل این روزنامه، وضعیت بازداشتگاه‌های مهاجران در لیبی بسیار خطرناک است. آن‌ها نمی‌توانند از راه قانونی لیبی را به مقصد اروپا ترک کنند و چاره‌ دیگری جز راه قاچاق ندارند. در گزارش روز گذشته  لیبراسیون می‌خوانیم که تعداد مهاجران آفریقایی در لیبی به صد‌ها هزار نفر می‌رسد.این روزنامه ادامه می‌دهد که در کنار این بازداشتگاه، شبکه‌های قاچاق انسان نیز فعال هستند. این شبکه‌ها از یک سو بدترین کابوس را در ذهن مهاجران تداعی می‌کند و از سوی دیگر، تنها امید آن‌ها برای رسیدن به اروپا هستند.

لیبراسیون می‌نویسد که “کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد” می‌تواند یک راه قانونی برای مهاجران بدام افتاده در لیبی باشد اما قوانین کشور‌های اروپایی میزبان، به این نهاد اجازه نمی‌دهد تا مهاجران را بدون خطر و به صورت قانونی از لیبی خارج کند.