مدیرعامل بیمه آسیا: لزوم مصون سازی نظام مالی و پولی کشور
مدیرعامل بیمه آسیا: لزوم مصون سازی نظام مالی و پولی کشور

نشست مشترک اعضای کمیته پدافند غیرعامل بیمه آسیا و مدیران ارشد سازمان پدافند غیرعامل کشور با موضوع بررسی و هم اندیشی در زمینه وضعیت پدافند غیرعامل در بیمه آسیا تشکیل شد. مسعود بادین، نایب رییس هیأت مدیره و مدیرعامل بیمه آسیا در این نشست در اظهاراتی بر اهمیت و ضرورت پدافند غیرعامل در سازمان های […]

نشست مشترک اعضای کمیته پدافند غیرعامل بیمه آسیا و مدیران ارشد سازمان پدافند غیرعامل کشور با موضوع بررسی و هم اندیشی در زمینه وضعیت پدافند غیرعامل در بیمه آسیا تشکیل شد.
مسعود بادین، نایب رییس هیأت مدیره و مدیرعامل بیمه آسیا در این نشست در اظهاراتی بر اهمیت و ضرورت پدافند غیرعامل در سازمان های اقتصادی تاکید کرد و گفت: لازم است در این حوزه، راهکارهای مصون سازی نظام مالی و پولی کشور در برابر تهدیدات و آسیب ها و همچنین بخش های نرم افزاری و سخت افزاری در زمینه پدافند غیرعامل مورد بررسی قرار گیرد و در کنار آن پژوهش های لازم در زمینه آسیب شناسی و ارزیابی نهادها و موسسات نظام مالی واقتصادی کشور و طبقه بندی آنها از لحاظ آسیب پذیری در برابر تهدیدات خارجی و تدوین الگوی مصون سازی صنعت بیمه کشور در برابر این تهدیدات انجام پذیرد. در ادامه این نشست، آقای داریوندی، معاون زیربنایی سامان پدافند کشور، با قدردانی از فعالیت های شرکت بیمه آسیا جهت آماده سازی و آمادگی در پدافند غیرعامل، اظهار داشت: دشمن هیچگاه از پای نمی شنید و همواره در حال استفاده از راه ها و مسیرهایی برای نفوذ و ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی است. لذا ضروری است آسیب پذیری خود را در برابر این حوادث به حداقل برسانیم.
وی تصریح کرد: در حوزه سایبری، ما آسیب پذیرتر هستیم از این رو لازم است د راین حوزه، آسیب ها را شناسایی و آنها را مرتفع کنیم.
داریوندی بر موضوع آموزش در پدافند غیرعامل تاکید کرد و گفت: عموم مردم از مفاهیم و ساختار پدافند غیرعامل و ضرورت آن آگاه نیستند. در صورت افزایش سطح آگاهی عمومی، مردم خود وارد اجرای این امر مهم می شوند. لذا نیاز است در زمینه توسعه آموزش پدافند غیرعامل گام های موثری برداریم. گفتنی است در این نشست، مدیرکل حوزه اقتصادی معاونت زیربنایی سازمان پدافند غیرعامل، معاون مدیر کل حراست وزارت امور اقتصادی و دارایی و اعضای کمیته پدافند غیرعامل بیمه آسیا حضور داشتند.

 

 

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی:
برای ارائه خدمات به افراد مشمول واقعی تمهیداتی در دست اقدام است
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی درباره بیمه‌های حمایتی این سازمان، گفت: در انواع بیمه‌های حمایتی شاهد بروز برخی استفاده‌های من‌غیرحق هستیم که با تمهیدات اتخاذ شده، افرادی که بدون استحقاق از این خدمات استفاده کرده‌اند را خارج و افراد مشمول را جایگزین می‌کنیم. دکتر مصطفی سالاری در دومین نشست هم‌اندیشی تشکل‌های کارگری که با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و نمایندگان تشکل‌های کارگری استان‌های اصفهان، چارمحال و بختیاری، کهکیلویه و بویر احمد، خوزستان و مرکزی در سالن اجتماعات سازمان تأمین اجتماعی برگزار شد، اظهار داشت: با توجه به تأکید وزیر محترم تعاون، کار و رفاه اجتماعی طی جلسه‌ای با نمایندگان تشکل‌های کارگری به بررسی لایحه مربوط به سه‌جانبه‌گرایی در سازمان تأمین اجتماعی پرداختیم و امیدواریم به زودی گام‌های اصولی در زمینه تحقق این خواسته جامعه کارگری برداریم.
سالاری از اجرایی شدن تفاهم‌نامه سازمان تأمین اجتماعی با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خبر داد و گفت: در اجرای این تفاهم‌نامه مطالبات مربوط به مهر و آبان مراکز درمانی پیش‌پرداخت شده است و از تعهد قانونی سازمان تأمین اجتماعی جلوتر هستیم و متقابلا وزارت بهداشت نیز در اختصاص پزشکان متخصص به مراکز درمانی سازمان تأمین اجتماعی همکاری لازم را داشته است.
وی با بیان اینکه درآمد سازمان تأمین اجتماعی از محل دریافت حق بیمه با مصارف جاری این سازمان ماهیانه به طور متوسط ۱۰۰۰ میلیارد تومان فاصله دارد، گفت: این کسری بایستی از محل سود سرمایه‌گذاری‌ها و مطالبات از دولت جبران شود و تأخیر در دریافت این منابع منجر به تأخیر در پرداخت مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد شده است. سالاری درباره ابهام مطرح شده درباره ایجاد محدودیت در ارائه خدمات درمانی بوسیله پزشکان، گفت: در حوزه درمان به هیچ عنوان دستوری عمل نمی‌شود اما اقداماتی برای منطقی شدن هزینه‌ها بدون لطمه به کیفیت خدمات درمانی صورت گرفته است که این اقدامات برای مدیریت بهینه منابع صورت گرفته و در کل هزینه‌های درمان کشور از جمله منابع سازمان تأمین اجتماعی اثرگذار خواهد بود.