مردم همراهی نکنند کنترل وضعیت کرونا را از دست می‌دهیم
مردم همراهی نکنند کنترل وضعیت کرونا را از دست می‌دهیم

  همدان- خبرنگار روزنامه جمله / رئیس دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان و مدیران کل امور اجتماعی و روابط عمومی و اطلاع رسانی استانداری همدان با حضور در یک کنفرانس خبری که با رعایت فاصله گذاری اجتماعی انجام شد آخرین وضعیت کرونا در استان را تشریح کردند. رئیس دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا با […]

 

همدان- خبرنگار روزنامه جمله /
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان و مدیران کل امور اجتماعی و روابط عمومی و اطلاع رسانی استانداری همدان با حضور در یک کنفرانس خبری که با رعایت فاصله گذاری اجتماعی انجام شد آخرین وضعیت کرونا در استان را تشریح کردند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا با ابراز نگرانی شدید از کمرنگ شدن حساسیت مردم استان نسبت به ویروس کرونا گفت: این حساسیت از ۸۶ درصد در اسفند و فروردین ماه به ۲۵ درصد در حال حاضر کاهش یافته است که این امر باعث شیب مثبت کرونا در استان شده است.
دکتر رشید حیدری مقدم با اشاره به قرمز شدن وضعیت چهار شهرستان همدان، ملایر، نهاوند و تویسرکان از نظر وضعیت کرونا گفت: وضعیت چند شهرستان دیگر زرد است و تداوم وضعیت موجود هشدار دهنده است.
وی با اظهار اینکه متاسفانه تا کنون حدود ۲۰۰ نفر از مردم استان جان خود را بر اثرکرونا از دست داده‌اند، گفت: مجموعه بررسی‌ها نشان می‌دهد از مجموع ۲ هزار و ۳۰۰ نفری که تست آن‌ها مثبت بوده ۴۶ درصد آن‌ها را زنان خانه دار تشکیل می دهند که اگر مشاغل آزاد را به این درصد اضافه کنیم این رقم به ۷۰ درصد می‌رسد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان بیان کرد: هم اکنون ۵۴۰ بیمار با علائم حاد تنفسی در استان داریم که این رقم نسبت به سه ماهه اول همه گیری کرونا سه برابر شده و اگر به ۴ برابر برسد توان کنترل را از دست می دهیم.
وی خاطر نشان کرد: ۳ هزار و ۲۰۰ تخت بستری دولتی در استان داریم که اگر تنها ۵ درصد جمعیت استانی به کرونا مبتلا شوند نیازمند ۳۵ هزار تخت خواهیم بود و این در حالی است که هم اکنون بیمارستان‌های استان پر است.
وی با بیان اینکه مشکل جدی ما، دستگاه‌های اکسیژن ساز است، گفت: تا پایان هفته سه دستگاه اکسیژن ساز در سه مرکز بیمارستانی همدان زیر بار خواهد رفت.
حیدری مقدم با ابراز نگرانی جدی از فرسودگی شغلی کادر درمانی استان همدان وضعیت این استان را شکننده دانست و از عموم مردم درخواست کرد موازین بهداشتی ، فاصله گذاری اجتماعی و زدن ماسک را بیش از پیش رعایت کنند.
وی در عین حال تصریح کرد: به هیچ عنوان سر سلامت مردم با هیچ گروه و جریانی نه مذاکره می کنیم نه مصالحه و هرجا لازم باشد برخورد خواهیم کرد.
مدیر کل امور اجتماعی استانداری همدان نیز در این نشست خبری گفت: امکان بازگشت به محدودیت‌های گذشته وجود ندارد و نمی‌توان امور جامعه را تعطیل کرد.
مهرداد نادری فر با ضروری دانستن مسئولیت پذیری اجتماعی افزود: به شدت نیازمند اجتماعی کردن مقابله با کرونا هستیم و مردم باید یاد بگیرند با رعایت موازین بهداشتی با کرونا زندگی کنند.