یک مقام ارشد روسیه تاکید کرد که فشار بر ایران کمکی به تسریع روند از سرگیری مذاکرات وین نمیکند. واسیلی نبنزیا نماینده روسیه در سازمان ملل در یک کنفرانس خبری در پاسخ به سوالی درباره چشم انداز از سرگیری مذاکرات وین تاکید کرد که فشار بر ایران کمکی به تسریع بازگشت این کشور به مذاکرات […]
یک مقام ارشد روسیه تاکید کرد که فشار بر ایران کمکی به تسریع روند از سرگیری مذاکرات وین نمیکند.
واسیلی نبنزیا نماینده روسیه در سازمان ملل در یک کنفرانس خبری در پاسخ به سوالی درباره چشم انداز از سرگیری مذاکرات وین تاکید کرد که فشار بر ایران کمکی به تسریع بازگشت این کشور به مذاکرات نمی کند.
بنابر گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، نبنزیا در ادامه با ابراز امیدواری نسبت به از سرگیری هرچه سریعتر مذاکرات برجامی گفت: از نظر من این وضعیتی است که درخصوص هر کشور دیگری هم صدق می کند، فشار بر ایران برای الزام این کشور به بازگشت سریع به مذاکرات کمک نخواهد کرد. چه این کار را یک جانبه انجام دهید، چه از طریق یک کمیسیون و چه توسط آژانس بین المللی انرژی اتمی.
وی افزود: ما نیز از آنها خواسته ایم و گفته ایم که می بایست بر سر میز مذاکره بنشینیم و سرانجام به توافق بازگردیم. امیدوارم که هرچه سریعتر این اتفاق روی دهد.
این دیپلمات روس همچنین خاطر نشان کرد که وضعیت موجود پیرامون برنامه هسته ای ایران و برداشتن گام هایی در راستای کاهش تعهدات برجامی از سوی تهران، نتیجه خروج یک جانبه واشنگتن از توافق هسته ای است.
بیانیه مشترک بایدن و مکرون درباره برنامه هستهای ایران
روسای جمهوری فرانسه و آمریکا در بیانیهای مشترک با تکیه بر اعاهای بی اساس خود علیه برنامه هستهای کشورمان، تاکید کردند که ایران نباید به سلاح اتمی دست پیدا کند.
امانوئل مکرون و جو بایدن روسای جمهور فرانسه و آمریکا پس از دیدار خود در رم بیانیهای مشترک منتشر و در بخشی از آن به ایران نیز اشاره کردند.
در این بیانیه که متن آن از سوی کاخ الیزه منتشر شده، آمده است که روسای جمهور فرانسه و آمریکا در دیدار روز جمعه خود بر لزوم اطمینان یافتن از عدم دستیابی ایران به سلاح هستهای تاکید کردند.
به گزارش ایسنا، این ادعا در حالی به طور مکرر از سوی غرب و آمریکا مطرح می شود که مقامات جمهوری اسلامی ایران همواره بر ماهیت کاملا صلح آمیز برنامه هستهای کشورمان تاکید می کنند و یادآور می شوند که سلاح هستهای هیچ جایی در دکترین دفاعی ایران ندارد.
۱۰۰ محکوم به اعدام عفو شدند
دادیار دیوان عالی کشور و مدیرکل عفو و بخشودگی قوه قضاییه گفت: ۱۰۰ نفر از افراد دارای محکومیت اعدام و ۷۶ محکوم امنیتی جزو عفوشدگان اخیر هستند.
پس از موافقت رهبر انقلاب اسلامی با پیشنهاد رئیس قوه قضاییه مبنی بر عفو و تخفیف مجازات سه هزار و چهارصد و پنجاه و هشت تن از محکومانِ محاکم عمومی و انقلاب، سازمان قضایی نیروهای مسلح و تعزیرات حکومتی به مناسبت میلاد با سعادت حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی (صلیاللهعلیهوآله) و ولادت حضرت امام جعفر صادق (علیهالسلام)، حسین نجفی، دادیار دیوان عالی کشور و مدیرکل عفو و بخشودگی قوه قضاییه با اعلام جزییات این عفو گفت: ۱۰۰ نفر از افراد دارای محکومیت اعدام و ۷۶ محکوم امنیتی جزو عفوشدگان اخیر هستند.
دستور دادستان کل کشور برای رسیدگی به “اهانت به آیتالله صافی گلپایگانی”
حجت الاسلام والمسلمین منتظری از صدور دستور پیگیری موضوع “اهانت به آیتالله صافی گلپایگانی”خبر داد.
به گزارش مرکز رسانه قوه قضاییه، حجت الاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری دادستان کل کشور و رئیس دادگاه ویژه روحانیت در واکنش به حواشی ایجاد شده در فضای مجازی پیرامون فرمایشات آیت الله العظمی صافی گلپایگانی مرجع عالیقدر شیعه، ضمن اظهار تاسف از اینکه اشخاصی به خودشان اجازه میدهند که حریم مرجعیت شیعه را به بهانههایی مورد هتک حرمت قرار دهند، اظهار کرد: باید حوزه نقدِ یک مطلب را کاملا از حوزه اهانت و هتک حرمت جدا کرد.
وی از صدور دستور به دادسرای ویژه روحانیت برای پیگیری موضوع خبر داد و افزود: از آنجاییکه شخص منتشر کننده این مطلب، طلبه و مرتبط با حوزه علمیه است، رسیدگی به موضوع، درحوزه صلاحیت دادسرا و دادگاه ویژه روحانیت است که به آن مرجع ابلاغ شده که ماجرا را در دستور رسیدگی و پیگیری قرار دهد. دادستان کل کشور تصریح کرد: همچنین طبق ماده ۲۷ قانون مطبوعات، رسیدگی به اتهامات شبکههای خبری که موضوع اهانت به مرجعیت را منتشر و بازنشر کردهاند، در صلاحیت هیات نظارت بر مطبوعات است که همین امروز دستور داده شد که موضوع در هیات نظارت مورد بررسی، پیگیری و رسیدگی قرار گیرد و طبق قانون با افراد خاطی برخورد خواهد شد.
رئیس دادگاه ویژه روحانیت تاکید کرد: شرایط عمومی کشور به گونهای است که باید دامنه این مسایل خیلی زود جمع شود و نباید التهاب مسایل اجتماعی افزوده شود.
انتقاد پزشکیان از کمپین «ضد واکسن»
یک عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تاکید کرد که نقص در تصمیم گیری های کلان در مدیریت کلان بدان معنا نیست که عده ای کمپین درست کنند که واکسن نمیزنیم.
مسعود پزشکیان نماینده تبریز در بخش هایی از مطلبی که در صفحه توییتر خود منتشر کرده، نوشت: «تصمیمهای کلان در مدیریت کرونا از همان ابتدا اشکالات مهمی داشت. مثل قرنطینه نکردن و جدی نگرفتن موضوع. بعد هم شلکن سفت کن در اجرای قرنطینه. آزاد بودن مسافرت با اتوبوسها و هواپیماها و ممنوعیت تردد خودروهای شخصی.
اما نقایص دلیل نمیشود عده ای کمپین درست کنند که واکسن نمیزنیم. افراد حق دارند واکسن نزنند؛ اما نباید در جامعه بچرخند و دیگران را به خطر بیندازند.»