مشارکت فعالانه بانک ملی ایران برای توسعه بنگاه‌های اقتصادی
مشارکت فعالانه بانک ملی ایران برای توسعه بنگاه‌های اقتصادی

  تسهیلات مشارکت مدنی بانک ملی ایران راهی مطمئن برای اشخاص حقیقی و حقوقی است که به توسعه فعاليت‌هاي توليدي، بازرگانی و خدماتی خود می‌اندیشند. مشارکت مدني فرصتی مناسب برای ایجاد، توسعه، تکمیل و نوسازی واحدهای توليدي اعم از صنعتي، معدني، کشاورزي، مسکن و همچنین توسعه امور وارداتی و صادراتی است و اشخاص می توانند […]

 

تسهیلات مشارکت مدنی بانک ملی ایران راهی مطمئن برای اشخاص حقیقی و حقوقی است که به توسعه فعاليت‌هاي توليدي، بازرگانی و خدماتی خود می‌اندیشند.
مشارکت مدني فرصتی مناسب برای ایجاد، توسعه، تکمیل و نوسازی واحدهای توليدي اعم از صنعتي، معدني، کشاورزي، مسکن و همچنین توسعه امور وارداتی و صادراتی است و اشخاص می توانند در قالب آن، طرف معامله بانك قرار گيرند.
در این تسهیلات سهم الشرکه نقدي يا غيرنقدي متعلق به اشخاص حقيقي يا حقوقي، به نحو مشاع و به منظور انتفاع طبق قرارداد با بانک تقسیم می شود. بانک ملی ایران از ابتدای سال جاری تا پایان دی ماه بالغ بر ۵۸ هزار و ۲۷۸ فقره تسهیلات مشارکت مدنی به ارزش ۲۸۸ هزار و ۳۵۵ میلیارد ریال پرداخت کرده است. همچنین این بانک در ۱۰ ماه ابتدای امسال یک میلیون و ۵۵۳ هزار و ۵۹۲ فقره تسهیلات در قالب عقود اسلامی پرداخت کرده است که ارزش ریالی این تسهیلات به ۹۵۲ هزار و ۴۱۹ میلیارد ریال بالغ می شود.

 

 

 

 

نخستین کارگاه اجرایی مدیریت ریسک مالی با حمایت بانک صادرات ایران برگزار شد

نخستین کارگاه اجرایی مدیریت ریسک مالی توسط مرکز آموزش حسابداران خبره و با حمایت بانک صادرات ایران برگزار شد.
اولین کارگاه اجرایی مدیریت ریسک مالی با همت مرکز آموزش حسابداران خبره و با حمایت بانک صادرات ایران با حضور اساتید برجسته حرفه حسابداری، مدیران و کارشناسان مالی، حسابداران و حسابرسان در محل سالن شهید مطهری دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.
در این کارگاه که ٢٠ نفر از کارشناسان بانک صادرات ایران نیز حضور داشتند، مدیرعامل مرکز آموزش حسابداران خبره، مشاور رئیس کل بیمه مرکزی، اعضای هیئت‌علمی دانشگاه‌ها و بنیان‌گذاران شرکت‌های سرمایه‌گذاری طی سخنانی، به بحث و تبادل نظر در خصوص استانداردهای حسابداری و مدیریت ریسک در شرکت‌های تجاری و غیرتجاری پرداختند. در نشست اول این کارگاه، استانداردهای شماره ٣٦ و ٣٧ حسابداری در خصوص ابزارهای مالی «ارائه» و «افشا» در بانک‌ها و در نشست دوم این کارگاه ابزارهای مالی «ارائه» و «افشا» در بیمه‌ها، نهادهای مالی و غیر مالی مورد پرسش و پاسخ قرار گرفت.

 

 

 


توصیه‌های امنیتی را جدی بگیرید، خطر در کمین است

همزمان با افزایش گرایش مشتریان به استفاده از خدمات الکترونیکی در صنعت بانکداری، آمار جرایم مربوط به سرویس های غیرحضوری، اینترنتی و سایبری نیز گسترش یافته است که رعایت هشدارهای امنیتی را باید جدی گرفت.
گسترش خدمات الکترونیک و استقبال مشتریان باعث شده است که متخلفان و سودجویان با استفاده از روش ها و شیوه های کلاهبرداری الکترونیک و نوینی همچون: مهندسی اجتماعی، فیشینگ، کلاهبرداری های تلفنی و… بتوانند مشتریان را با خطرات بزرگی مواجه کنند، بنابراین برای جلوگیری از افتادن به دام کلاهبرداران، توجه و رعایت توصیه های امنیتی لازم و ضروری است. بر اساس این گزارش، آمار اعلام شده نشان می دهد بیش از ۶۰ درصد پرونده های پلیس فتا را پرونده های فیشینگ تشکیل می دهد و میزان این جرم در سال ۹۸ نسبت به سال ۹۷ رشد ۴۰۰ برابری داشته است که علت اصلی آن را می توان عدم آگاهی کافی مشتریان دانست و با افزایش آگاهی های عمومی و جدی گرفتن توصیه های امنیتی تا حد زیادی می توان از کلاهبرداری های نوین در امان ماند.