اسامی سالنها، تالارها و تماشاخانههای میزبان سی و هشتمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر در بخشهای مختلف به شرح زیر اعلام شد. بدین ترتیب مجموعه تئاتر شهر (سالن اصلی، سالن سایه، سالن چهارسو و سالن قشقایی)، تماشاخانه ایرانشهر (سالن استاد ناظرزاده کرمانی و سالن استاد سمندریان)، تالار مولوی (سالن اصلی)، تالار رودکی، تماشاخانه سرو، پردیس […]
اسامی سالنها، تالارها و تماشاخانههای میزبان سی و هشتمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر در بخشهای مختلف به شرح زیر اعلام شد.
بدین ترتیب مجموعه تئاتر شهر (سالن اصلی، سالن سایه، سالن چهارسو و سالن قشقایی)، تماشاخانه ایرانشهر (سالن استاد ناظرزاده کرمانی و سالن استاد سمندریان)، تالار مولوی (سالن اصلی)، تالار رودکی، تماشاخانه سرو، پردیس تئاتر شهرزاد، تئاتر مستقل تهران، عمارت نوفل لوشاتو، تماشاخانه دیوار چهارم، تماشاخانه مهرگان، تماشاخانه ایران تماشا، تماشاخانه آژمان، تماشاخانه شانو و تماشاخانه دا میزبان آثار نمایشی و رادیو تئاترهای سی و هشتمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر در ایام برگزاری این رویداد خواهند بود.
سی و هشتمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر به دبیری نادر برهانی مرند ۱۰ تا ۲۱ بهمن ماه امسال در تهران برگزار میشود.
آدرس سایت جشنواره fitf.theater.ir است.
پریناز ایزدیار و بابک حمیدیان در «مغز استخوان»
درحالیکه فیلم «مغز استخوان» به کارگردانی حمیدرضا قربانی برای حضور در بخش مسابقه جشنواره فجر آماده میشود، نخستین عکس مشترک از بابک حمیدیان و پریناز ایزدیار در این فیلم منتشر شد.
به گزارش جمله به نقل از ایسنا، همایون اسعدیان از اعضای هیات انتخاب سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر، پریناز ایزدیار را به عنوان بهترین بازیگر زن فیلمهای امسال معرفی کرده بود.
پریناز ایزدیار و بابک حمیدیان از بازیگران اصلی «مغز استخوان» به کارگردانی حمیدرضا قربانی هستند که در کنار بهروز شعیبی، نوید پورفرج و جواد عزتی با این فیلم در بخش مسابقه سینمای ایران جشنواره حضور دارند.
«مغز استخوان»، دومین فیلم حمیدرضا قربانی است که به تهیهکنندگی حسین پورمحمدی و با فیلمنامهای از علی زرنگار جلوی دوربین رفته است. این فیلم موضوعی اجتماعی دارد.
در خلاصه داستان فیلم آمده است: «الان مسئلهی شما چیه؟! میخواین بگین قانونی نیست؟! یعنی اینجا همهچی همیشه قانونی اتفاق میافته؟! هممون درستیم؟! هیچکی هیچ غلطی نکرده تا حالا؟!»
نمایش بی خبر یک فیلم کوتاه جدید از «دیوید لینچ»
به گزارش جمله به نقل از مهر، فیلم کوتاه «جک چه کار کرد؟» ساخته دیوید لینچ استاد سورئال، درباره میمونی که احتمالاً مرتکب قتل شده، در هفتاد و چهارمین روز تولد وی به صورت ناخبر از شبکه نتفلیکس پخش شد.
این فیلم کوتاه ۱۷ دقیقهای که دوشنبه در دسترس قرار گرفت، برمبنای فیلمنامهای به قلم دیوید لینچ، به کارگردانی خود او و با تدوین وی ساخته شده است. این فیلم به شیوه فیلمهای قدیمی نوآر، به صورت سیاه و سفید ساخته شده و خود لینچ در آن در نقش یک کارآگاه که دارد از میمونی که یک بارانی پوشیده و کت و شلوار برتن دارد، بازجویی میکند دیده میشود.
فیلم که حس شورشی بودن را از همان لحظه اول ایجاد میکند، وقتی حیرتانگیزتر میشود که میمونی به نام جک دهانش را باز میکند تا از خودش دفاع کند. آن وقت در حالی که لبهای یک انسان به طرز کاملاً ظریفی بر چهره میمون قرار گرفته، او با صدایی رباتی شروع به حرف زدن میکند. وی ممکن است اطلاعاتی درباره مرغی به نام توتوتابون داشته باشد … .
در جایی از بازپرسی لینچ از جک میپرسد: میخوای بگی من دروغگوام؟ من میدانم چرا مرغه از جاده عبور کرد.
لینچ این فیلم را در کمپانی خودش «ابزوردا» ساخته و این اولین فیلم کوتاه او پس از فیلم کوتاه «سر مورچه» در سال ۲۰۱۸ است. آخرین فیلم سینمایی وی با عنوان «امپراتوری داخلی» سال ۲۰۰۶ ساخته شد. او سریال درام «تویین پیکس» را سال ۲۰۱۷ در شبکه شو تایم روی آنتن برد.
رونمایی از آلبوم تار «چهارگون»
آیین رونمایی آلبوم «چهارگون» به آهنگسازی و تکنوازی تار امیر شریفی که به تاخیر افتاده بود، روز شنبه (۵ بهمن ماه) ساعت ۱۸ برگزار خواهد شد.
در این جلسه داریوش پیرنیاکان و بابک خضرایی سخنرانی خواهند کرد و بخشهایی از این آلبوم توسط صاحب اثر اجرا خواهد شد.
این آلبوم که توسط نشر «سازآواز» منتشر شده شامل چهار کنسرتِ تکنوازیِ تصویری، اجراشده با سازِ تار است که امیرشریفی آنها را در چهار نوبت از سلسله برنامههای «شبِ ساز ایرانی» از بهار سال ۱۳۹۳ تا پاییز سال ۱۳۹۵ اجرا کرده است. این برنامهها در عینِ اتحادِ نسبی در مبانیِ اجرا و برخورداری از تمهیدات موسیقایی مشترک، هرکدام دارای خصیصههایی است که آنها را تا حدی مستقل از یکدیگر جلوه میدهد. از اینرو هر یک از این چهار اجرا به نوعی تداعیکننده فضاهای موسیقایی متفاوت و گاه نمودی از گرایشاتِ متنوعِ اجرای موسیقی کلاسیکِ ایرانی هستند؛ اینگونه است که این آلبوم «چهارگون» نامیده شده است.
تالار فارابی دانشگاه هنر در خیابان ولیعصر، بالاتر از چهارراه ولیعصر، روبهروی خیابان بزرگمهر جنب درب دانشگاه امیرکبیر واقع است. شرکت در این برنامه برای عموم آزاد است.