معرفی کتاب‌هایی با موضوع کودکان با نیازهای ویژه
معرفی کتاب‌هایی با موضوع کودکان با نیازهای ویژه

به گزارش جمله به نقل از ایسنا، شورای کتاب کودک به مناسبت روز جهانی معلولان (توان‌یاب) کتاب‌های برگزیده، شایسته تقدیر، چهارستاره و سه‌ستاره فهرست‌های ۱۳۹۴ -۱۳۹۷ شورای کتاب کودک با موضوع کودکان با نیازهای ویژه را در دسترس مخاطبان قرار داده که در آن به فهرستی از کتاب‌ها، همراه با تصویر جلد، مشخصات و کلیدواژگان […]

به گزارش جمله به نقل از ایسنا، شورای کتاب کودک به مناسبت روز جهانی معلولان (توان‌یاب) کتاب‌های برگزیده، شایسته تقدیر، چهارستاره و سه‌ستاره فهرست‌های ۱۳۹۴ -۱۳۹۷ شورای کتاب کودک با موضوع کودکان با نیازهای ویژه را در دسترس مخاطبان قرار داده که در آن به فهرستی از کتاب‌ها، همراه با تصویر جلد، مشخصات و کلیدواژگان آن‌ها دست پیدا می‌کنید. در این آثار شخصیت اصلی داستان کودک یا نوجوان توان‌یاب است.
بنا بر اعلام، کودکان و نوجوانان توان‌یاب با خواندن این آثار همراه با کودک داستان به توانایی‌های خود پی می‌برند و با خواندن این آثار با چالش‌های زندگی کودکان توان‌یاب آشنا می‌شوند. این آگاهی راهی برای برقراری ارتباط آنان با کودکان با نیازهای ویژه می‌شود.

 

دیزنی برای اولین بار ۱۰ میلیارد دلاری می‌شود

به گزارش جمله به نقل از اسکرین، با آغاز اکران فیلم «جنگ ستارگان: خیزش اسکای‌واکر»، کمپانی دیزنی مجموع فروش محصولات اکران‌شده خود در سال ۲۰۱۹ را به زودی به رقم بی‌سابقه ۱۰ میلیارد دلار می‌رساند که ۶.۷۱ میلیارد دلار آن از محل گیشه بین‌الملل و بیش از ۳.۲۸ میلیارد دلار آن نیز در سینماهای آمریکا حاصل شده است.
انیمیشن «منجمد ۲» نیز فاصله کوتاهی تا رسیدن به فروش یک میلیارد دلار دارد و ششمین فیلم از محصولات دیزنی در سال ۲۰۱۹ خواهد بود که به فروش میلیارد دلاری می‌رسد. پیش از این «کاپیتان مارول»، «انتقام جویان: انتهای بازی»، «علاء‌الدین»، «داستان اسباب‌بازی ۴» و «شیرشاه» توانسته بودند وارد باشگاه میلیارد دلاری‌های دیزنی در سال جاری شوند.
با اضافه کردن فروش کمپانی فاکس که دیزنی مالکیت آن را خریداری کرده، مجموع فروش این کمپانی تاکنون به ۱۱.۹۴ میلیارد دلار رسیده است که سهم گیشه بین‌الملل ۸.۱۴ میلیارد دلار و سهم گیشه آمریکا ۳.۸ میلیارد دلار
است.

 

رکورد قبلی فروش سالانه کمپانی دیزنی با ۷.۶ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۶ رقم خورده بود.

دوتار ایرانی در آستانه ثبت به‌عنوان میراث جهانی
معاون میراث‌فرهنگی گفت :پرونده مهارت‌های سنتی ساختن و نواختن دوتار در اجلاس کمیته میراث بشری ناملموس یونسکو که ۹ تا ۱۴ دسامبر در بوگوتا پایتخت کلمبیا برگزار می‌شود، مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.
به گزارش جمله به نقل از روابط عمومی وزارت میراث فرهنگی، محمدحسن طالبیان گفت: «امیدواریم این اثر میراث‌فرهنگی ناملموس به آثار ثبت‌شده کشور در فهرست میراث جهانی ناملموس افزوده شود.»
او افزود: «مهارت‌های سنتی ساختن و نواختن دوتار در زمره قدیمی‌ترین، رایج‌ترین و محبوب‌ترین ابزار موسیقی کشور است که به‌شکل گسترده رواج دارد.»
طالبیان تصریح کرد: «دوتار یکی از مهم‌ترین سازهای زهی-زخمه‌ای فولکلوریک جوامع محلی روستایی و شهری ایران است و به‌شکل یک کاسه از جنس چوب توت و دسته‌ای بلند از جنس چوب زردآلو یا گردو ساخته می‌شود.»
معاون میراث فرهنگی کشور گفت: «جمهوری اسلامی ایران با ۱۳ اثر ثبت‌شده در فهرست میراث ناملموس جهانی در جایگاه هفتم جهان و چهارم آسیا قرار دارد. با ثبت پرونده مهارت‌های سنتی ساختن و نواختن دوتار، تعداد آثار ثبت شده کشور به ۱۴ اثر در فهرست میراث جهانی می‌رسد.»

 

برپایی بزرگداشتی برای تحریریه مجله توفیق

به گزارش جمله به نقل از مهر، به مناسبت اهدای آرشیو و کتابخانه نشریه توفیق، به مرکز دائرةالمعارف بزرگ اسلامی (مرکز پژوهش های ایرانی و اسلامی) مراسمی با عنوان «توفیق؛ آفاق طنز و فکاهه در ایران» با هدف تجلیل و بزرگداشت بنیان‌گذاران و همکاران این نشریه در محل این مرکز برگزار می‌شود.
این مراسم روزیکشنبه ۲۴ آذر ۱۳۹۸ماه، با حضور حسن توفیق و سخنرانی کاظم موسوی بجنوردی، احمد مسجد جامعی، سید محمود دعایی، مژگان نی داود (رفیع)، هادی خانیکی، مسعود رضوی، عماد الدین قرشی و غلامرضا کیانی رشید برگزار می‌شود.
توفیق، هفته‌نامه فکاهی و طنزآمیز فارسی‌زبان ایران با حدود نیم قرن فعالیت از سال ۱۳۰۲ تا ۱۳۵۰ خورشیدی (۱۹۲۳ تا ۱۹۷۱ میلادی) بود.نخستین شماره توفیق در ۳۰ اردیبهشت ماه سال ۱۳۰۲ منتشر شد و انتشار آن در سه دوره ناپیوسته ادامه یافت. از موضوع‌های همیشگی توفیق، ارائه چهره نادان و عقب‌افتاده از نمایندگان مجلس بود که مجلس را نهادی سخیف معرفی می‌نمود. نخست‌وزیران نیز دستمایه اصلی کاریکاتورهای توفیق بودند. علاوه بر کاریکاتورهای سیاسی، کاریکاتورهایی با پیام‌های اجتماعی نیز در این نشریه چاپ شد که حکایت از فساد ادارات و دستگاه‌های دولتی و شرکت‌ها می‌کرد. این نشریه در سال ۱۳۵۰به علت همسو نبودن شیوه آن با سیاست‌های حکومتی و انتقادهای روزافزون از دستگاه حاکم با دستور شاه توسط نخست وزیر، هویدا توقیف شد.