عدم استقبال خودیها از همین فراخوان نشان داد که حتی اصولگرایان تندرو هم حوصله تجمعات خودجوش را ندارند و اوضاع اقتصادیشان انقدر وخيم است که ديگر نایی برای خونآلود کردن حنجره برایشان نمانده است.
از سوی ديگر مردم هم ديگر تمام این بازیها را از بر هستند و بیشتر به چشم شوخی و تفنن به این تجمعات مینگرند.
همچنین این سوال پیش میآید که چه کسانی جز فیلترشکن فروشها از آزادسازی شبکههای اجتماعی زيان میکنند و ناندانی چه گروههایی از بين میرود؟
آقایان باید بدانند که دوره خيابان گردی و گروه فشار تمام شده و کسانی که همچنان در عصر حجر ماندهاند بايد اندکی چشم روبه جهان جديد باز کنند و بفهمند دوران ارسال پیام با کبوتر و دود گذشته و نمیتوان در هواي جهان معاصر نفس کشید اما ماسک اکسیژن به صورت داشت.
از طرف ديگر آقایانی که برای جلوگیری از راحتی زندگی روزمره مردم یقه پاره می کنند، چون به منافذ رانت میرسند روزه سکوت میگیرند، اقایان بدانند موتورسواری دولادولا نمیشود
این تجمع البته واکنشهایی را در میان دولتمردان و افکار عمومی نیز در پی داشت. مثلا معاون سیاسی وزیر کشور گفت: درخصوص تجمعات در وزارت کشور بحث شده است به استانداران هم ابلاغ شد که مخصوصاً در این شرایط با تجمعاتی که باعث چنددستگی در کشور شوند، باعث خدشهدار شدن وفاق و همبستگی کشور شوند حتماً با جدیت برخورد کنند.
هاتف صالحی، فعال رسانهای اصولگرا با انتشار ویدیویی از این راهپیمایی موتوی نوشت: «میزان استقبالِ امّت حزبالله از راهپیماییِ موتوری امروز در تهران در اعتراض به رفعِ فیلترینگ!»
علی قلهکی، دیگر فعال رسانهای اصولگرا نیز نوشت: «”رزمندگان حزب الله” (حسین الله کرم) عنوانیست که مربوط به جُداشدگان از “انصار حزب الله” (عبدالحمید محتشم) بود؛ بعدا “رزمندگان حزب الله” با نامِ “جمعیت رزمندگان مدافع انقلاب” (رزما) وارد کارزارِ انتخابات مجلس ۱۲ شدند. ولی حقیقتا از تجمعِ امروز تعجب کردم؛ تعدادِ موتوریهایی که برای تجمعِ ضدِ رفعِ فیلترِ واتسآپ و گوگل پلی جمع کردند، کمتر از موتورسوارانِ پُشتِ یک چراغ قرمز است!»
البته ماجرای اعتراض به رفع فیلتر از تندروهای درون مجلس و جمعآوری امضا توسط برخی نمایندگان نزدیک به جبهه پایداری آغاز شد.
یکی از نمایندگان مجلس که تاکید میکند این نامه را امضا نکرده، به خبرگزاری خبرآنلاین میگوید رضا تقیپور در حال جمعآوری امضا از نمایندگان برای مخالفت با رفع فیلترینگ است اما بانیان اصلی آن اعضای جبهه پایداری به ویژه حمید رسایی و قاسم روانبخش هستند. این نماینده مجلس شورای اسلامی درباره اینکه چه کسانی به دنبال جمعآوری امضا برای مخالفت با رفع فیلترینگ هستند، گفت: طیفی داخل مجلس به دنبال این قضیه هستند و اسمش را هم گذاشتند که ما ولنگاری در اینترنت را قبول نداریم و درباره مدیریت این فضا باید سیاستگذاری شود. به نظر میرسد جبهه پایداری به دنبال مخالفت با رفع فیلترینگ است. نامه را پیش من هم آوردند اما امضا نکردم. مدیریت این نامه با تقیپور، روانبخش و رسایی است
بیشک ادامه این روند آنهم در دولت وفاق نه به سود ملت و دولت است و نه فایدهای جز نفرت افکارعمومی برای تندروها در پی دارد. شرايط حساس ایران بیش از هر زمان دیگری وفاق را ضروری کرده است و آنهایی که مدام به گفتمان رئیسجمهور لگد میزنند بايد بدانند که تأثیر منفی این حملات دامن آنها را نیز خواهد گرفت.