موزه زنده یاد دکتر حسن حبیبی با حمایت بانک پاسارگاد افتتاح شد
موزه زنده یاد دکتر حسن حبیبی با حمایت بانک پاسارگاد افتتاح شد

  به همت بانک پاسارگاد فضاسازی، مرمت و بازسازی ساختمان ۱۰۰۰ متر مربعی موزه زنده یاد دکتر حسن حبیبی در سه طبقه انجام شد. آیین بازگشایی این موزه که در دو بخش کتابخانه شامل سی هزار مجلد کتاب‌های شخصی و اهدایی و هم‌‌چنین گنجینه‌ آثار شامل نقاشی‌های قهوه‌خانه‌ای، پارچه‌های دستباف، مجموعه‌ های سکه، مدال‌، تمبر، […]

 

به همت بانک پاسارگاد فضاسازی، مرمت و بازسازی ساختمان ۱۰۰۰ متر مربعی موزه زنده یاد دکتر حسن حبیبی در سه طبقه انجام شد.
آیین بازگشایی این موزه که در دو بخش کتابخانه شامل سی هزار مجلد کتاب‌های شخصی و اهدایی و هم‌‌چنین گنجینه‌ آثار شامل نقاشی‌های قهوه‌خانه‌ای، پارچه‌های دستباف، مجموعه‌ های سکه، مدال‌، تمبر، لوح‌ ، ظروف و هدایایی که در دیدارهای دیپلماتیک از اشخاص و ملل مختلف دریافت گردیده و در محله باغ فردوس تهران ، بوستان قلمستان واقع شده در روز جمعه مورخ ۸ امرداد۱۴۰۰با حضور مجید قاسمی، مدیرعامل بانک پاسارگاد، پیروز حناچی شهردار تهران، سید محمود دعایی، مدیرمسئول روزنامه اطلاعات و غلامعلی حداد عادل رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی برگزار گردید.
دکتر قاسمی در این آیین با گرامیداشت یاد و خاطره مرحوم حبیبی به نحوه آشنایی خود با ایشان در سال های پیش از انقلاب شکوهمند اسلامی در سال ۵۷ اشاره کرده و نقش وی در تصمیم گیری های حساس کشور در سال های پس از انقلاب را خاطرنشان کردند.
مدیرعامل بانک پاسارگاد در ادامه با اشاره به شخصیت توام با انبساط خاطر و همراه با صبر و حوصله مرحوم حبیبی در مذاکرات و جلسات ، ایشان را یکی از الگوهای اخلاقی، رفتاری و مدیریتی خود در دوران تصدی جایگاه ریاست بانک مرکزی معرفی نمودند.
قاسمی با مثبت ارزیابی کردن تاریخ نگاری در خصوص مرحوم دکتر حسن حبیبی با جمع آوری خاطرات اطرافیان و نزدیکان وی گفت: اگر در برداشت از اندیشه‌ها به جای وقایع نگری علت نگری کنیم، ریشه های ذهنی و استدلالی مرحوم دکتر حبیبی برای ما مشخص می شود که به چه علت هر نکته ای را می گفت و یا تصمیم می گرفت.
ایشان در ادامه به نقش مرحوم حبیبی در انتخاب نام بانک پاسارگاد از بین ۱۱۹۴ نام کاندید شده که طی تلاش بیش از ۶۵۰ نفر ساعت انتخاب گردیده بود اشاره و سخن مرحوم دکتر حبیبی که ایرانیان از ازل تاریخ، غیرموحد نبوده اند و اگر به این نام و نشان رسیدید، به آن عمل کنید را مایه دلگرمی مؤسسان بانک دانستند.
مدیرعامل بانک پاسارگاد با بیان شخصیت مسئولانه مرحوم حبیبی در جلسه های مجمع تشخیص مصلحت نظام ، بیماری ایشان را مانعی بر حضور وی قلمداد ننموده و گفت: ایشان تا آخرین روزی که توانستند به شکل منظم در این جلسه ها ،حضور فعالی از خود نشان دادند. دکتر قاسمی هم چنین در راستای گرامی داشت شخصیت ماندگار مرحوم دکتر حبیبی به علاقه فعالیت خود در دو موضوع فرهنگی و زبان فارسی اشاره نموده و بیان داشتند لازم است موضوع فرهنگ در قرآن مورد تحقیق و تتبّع قرار گیرد این موضوع برای ما که یک جامعه اسلامی هستیم خیلی مهم است و جای کار توسط صاحب نظران فرهنگی و مفسران قرآنی دارد. هم چنین ایشان با بیان بلاغت، زیبایی و سرآمدی زبان فارسی گفتند: لازم است که یک آسیب شناسی انجام شود که چرا زبان فارسی، یک زبان بین المللی نشده است و برای رسیدن به این هدف چه اقدام هایی باید انجام دهیم.

مشارکت بانک کشاورزی در طرح واکسیناسیون سراسری کارکنان نظام بانکی کشور
با اهتمام و پیگیری های مستمر،طرح واکسیناسیون سراسری کارکنان نظام بانکی کشور در برابر ویروس کووید۱۹ آغاز شد.
طرح واکسیناسیون سراسری کارکنان شبکه بانکی کشور همزمان با عید سعید غدیر خم آغاز شد و با پیگیری های حوزه سرمایه انسانی این بانک،واکسیناسیون کارکنان بانک کشاورزی نیز کلید خورد.
بر اساس این گزارش، بانک کشاورزی، با تشکیل ستاد مقابله با ویروس کرونا و تدوین و ابلاغ برنامه های لازم برای فراهم کردن زمینه تسهیل امور مشتریان و کارکنان در مراجعه به شعب، تمام توان خود را برای مقابله با این بیماری به وِیژه در زمینه بهداشت و درمان کارکنان به کارگرفته است و در اجرای واکسیناسیون کارکنان نظام بانکی نیز ضمن حفظ احترام و کرامت کارکنان با اولویت کارکنان شعب مشارکت کرده است.
این گزارش می افزاید، طرح واکسیناسیون سراسری کارکنان شبکه بانکی کشور همزمان با عید سعید غدیر خم در مراسمی با حضور دکتر زالی رئیس ستاد مقابله با کرونا استان، تهران دکتر طالبی دبیرکل بانک مرکزی و جمعی از مدیران شبکه بانکی کشور آغاز و به صورت نمادین واکسیناسیون صد نفر از کارکنان شاغل منتخب نظام بانکی کشور انجام شد.
شایان ذکر است واکسیناسیون کارکنان بانک کشاورزی نیز از هفته گذشته در شعبه بم در استان کرمان آغاز شد و در استان های دیگر ادامه دارد.

ارتقای سهم بانک صادرات ایران در حمایت از اقتصاد هرمزگان
​مدیرعامل بانک صادرات ایران در جریان سفر به استان هرمزگان از ۶ شعبه بانک در این استان بازدید و ضمن بررسی روند خدمت‌رسانی به مردم و اقتصاد منطقه، بر تسریع در ارائه خدمات به مردم و اقتصاد استان هرمزگان تأکید کرد.
حجت‌اله صیدی در جریان سفر به استان هرمزگان، وضعیت بانک در ۶ شعبه این استان را از نظر حجم منابع، مصارف، مطالبات و سطح خدمات بانکداری الکترونیک مورد ارزیابی قرار داد و دستورات لازم برای ارتقای توانمندی و ارائه خدمات مستمر به اقتصاد این منطقه را صادر کرد.
وی در بازدید از شعب «یاس»، «گلشهر»، «خلیج‌فارس»، «میدان ابوذر»، «بندرعباس» و «آزادگان» از نزدیک با کارکنان و مشتریان بانک به گفت‌وگو پرداخت.
مدیرعامل بانک صادرات ایران همچنین قابلیت‌های موجود برای توسعه جایگاه بانک صادرات ایران، استفاده از محصولات بانکی و طرح‌های متنوع در حمایت از بخش‌های مختلف اقتصادی و تولیدی استان هرمزگان به‌ویژه در حوزه‌های فولاد، کشاورزی و تجارت و همچنین ایفای نقش در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی را راهگشا و تاثیرگذار عنوان کرد و بر تداوم خدمات گسترده در این منطقه تاکید ورزید.
استان هرمزگان به عنوان استانی پیشرو در تجارت بین‌الملل، کشاورزی، بنادر و کشتیرانی و حمل و نقل، سهم بزرگی در اقتصاد ملی دارد و بانک صادرات ایران به همین منظور با طرح‌های مختلف تسهیلاتی از جمله طرح‌های طراوت «تولید» و «توسعه»، سهم قابل توجهی در پشتیبانی و رفع موانع و تولید در این استان داشته است.