نوید محمدزاده و هوتن شکیبا همبازی می‌شوند
نوید محمدزاده و هوتن شکیبا همبازی می‌شوند

  نوید محمدزاده و هوتن شکیبا از بازیگران موفق سینما و تئاتر ایران در جدیدترین تجربه کارگردانی آتیلا پسیانی به ایفای نقش می‌پردازند. به گزارش جمله به نقل از مهر، نوید محمدزاده و هوتن شکیبا بازیگران هم نسلی هستند که در سینما و تئاتر ایران جایگاه قابل توجهی را به خود اختصاص داده اند. این […]

 

نوید محمدزاده و هوتن شکیبا از بازیگران موفق سینما و تئاتر ایران در جدیدترین تجربه کارگردانی آتیلا پسیانی به ایفای نقش می‌پردازند.
به گزارش جمله به نقل از مهر، نوید محمدزاده و هوتن شکیبا بازیگران هم نسلی هستند که در سینما و تئاتر ایران جایگاه قابل توجهی را به خود اختصاص داده اند. این ۲ بازیگر که پیش از این در نمایش‌های «ستوان اینیشمور» به کارگردانی حسن معجونی و «الیور توئیست» و «بینوایان» به کارگردانی حسین پارسایی همبازی بودند، قرار است در نمایش «قهوه قجری» به کارگردانی آتیلا پسیانی به ایفای نقش بپردازند.
نمایش «قهوه قجری» با کارگردانی و طراحی آتیلا پسیانی قرار است بعد از برگزاری سی و هشتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر در سالن اصلی مجموعه تئاتر شهر به صحنه برود.
اصغر پیران، روح‌الله حق گوی لسان و نوید جهانزاده از دیگر بازیگران این اثر نمایشی هستند.

 

انتشار «بلدی دوست پیدا کنی؟»
«بلدی دوست پیدا کنی؟» نوشته جولیا کوک با ترجمه جواد کریمی منتشر شد.
این کتاب که مناسب کودکان بالای هفت سال است با بهای ۲۰ هزار تومان در انتشارات نردبان (واحد کودک و نوجوان انتشارات فنی ایران) در دسترس مخاطبان قرار گرفته است.
در معرفی ناشر از این کتاب آمده است: پذیرش تفاوت‌های فردی و ایجاد تعامل با دیگران از جمله موضوعاتی است که این کتاب به آن پرداخته است. سبز تیره رازدار است و دوست‌داشتنی، همه عاشق رنگ قرمزند و نارنجی مدادرنگی بامزه‌ای است؛ به همین دلیل است که مدادرنگی قهوه‌ای به همه‌ آن‌ها حسودی می‌کند و به دنبال بروز توانمندی‌های خود نیست.
این کتاب که در قالب مجموعه‌ای به نام «کتاب‌های جولیا» منتشر شده است به موضوع سلامت عاطفی می‌پردازد. در انتهای این کتاب راهکارهایی به والدین و مربیان پیشنهاد شده تا آموزش رفتارهای مثبت و مهارت‌ حل اختلاف به کودکان ساده‌تر شود.

 

 

عذرخواهی بنیاد رودکی بابت حواشی کنسرت ارکستر سمفونیک تهران
بنیاد فرهنگی هنری رودکی با انتشار اطلاعیه‌ای درباره حاشیه های پیش آمده پیرامون کنسرت روز سوم بهمن ماه ارکستر سمفونیک تهران توضیحاتی را ارائه داد.
در متن این توضیحات آمده است: نظر به حواشی و مشکلات رخ داده در اجرای اخیر ارکستر سمفونیک تهران، به اطلاع می‌رساند آقای شهرداد روحانی در تاریخ ۲۶ دی ماه، رسماً به بنیاد رودکی اعلام می‌کنند که به دلیل بیماری و انجام امور درمانی امکان رهبری ارکستر سمفونیک تهران را در تاریخ سوم و ششم بهمن ماه نداشته و ایشان با اطلاع بنیاد رودکی در مرخصی بودند.
از سوی دیگر و به دلیل آن که اجرای ارکستر برنامه‌ریزی شده و تمرین‌های ارکستر و نیز اطلاع‌رسانی و بلیت فروشی انجام شده بود، مذاکرات لازم با آقای منوچهر صهبایی انجام شد تا به عنوان رهبر مهمان این اجرا را رهبری کنند و پس از توافق دو طرف، اجرای ارکستر به رهبری ایشان اطلاع‌رسانی شد.
اظهارات آقای صهبایی به‌عنوان رهبر مهمان در ابتدای برنامه خارج از شرح فعالیت رهبر مهمان، افزون بر آن که زحمات نوازندگان گرانقدر ارکستر، جناب آقای روحانی و حتی خود ایشان را تحت‌الشعاع قرار داد، آزردگی عمیق مخاطبان ارکستر سمفونیک تهران را نیز موجب شد.
بنیاد رودکی لازم می‌داند از مخاطبان حاضر در سالن و کلیه علاقه‌مندان به ارکستر سمفونیک تهران عذرخواهی کند و با بررسی کامل موضوع، اقدامات لازم برای پیشگیری از تکرار آن را اتخاذ کند.

 

ثبت تک درخت به نام عباس کیارستمی
مستندساز و عکاس از ثبت تک درخت به نام عباس کیارستمی و ساخت و نصب مجسمه این کارگردان بزرگ در زیر تک درخت معروف خبر داد.
مهدی شادی زاده، مستندساز و عکاس درباره ساخت مجسمه عباس کیارستمی، گفت: حدود دو سال پیش زمانی‌که مستند همراه با باد را می‌ساختم به این فکر افتادم تک درختی که در مجموعه عکس‌های سفید برفی عباس کیارستمی است و همه ما آن را در مجموعه آثار این کارگردان بزرگ دیدیم را ثبت کنم زیرا عباس کیارستمی در فصول مختلف از این درخت عکاسی کرده اما عکسی که در مجموعه سفید برفی بوده جهانی شده است.
تک درخت یکی از نمادهای آثار عباس کیارستمی است که در آن زمان تصمیم گرفتم این درخت زیبا را از طریق اداره میراث فرهنگی ثبت کنم زیرا بعد از فوت عباس کیارستمی نمادی از تک درخت در چند کشور دنیا از جمله کالیفرنیا ثبت شده است و مهم‌ترین سوال این بود که چرا در کشور خودمان آن را به اسم عباس کیارستمی ثبت نمی‌کنیم.
این عکاس از ساخت مستندی درباره این پروژه خبر داد و گفت: مستندی درباره تک درخت ساخته می‌شود که تمامی مراحل این پروژه در آن مستند ثبت شده است. این مستند با حمایت هنر و تجربه در موزه سینما نمایش داده می‌شود.