هزینههای درمانی در یک سال اخیر ۶۱۲ هزار نفر را به زیر خط فقر کشاند معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: ۶۱۲ هزار نفر از مردم کشور در یکسال اخیر به زیر خط فقر ناشی از پرداخت هزینههای درمانی رسیدند. ایرج حریرچی در مراسم قدردانی از سعید نمکی وزیر سابق و معارفه […]
هزینههای درمانی در یک سال اخیر ۶۱۲ هزار نفر را به زیر خط فقر کشاند
معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: ۶۱۲ هزار نفر از مردم کشور در یکسال اخیر به زیر خط فقر ناشی از پرداخت هزینههای درمانی رسیدند.
ایرج حریرچی در مراسم قدردانی از سعید نمکی وزیر سابق و معارفه دکتر بهرام عین اللهی وزیر جدید بهداشت افزود: در سال ۹۶ میزان پرداختی هزینههای درمان از جیب مردم به ۳۲.۶ درصد رسید که متاسفانه به دلیل تحریمها و شرایط سخت کشور این میزان پرداختی توسط مردم به ۴۰ درصد افزایش یافت و ۷۲ صدم درصد از مردم به زیر خط فقر پرداخت هزینههای ناشی از درمان رسیدند.
وی تصریح کرد: همچنین در یک سال اخیر دو میلیون و ۴۱ نفر دچار پرداخت هزینههای کمرشکن درمانی شدند.
به گفته حریرچی، در سال ۹۵ برآورد داشتیم که با وعده دولت و مجلس، رشد اقتصادی به چهار درصد در سال ۱۴۰۰ برسد که این امر محقق نشد در حالیکه مسوولان به ویژه حوزه سلامت کمکهای زیادی در این امر کردند.
معاون کل وزیر بهد اشت تصریح کرد: دولت جدید با سکانداری دکتر عین اللهی باید تا سال ۱۴۰۴ بر اساس چشم انداز توسعه ایران در حوزه سلامت رتبه اول را در منطقه داشته باشد و این مسوولیت سنگینی را بر ما وارد میکند.
وی خاطرنشان کرد: از دکتر نمکی تشکر میکنم، همراه معاونان به خصوص در این شرایط کرونایی بصورت تمام وقت زحمات زیادی کشیدند و باید همه کمک کنیم تا این شرایط و قافله به سر منزل مقصود برسانیم.
به گفته حریرچی، مدافعان نظام سلامت اعم از دکتر، پرستار، بهیار، کادر اداری و غیره و مردم، سازمانها، وزارتخانهها نهادهای مختلف در این شرایط کمک زیادی ارائه دادند و از ما حمایت کردند.
وی افزود: در یک سال آینده عملکرد حوزه سلامت بزرگترین تعیین کننده رشد اقتصادی، رفاه و حمایت مردم از نظام خواهد بود.
حریرچی اظهار داشت: باید علاوه بر کرونا، به فکر بیماریهای واگیردار و غیرواگیر و شیوع آنها نیز باشیم که جزو مشکلات مهم مردم هستند و توجه به آنها ضروری است.
سعیدنمکی ۱۵ بهمن سال ۱۳۹۷ به عنوان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دولت دوازدهم منصوب شد.
همچنین آیتالله دکتر سید ابراهیم رییسی رییس دولت سیزدهم، ۲۰ مرداد ماه اسامی کابینه پیشنهادی خود را به مجلس ارائه کرد و بهرام عین اللهی به عنوان وزیر پیشنهادی برای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مطرح شد.
عین اللهی روز دوشنبه یکم شهریور ماه در صحن علنی مجلس شورای اسلامی به ارائه برنامه خود پرداخت و در نهایت روز چهارشنبه سوم شهریور ماه با ۲۱۴ رای موافق، ۵۵ رای مخالف و ۱۵ رای ممتنع، به عنوان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دولت سیزدهم انتخاب شد.
اولویت دولت سیزدهم مقابله با کرونا
و واکسیناسیون است
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه اولویت دولت سیزدهم مقابله با کرونا و واکسیناسیون است، گفت: براساس مذاکرات به عمل آمده با سایر دستگاهها در هفتههای آینده روند واردات واکسن در کشور تسریع خواهد شد.
بهرام عین اللهی در توئیت دیگری نوشت: اولویت دولت سیزدهم مقابله با کرونا و واکسیناسیون است و همه در این موضوع هم صدا هستند.
وی ادامه داد: براساس مذاکرات به عمل آمده با سایر دستگاهها در هفتههای آینده روند واردات واکسن در کشور تسریع خواهد شد و برای انجام بهتر واکسیناسیون، از مردم عزیزمان میخواهیم که به کمک وزات بهداشت بیایند.
وزیر بهداشت همچنین در توئیتی با بیان اینکه همزمان با افزایش ورود و تولید واکسن در کشور سرعت واکسیناسیون افزایش پیدا خواهد کرد، از توزیع گسترده واکسن در استانها از هفتههای آینده خبر داد.
وی تصریح کرد: همزمان با افزایش ورود و تولید واکسن در کشور سرعت واکسیناسیون افزایش پیدا خواهد کرد و تلاش میکنیم مراکز مربوط به این بخش گسترش پیدا کند.
عین اللهی ادامه داد: از هفتههای آینده شاهد توزیع گسترده واکسن در استانها برای واکسیناسیون خواهیم بود.
واکسیناسیون حداکثری، اصلیترین رویکرد دولت سیزدهم در حوزه بهداشت و درمان برای مقابله با کرونا است.
وزیر بهداشت در یک گفتوگوی تلویزیونی گفت: امیدواریم در دهه فجر سال جاری، پایان طرح واکسیناسیون کشوری را اعلام کنیم و به یک ایمنی کامل برسیم.
همچنین علیرضا رییسی معاون بهداشت، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز گذشته گفت: از هفته آینده پنج میلیون دز واکسن به صورت هفتگی وارد کشور میشود و به عبارتی دیگر در شهریور ماه ۲۰ میلیون دز و در مهر ماه ۳۰ میلیون دز واکسن به دست ما میرسد.
تا کنون ۱۸ میلیون و ۷۸۹ هزار و ۶۱۶ نفر دُز اول واکسن کرونا و ۸ میلیون و ۷۱۱ هزار و ۹۷۰ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۲۷ میلیون و ۵۰۱ هزار و ۵۸۶ دُز رسید.
مادران باردار بالای ۳۵ سال واکسن سینوفارم بزنند
رییس اداره سلامت مادران وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در حال حاضر به همه مادران بالای ۳۵ سال تزریق واکسن سینوفارم توصیه میشود.
نسرین چنگیزی افزود: همچنین به مادران باردار کمتر از ۳۵ سال که با مشکلات قلبی، دیابت، فشار خون، مشکلات کلیوی مزمن، سیروز، کم خونی داسی شکل و یا بیماری های دیگر دست و پنجه نرم میکنند هم واکسن سینوفارم توصیه میشود.
وی ادامه داد: در صورتی که در فهرست اعلام شده بیماری خاص مادر باردار وجود نداشته باشد، مستندات پزشکی مادر باید به مراکز و پایگاههای بهداشتی ارائه شده و پس از بررسی های صورت گرفته واکسیناسیون انجام خواهد شد و بر اساس اولویت و اسامی، مادرانی که در حوزه بهداشت پرونده دارند فراخوان می شوند و میتوانند با معرفی نامه به مراکز واکسیناسیون مراجعه کنند.
رییس اداره سلامت مادران وزارت بهداشت تصریح کرد: مادرانی که در بخش خصوصی پرونده داشته و اسامی آنها در بهداشت ثبت نشده است حتما باید یک بار به نزدیک ترین پایگاه بهداشتی منزل خود مراجعه کرده و بر اساس اولویت های مشخص شده زمان مراجعه برای واکسیناسیون به آنها اعلام خواهد شد.
وی گفت: افرادی که اطلاعی از آدرس پایگاههای بهداشتی ندارند و نمیدانند به کجا باید مراجعه کنند، میتوانند با شماره ۴۰۳۰ و کد داخلی مادران باردار که چهار است تماس حاصل کرده و آدرس محل زندگی خود را اعلام کنند، سپس همکاران ما در حوزه بهداشت با این عزیزان تماس گرفته و آدرس پایگاهی که باید برای مراقبت مراجعه کنند را به آنها اعلام
رییس مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز گذشته (سه شنبه) نیز در توئیتی از تایید واکسن سینوفارم برای استفاده اضطراری در کودکان ونوجوانان در چین خبر داد.
کیانوش جهانپور نوشت: واکسن سینوفارم ۲۰ ژوئیه برای استفاده اضطراری در کودکان و نوجوانان در چین تایید شده است.
وی افزود: امارات متحده عربی این واکسن را برای استفاد در افراد سه ساله و بالاتر دوم ماه اوت تایید کرده است.
واکسن سینوفارم تولید گروه دارویی ملی چین است و ۷۹.۳۴ درصد اثر بخشی دارد.