هشدار رييس دانشگاه علوم پزشکي گلستان به مردم
هشدار رييس دانشگاه علوم پزشکي گلستان به مردم

  رييس دانشگاه علوم پزشکي گلستان به مردم هشدار داد که اگر در خانه نمانند، فاجعه بدي در استان رخ مي‌دهد دکتر عبدالرضا فاضل گفت: اگر مردم در خانه‌‌هايشان نمانند و زنجيره‌ي انتقال قطع نشود، در استان فاجعه رخ مي‌دهد. وی افزود: استان گلستان دو ميليون جمعيت دارد که اگر ۱۰ درصدش را بيمار در […]

 

رييس دانشگاه علوم پزشکي گلستان به مردم هشدار داد که اگر در خانه نمانند، فاجعه بدي در استان رخ مي‌دهد
دکتر عبدالرضا فاضل گفت: اگر مردم در خانه‌‌هايشان نمانند و زنجيره‌ي انتقال قطع نشود، در استان فاجعه رخ مي‌دهد.
وی افزود: استان گلستان دو ميليون جمعيت دارد که اگر ۱۰ درصدش را بيمار در نظر بگيريم، تعداد ۲۰۰ هزار نفر بیمار می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌شود که اگر از این میزان دو درصد نياز به بستري داشته باشند، حدود ۲۰ تا ۳۰ هزار نفر مي‌شود اما ما در استان فقط ۲۰۰۰ تخت داريم. رييس دانشگاه علوم پزشکي گلستان ادامه داد: از سوي ديگر پزشکان و پرستارها نيز ظرفيتي دارند و الان با فشار ده برابري مشغول به کار هستند. اگر مردم رعايت نکنند و در خانه نمانند، همه گرفتار شده و فاجعه بدي در استان رخ مي‌دهد.

 

 

تمهیدات پالایشگاه گاز ایلام برای پیشگیری از ویروس کرونا
مدیرعامل شرکت پالایش گاز ایلام از اقدامات پیشگیرانه بهداشتی برای مقابله با ویروس کرونا در این پالایشگاه خبر داد و گفت: در راستای پیشگیری از این بیماری اقدامات شاخص و قابل قبولی در زمینه‌‌های مختلف برای سلامت کارکنان و مراجعه کنندگان اتخاذ شده است.
به گزارش روابط عمومی، مهندس «شهریار داری‌‌پور» با اشاره به اینکه آگاهی نسبت به منشا این بیماری و چگونگی انتقال و راه‌های مقابله با آن در پیشگیری و کنترل این ویروس نقش بسزایی دارد، افزود: پنجمین جلسه کمیته سلامت پالایشگاه در سال ۹۸ با محوریت آمادگی لازم برای مقابله با ویروس کرونا برگزار گردید. وی اظهار داشت: تهیه و خرید مواد ضد عفونی ، تهیه و توزیع ملزومات پیشگیری مورد نیاز از قبیل ماسک، دستکش و لباس یکبار مصرف، ضد عفونی کردن وسائل نقلیه عمومی و کنترل و پایش آنها، ضد عفونی کردن ساختمان های اداری و منازل سازمانی، استفاده از ظروف و لیوان‌‌های یکبار مصرف تنها بخشی از اقدامات این شرکت برای پیشگیری از این ویروس بوده است.
مدیرعامل شرکت پالایش گاز ایلام تصریح کرد: حذف سیستم انگشت زنی، کاهش جلسات به جزء موارد ضروری، کاهش
ماموریت‌های کاری، انجام کنترل های پزشکی روزانه برای کارکنان رستوران، حذف سرو نهار برای کارکنان روزکار، کاهش ساعات کار پرسنل روزکار، جلوگیری از حضور افراد با علائم سرماخوردگی در محیط کار و استفاده از مرخصی استعلاجی برای آنها، تعطیل نمودن اماکن ورزشی، تعطیل نمودن کلیه دوره‌های آموزشی و گردهمایی‌‌ها از دیگر اقدامات پیشگیرانه در این مکان صنعتی بوده است. داری‌پور با بیان اینکه پیشگیری بهتر از درمان است و از خرید ۵ دستگاه تب سنج دیجیتال برای پایش سلامت کارکنان این شرکت خبر داد و گفت: آموزش های لازم برای پیشگیری به همکاران یادآوری شده و استفاده از تابلوهای الکترونیکی و اطلاع‌رسانی به منظور باز نشر پیام‌های مقابله با این ویروس از دیگر اقدامات این شرکت بوده است.

 

بهبود ۴۲ نفر از بیماران مشکوک به کرونا در یزد
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد از بهبودی ۴۲ نفر از بیماران مشکوک به کرونا در یزد خبر داد.
محمدرضا دهقانی با بیان اینکه تاکنون ۴۲ نفر از افراد مشکوک به بیماری کرونا در استان یزد بهبود پیداکرده‌اند، اظهار داشت: تا ساعت ۱۳ روز سه شنبه که آمارها اعلام‌شده است تعداد افراد مثبت شده کرونا ۵ نفر، فوتی ۲ نفر، منفی شده ۱۳ نفر و مشکوک ۹۸ نفر هستند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد در خصوص وضعیت بهبودیافتگان این بیماری هم گفت: افرادی که بهبود پیدا می‌کنند یعنی شرایط حاد گذشته را ندارند و از بیمارستان مرخص می‌شوند اما این به معنی قطع دریافت خدمات نیست چراکه تا زمانی که تمامی علائم به‌طور کامل برطرف نشود این بیماران نیاز به دریافت خدمات دارند و در منزل آن را دریافت خواهند کرد البته نزدیکان نیز باید مراقبت‌های لازم را داشته باشند.
وی در رابطه با وضعیت دو بیمار اردکانی مشکوک به کرونا هم گفت: این بیماران در حال حاضر مشکوک به کرونا بوده و آزمایش‌های آن‌ها ارسال‌شده است اما تا دریافت نتیجه قطعی خدمات بیماران کرونایی به آن‌ها و خانواده‌هایشان ارائه می‌شود و پس از حصول نتیجه قطعی چنانچه جواب مثبت باشد از اردکان به یزد منتقل‌شده و ارائه خدمات ادامه خواهد داشت.
دهقانی در خصوص امکانات بیمارستان ضیایی اردکان هم اظهار داشت: این بیمارستان برای ارائه خدمات به بیماران مشکوک از امکانات لازم برخوردار است و اگر بیماران مثبت شوند برای دریافت خدمات تخصصی‌تر به بیمارستان شهید صدوقی ارجاع می‌شوند./فارس

آمادگی اسکان ۳۵۱۱ نفر مسافر نوروزی در کردستان

معاون گردشگری و سرمایه‌گذاری کردستان گفت: این استان آمادگی اسکان ۳۵۱۱ نفر مسافر در ایام تعطیلات نوروز ۹۹ را دارد.
حمید اسکندری با اعلام این خبر اظهار کرد: با عنایت به برگزاری جلسه ستاد اسکان و پذیرایی ویژه نوروز ۹۹ تمامی مراکز اقامتی در آمادگی کامل برای استقبال و اسکان مسافران نوروزی هستند در همین راستا از گردشگران و مسافران علاقه‌مند به سفر به کردستان درخواست می‌شود نسبت به همراه داشتن امکانات و تجهیزات بهداشتی و شخصی اقدام نمایند.
وی عنوان کرد: هتل‌های استان با ظرفیت اسکان روزانه ۲۶۱۱ نفر، مهمانپذیرها با ظرفیت اسکان روزانه ۵۲۱ نفر، خانه‌های بوم‌گردی با ظرفیت اسکان ۳۱۶ نفر و هتل آپارتمان‌ها با ظرفیت اسکان ۶۳ نفر در نظر گرفته شده است./ایسنا