همدان اولین استان کشور در اتصال کامل  به شبکه ملی اطلاعات
همدان اولین استان کشور در اتصال کامل  به شبکه ملی اطلاعات

  همدان – خبرنگار روزنامه جمله وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: روستاهای استان همدان برای اولین بار در کشور به‌طور کامل به شبکه ملی اطلاعات متصل است. محمدجواد آذری‌جهرمی در مراسم بهره‌برداری و افتتاح طرح‌ها و پروژه‌های ارتباط روستایی استان همدان، با بیان اینکه در دو ماه اخیر ۲۶۴ روستا در استان همدان با […]

 

همدان – خبرنگار روزنامه جمله
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: روستاهای استان همدان برای اولین بار در کشور به‌طور کامل به شبکه ملی اطلاعات متصل است. محمدجواد آذری‌جهرمی در مراسم بهره‌برداری و افتتاح طرح‌ها و پروژه‌های ارتباط روستایی استان همدان، با بیان اینکه در دو ماه اخیر ۲۶۴ روستا در استان همدان با ۱۶۷ میلیارد تومان اعتبار به شبکه اینترنت متصل شدند، اظهار داشت: مدیران استان همدان با نظم و برنامه مثال زدنی کارهای نصب و راه‌اندازی این سایت‌ها را انجام دادند که همراه اول بار اصلی توسعه را با مشکلاتی مانند کمبود تجهیزات به عهده داشت که توانستند پشتیبانی مناسبی انجام دادند و شرکت ایرانسل نیز با وجود زمان کمی که داشت، تلاش زیادی انجام داد. وی با اشاره به اینکه همدان، نخستین استانی است که پوشش صددرصدی اینترنت دارد، گفت: البته کارهای مهمتری مانده که باید در سراسر کشور انجام شود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه محدودیت فضای مجازی دیگر قابل اعمال نیست، خاطرنشان کرد: اگر گفتمان روی محدودیت و عدم محدودیت بماند یعنی پس‌رفت کردیم و نگاه رهبری به این فضا نیز نگاه فرصت محوری بوده و تهدیدات با استفاده از فرصت‌ها دفع می‌شود.
آذزی جهرمی با اشاره به اینکه همواره باید از فرصت‌ها بهره برد و به فکر توسعه بود چراکه ارتباطات عرصه پراهمیتی شده و در حال حاضر عرصه‌ قضاوت مردم است، تصریح کرد: انتخابات پیش رو تأثیر زیادی دارد و رأی مردم در اداره کشور به طور قطع تأثیرگذار است چراکه دیدگاه‌هایی که در اداره کشور استفاده می‌شود، با توجه به نظر و رأی مردم است. همچنین استاندار همدان نیز در این مراسم گفت: که با بهره برداری از ۱۶۴ طرح توسعه شبکه اینترنت روستایی، ۹۰۷ روستای بالای ۲۰ خانوار این استان از خدمات و مزایای شبکه ملی ارتباطات بهره مند شده‌اند.
سید سعید شاهرخی اظهار داشت: به واسطه توسعه زیرساخت‌های مخابراتی، ۹۹.۲ درصد از جمعیت روستاهای ما در ۹۰۷ روستابه شبکه ملی اطلاعات متصل شده‌اند. وی اظهار داشت: با حمایت‌های وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، پوشش جغرافیایی شبکه ملی اطلاعات در روستاهای استان همدان به ۹۷.۵ درصد افزایش یافته است.
شاهرخی ادامه داد: ۲۴ درصد از این رشد در فاصله زمانی ۲ ماهه سفر اول(اسفند ۹۹) و دوم وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به همدان عملیاتی شده است.

تمرکز مدیریت بخش کشاورزی نقطه قوت طرح تقویت امنیت غذایی است
رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس، گفت: واگذاری تولیت حوزه کشاورزی در وزارت جهاد کشاورزی نقطه قوت طرح تقویت امنیت غذایی است و در تمام کشورها این زنجیره در اختیار یک فرمانده قرار دارد.
سیدجواد ساداتی نژاد نماینده مردم کاشان و آران بیدگل در مجلس شورای اسلامی، در خصوص تصویب کلیات طرح تقویت امنیت غذایی کشور و رفع موانع تولیدات کشاورزی در نشست علنی مجلس شورای اسلامی، گفت: واگذاری تولیت حوزه کشاورزی کشور به وزارت جهاد کشاورزی نقطه قوت طرح تقویت امنیت غذایی است و در تمام دنیا این زنجیره در اختیار یک فرمانده قرار دارد.
رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی افزود: آشفتگی‌های به وجود آمده در زمینه بازار مرغ، بیمه محصولات کشاورزی و تولید مازاد محصولاتی مانند پیاز و سیب زمینی حاصل عدم مدیریت واحد است.
وی با بیان اینکه در بخش اول طرح تقویت امنیت غذایی کشور و رفع موانع تولیدات کشاورزی تلاش شده مدیریت بخش کشاورزی در وزارت جهاد کشاورزی متمرکز باشد، تصریح کرد: تلاش کرده ایم تا مدیریت میدان حوزه کشاورزی در اختیار وزارت جهاد کشاورزی باشد و تصمیمات دقیق اتخاذ کند.
این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه باید مدیریت زنجیره تولید، واردات و بازار محصولات کشاورزی واحد باشد تا آشفتگی بازار کاهش پیدا کند و دست دلالان از جیب کشاورزان خارج شود، عنوان کرد: با تصویب و اجرایی شدن طرح تقویت امنیت غذایی حضور تشکل‌های بخش خصوصی در بازار تقویت می‌شود.
رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی، گفت: حذف بروکراسی از ویژگی‌های طرح تقویت امنیت غذایی کشور و رفع موانع تولیدات کشاورزی است و مدیریت حوزه صدور مجوزهای کشاورزی را به شهرستان‌ها می‌برد و شورایی در شهرستان‌ به ریاست فرماندار در این زمینه تصمیم‌گیری می‌کند.

ارشد نظامی آجا در غرب کشور معارفه شد
کرمانشاه – الهه فرهادی
فرمانده قرارگاه منطقه‌ای غرب نزاجا و ارشد نظامی ارتش جمهوری اسلامی ایران در غرب کشور معارفه شد.
در مراسمی با حضور فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه، استاندار و مسئولین لشکری و کشوری فرمانده قرارگاه منطقه‌ای غرب نزاجا معارفه شد.
در این مراسم فرمانده نیروی زمینی ارتش از زحمات و خدمات ۵۰ ماهه امیر فرهاد آریانفر در قرارگاه غرب و نقش بی بدیل ایشان در مقابله با داعش، سیل، زلزله و کرونا در غرب کشور از ایشان بعنوان یک فرد شایسته سالار در سمت فرمانده که از اصول فرماندهی در نیروی زمینی ارتش است تقدیر و تشکر کرد.
امیر سرتیپ کیومرث حیدری با بیان اینکه امروز ارتش و سپاه بعنوان یک لشکر الهی و نماد وحدت و همدلی و هم افزایی هستند اظهارداشت: ارتش و سپاه با دست جماعت همدل و هم عقیده بعنوان یک لشکر الهی به مردم معرفی شده است.
امیر حیدری تصریح کرد: به برکت وجود ولی امر مسلیمن که نماد صراط المستقیم و جانشین امام زمان (عج) هستند موجب شده که هیمنه دشمنان را بشکنیم و آمریکا را در منطقه شکست دهیم و پایگاه‌های آنان را موشک باران کنیم.
فرمانده نیروی زمینی ارتش افزود: وحدت و هم افزایی برای ما هزینه هایی داشته است و شهدای ما خون بهای پیروزیهای نظام بوده و آخرین شهید این مسیر سردار دلها «شهید سلیمانی” است.
امیر حیدری بیان کرد: ما در نیروی زمینی ارتش سه اصل ولایتمداری، عدالت محوری و شایسته سالاری را بعنوان اصول فرماندهی سرلوحه کار خود قرار داده ایم.
وی تصریح کرد: از محور ولایت مداری به پنج موفقیت در نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی دست یافته‌ایم از جمله؛ ارتقاء توان رزمی که مورد انتظار رهبری است، اعلام رضایت رهبری از عملکرد نیروی زمینی، اعطاء نشان درجه یک فتح به نیروی زمینی، اعطاء نشان ایثار و شهادت به دانشگاه افسری امام علی(ع)، موفقیت در نوار مرزی غرب، شرق و جنوب شرق که موجب گردید که مقام معظم رهبری بخش اعظم نوار مرزی کشور، امنیت وپاسداری از آن را به نیروی زمینی واگذار نمایند.
در ادامه این مراسم امیر سلیمان طاهری به عنوان فرمانده ارشد نظامی ارتش جمهوری اسلامی ایران در غرب کشور معارفه و از اقدامات امیر فرهاد آریانفر در طول ۵۰ ماه خدمت خود در این سمت تجلیل شد.
گفتنی است؛ امیر سرتیپ فرهاد آریانفر پیش از این فرمانده تیپ ۲۲۳ نیرو مخصوص، جانشین و فرمانده قرارگاه منطقه‌ای غرب نزاجا را برعهده داشت که با حکم فرماندهی کل ارتش به عنوان معاون عملیات نیروی زمینی ارتش منصوب شد.