مدیرعامل سازمان هدفمندسازی یارانههای کشور گفت: در اجرای بند (۲۰) تبصره ۱۴ قانون بودجه کل کشور مبلغ ۴۲۷۰ میلیارد ریال به حساب بنیاد شهید و امور ایثارگران پرداخت شد. امید حاجتی، از پرداخت ۴هزار و ۲۷۰ میلیارد ریال به حساب بنیاد شهید و امور ایثارگران در اجرای بند (۲۰) تبصره ۱۴ قانون بودجه کل […]
مدیرعامل سازمان هدفمندسازی یارانههای کشور گفت: در اجرای بند (۲۰) تبصره ۱۴ قانون بودجه کل کشور مبلغ ۴۲۷۰ میلیارد ریال به حساب بنیاد شهید و امور ایثارگران پرداخت شد. امید حاجتی، از پرداخت ۴هزار و ۲۷۰ میلیارد ریال به حساب بنیاد شهید و امور ایثارگران در اجرای بند (۲۰) تبصره ۱۴ قانون بودجه کل کشور مبلغ پرداخت شد. وی با اعلام این خبر گفت: ایثارگران ذخایر ملی وسرمایه های تمام نشدنی کشور هستند و مطابق تکالیف قانونی در سریع ترین زمان ممکن مبالغ پیش بینی شده به حساب بنیاد شهید و امور ایثارگران واریز خواهد شد. مدیرعامل سازمان هدفمندسازی یارانههای کشور اضافه کرد: این مبلغ در راستای اجرای بند (۲۰) تبصره ۱۴ قانون بودجه کل کشور و بابت بیمه تکمیلی درمان و کسری حقوق و مزایای جانبازان واریز شده است. وی اضافه کرد: با واریز این مبلغ، جمع واریزی های سازمان هدفمندسازی یارانه های کشور از این محل به حساب بنیاد شهید و امور ایثارگران ، مبلغ ۲۳ هزار و۹۱۰ میلیارد ریال می باشد. شایان ذکر است، مبلغ ۵۱ هزار و ۲۴۰ میلیارد ریال برای این محل پیش بینی شده است.
رشد ۲۶ درصدی اشتغال صنعتی در ۵ ماه نخست امسال
معاون امور صنایع وزیر صنعت، معدن و تجارت با مرور وضعیت شاخصهای صنعتی در پنج ماه ابتدایی امسال، گفت: در این مدت با بهرهبرداری از واحدهای صنعتی بیش از ۶۴ هزار اشتغال صنعتی ایجاد شده که در همسنجی با پارسال نزدیک به ۲۶ درصد رشد داشته است. مهدی صادقینیارکی افزود: تا ابتدای شهریورماه امسال با صدور پروانههای بهرهبرداری، بیش از دو هزار و ۶۰۰ واحد صنعتی به چرخه تولید اضافه شد که با رشد حدود چهار درصدی در مقایسه با مدت مشابه پارسال همراه بوده است. وی از رشد ۱۷۳ درصدی سرمایهگذاری واحدهای تولیدی دارای پروانه بهرهبرداری خبر داد و گفت: طبق گزارش معاونت طرح و برنامه وزارت صنعت، واحدهای تولیدی به بهرهبرداری رسیده از ابتدای امسال تا ابتدای شهریور بیش از ۱۰۷ میلیارد تومان سرمایهگذاری صنعتی انجام دادهاند که بخشی از این سرمایهگذاریها مربوط به طرحهای توسعهای بوده است. معاون امور صنایع وزارت صنعت همچنین با اشاره به وضعیت تولید محصولات منتخب صنعتی خاطرنشانکرد: وضعیت تولید ۲۴ محصول منتخب صنعتی بهطور مستمر بررسی میشود و هر ماه روند تولید این محصولات مورد واکاوی قرار میگیرد. صادقینیارکی بیانداشت: در پنج ماه نخست امسال از بین ۲۴ محصول منتخب صنعتی، تولید ۱۱محصول از رشد مناسبی برخوردار بوده است.
ضرر کارخانجات آرد ناشی از قیمت سبوس، جبران میشود
معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: با توجه به کاهش نرخ سبوس برحسب تصمیم وزارت جهاد کشاورزی ضرر کارخانجات آرد ناشی از این کاهش قیمت، جبران میشود. یزدان سیف افزود: قیمت سبوس قبل از انتقال وظایف قانون انتزاع از حوزه وزارت صمت به وزارت جهاد کشاورزی آزادسازی شد و براین اساس نرخ سبوس افزایش یافت. وی اضافه کرد: اما پس از انتقال وظایف قانون انتزاع به وزارت جهاد کشاورزی با توجه به خشکسالی و کمبود علوفه و از آن جایی که سبوس عملا کمکی برای تغذیه دام هاست در وزارت جهاد کشاورزی تصمیم بر این شده که نرخ سبوس تثبیتی شود و به قیمت هزار و ۴۰۰ تومان قبلی بازگردد. مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی گفت: در همین راستا اگر زیانی ناشی از این کاهش قیمت متوجه کارخانجات آرد شود برحسب دستور وزیر جهاد کشاورزی توسط دولت جبران خواهد شد. وی گفت: از دو طریق ضرر وارد شده جبران میشود اول از طریق اعتبارات عمومی و دوم، تهاتر بدهی کارخانجات به دولت با میزان ضرر و زیان. سیف افزود: در حوزه تامین کالاهای اساسی از جمله برنج، گندم و شکر، هیچ مشکلی وجود ندارد و گواه این موضوع کشتیهای زیادی است که منتظر تخلیه اقلام خود هستند.
مجوزهای صادرات فولاد به مدت دو ماه تمدید شد
کارگروه تنظیم بازار تمدید مجوزهای صادرات فولاد میانی و محصولات فولادی را به مدت ۲ ماه (تا اول آذر ۱۴۰۰) تصویب کرد. در مصوبه کارگروه تنظیم بازار آمده است: درخواست معاونت امور معاون و صنایع معدنی در خصوص جلوگیری از صادرات واحدهای فولادی که اکثر آنها کف عرضه ۷۰ درصدی تولید را رعایت نکردهاند و در صورت اعمال آن بیش از ۷۰ درصد واحدها از لیست صادراتی خارج خواهند شد، در جلسه مطرح و مقرر شد به منظور حمایت از واحدهای تولیدکننده محصولات فولادی و جلوگیری از توقف صادرات و از دست دادن بازارهای صادراتی پیشنهاد معاونت امور معادن و صنایع معدنی در مورد صادرات این محصولات به مدت دو ماه تا زمان تصمیم گیری و برنامه ریزی در خصوص زنجیره فولاد مورد تایید قرار گرفت تا با رعایت ضوابط و مقررات مربوطه ادامه یابد. همچنین در این جلسه مصوب شد در راستای تسریع شفافیت زنجیره تامین کالاهای بورسی در سامانه جامع تجارت و رصدپذیر کردن این کالاها مقرر شد علاوه بر داشتن کد بورسی، ارائه کد نقش در سامانه جامع تجارت الزامی شود، در غیر این صورت موضوع عرضه خارج از شبکه تلقی و از طریق مجاری ذیربط مورد پیگیری قرار خواهد گرفت.
مصرف بیش از ۱۰۴ میلیارد مترمکعب گاز طبیعی در کشور
مدیر دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران ضمن اشاره به مصرف ۱۰۴ میلیارد و ۲ میلیون متر مکعبی گاز در کشور گفت: مقدار مصرف گاز خانگی نسبت به زمان مشابه پارسال ۲ میلیارد مترمکعب کاهش یافته است. محمد رضا جولایی با بیان اینکه مقدار مصرف گاز خانگی نسبت به زمان مشابه پارسال ۲ میلیارد مترمکعب کاهش یافته است، افزود: مقدار مصرف گاز طبیعی در کل کشور در نیمه نخست امسال ۱۰۴ میلیارد و ۲ میلیون مترمکعب بوده که سهم بخش خانگی، تجاری و صنایع غیرعمده ۳۷ میلیارد و ۴۷۹ میلیون مترمکعب، صنایع عمده ۲۳ میلیارد و ۹۹۴ میلیون مترمکعب و نیروگاهها نیز ۴۵ میلیارد و ۷۰۰ میلیون مترمکعب است. جولایی افزود: براین اساس مصرف گاز بخش خانگی، تجاری و صنایع غیرعمده نسبت به زمان مشابه پارسال ۲ میلیارد مترمکعب کاهش یافته، مصرف نیروگاهها ۴ میلیارد مترمکعب افزایش یافته و مصرف صنایع عمده بهطور تقریبی بیتغییر نسبت به نیمه نخست سال ۱۳۹۹ است. مدیر دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران تصریح کرد: مقدار گاز تزریقشده به شبکه خطوط سراسری در ۶ ماه نخست امسال هم ۱۲۵ میلیارد و ۳۶۴ میلیون مترمکعب بوده که نسبت به دوره مشابه پارسال ۳ میلیارد مترمکعب افزایش یافته است.