با حضور مدیرعامل شرکت راهآهن، چهاردهمین رویداد سهشنبههای ریلی با طعم فناوری با ارائه دو موضوع ساماندهی و آراستگی شبکه ریلی و قطارها و سیمولاتور پانل کنترل محلی رایانهای برگزار شد. سعید رسولی، مدیرعامل شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران در ضمن قدردانی از تلاش و کوشش همکاران که […]
با حضور مدیرعامل شرکت راهآهن، چهاردهمین رویداد سهشنبههای ریلی با طعم فناوری با ارائه دو موضوع ساماندهی و آراستگی شبکه ریلی و قطارها و سیمولاتور پانل کنترل محلی رایانهای برگزار شد.
سعید رسولی، مدیرعامل شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران در ضمن قدردانی از تلاش و کوشش همکاران که بسیار پرتلاش اما بدون هیاهو در کارگروه های تخصصی در مرکز جهادی پیشرفت در ستاد و مناطق پروژهها و طرحهای زیادی را در دست اقدام دارند اظهار داشت: با اراده و اعتقاد، کلمه جهادی را انتخاب و الحمدلله با قدرت به آن عمل میکنیم.
رسولی خاطرنشان کرد: روز گذشته تیم ارزیابی عملکرد سازمان امور اداری و استخدامی، از شرکت راه آهن و عملکرد مرکز جهادی پیشرفت بازدید کرده و از اقدامات ارزنده انجام شده در این مرکز ابراز رضایت و خشنودی کردند.
معاون وزیر راه و شهرسازی از مشارکت کلیه همکاران ستاد و مناطق، در جهت پیشبرد اهداف شرکت راه آهن تشکر کرد.
میرحسن موسوی معاون مسافری راه آهن نیز گفت: در اسفند سال ۹۸ از ۱۲ کارگروه تخصصی جهادی که مدیرعامل راه آهن دستور شکل گیری آن را صادر کرد یک موضوع مهم، ساماندهی شبکه حمل و نقل ریلی و آراستگی محیط بود.
وی ادامه داد: در این راستا پس از جمع آوری و احصا امکانات و سرمایههای انسانی موجود در شرکت راه آهن، در اردیبهشت ماه سال جاری اقدامات کوتاه مدت در طول خطوط و ایستگاههای ریلی تعریف و به مناطق ابلاغ شد.
به گفته موسوی، در کارگروه ساماندهی شبکه حمل و نقل ریلی، ۲۰۴ اقدام کوتاه مدت، شناسایی و در ۱۷۷ ایستگاه، توسط همکاران مناطق در مدت زمان ۳ ماه و بدون بار مالی، اجرایی شد.
گفتنی است که شرکت راهآهن در چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، ۱۰۵ پروژه به ارزش ۱۴ هزار و ۴۵۲ میلیارد ریال را در برنامه خود قرار داده است.
شرکت راهآهن جمهوری اسلامی ایران در دهه فجر ۹۹، افتتاح ۱۰۵ پروژه با اعتبار ۱۴ هزار و ۴۵۲ میلیارد ریال را در برنامه خود قرار داده است.
این گزارش حاکی است که پروژههای قابل افتتاح شرکت راهآهن طی ایام دهه فجر به تفکیک شامل موارد زیر است:
در حوزه فنی زیر بنایی شامل ۷ پروژه علائمی نمودن ایستگاهها با اعتبار ۱۳۴۷ میلیارد ریال، ۴ پروژه بازسازی و راهاندازی ماشینآلات مکانیزه ریلی با اعتبار ۱۶۲ میلیارد ریال، ۹ پروژه بازسازی و بهسازی خطوط با اعتبار ۲۵۳ میلیارد ریال، ۱۶ پروژه احداث تقاطعات غیر همسطح و نصب باکسهای بتنی با اعتبار ۵۵۰ ریال، ۶ پروژه احداث، توسعه و تکمیل خطوط با اعتبار ۳۵۳۰ ریال ۹ پروژه احداث خطوط فرعی با اعتبار ۲۹۰۰ میلیارد ریال است.
در حوزه ناوگان، پروژههای قابل افتتاح شامل ۲ پروژه خرید ۲ دستگاه لکوموتیو با اعتبار ۷۹۰ میلیارد ریال، ۴ پروژه خرید ۱۹۷ دستگاه واگن باری با اعتبار ۲۰۴۰ میلیارد ریال، ۲ پروژه بازسازی ۲ دستگاه لکوموتیو با اعتبار ۷۷۰ میلیارد ریال، ۲ پروژه بهسازی ۴ دستگاه لکوموتیو با اعتبار ۱۰ میلیارد ریال و یک پروژه خرید نصب و راهاندازی ۱۸ ست جک بالابر ۴۰ تنی با اعتبار ۳۶۰ میلیارد ریال هستند.
در حوزه خدمات ساختمانی و ایستگاهی نیز، پروژهها شامل ۷ پروژه بازسازی تأسیسات برقی و مکانیکی و تهیه و نصب تجهیزات ایستگاههای شبکه ریلی با اعتبار ۳۰ میلیارد ریال، ۱۰ پروژه بهسازی، نوسازی ساختمان ایستگاهها با اعتبار ۲۶۰ میلیارد ریال، ۶ پروژه احداث و بهسازی سکو، روشنایی، سایبان، زیرگذر و روگذر ایستگاهها با اعتبار ۱۱۰ میلیارد ریال، ۷ پروژه احداث و بازسازی نمازخانه و سرویس بهداشتی ایستگاهها با اعتبار ۴۰ میلیارد ریال، ۶ پروژه دیوارکشی حریم ایستگاههای سطح شبکه ریلی با اعتبار ۴۰ میلیارد ریال است.
در حوزه طرح هوشمند سازی و دادهکاوی، پروژههای قابل افتتاح در دهه فجر شامل ۷ پروژه با اعتبار ۱۲۶۰ میلیارد ریال نظیر احداث و تجهیز مرکز داده جدید ساختمان مرکزی، راهاندازی عملیاتی و بهرهبرداری از سامانه سیام (سامانه ارائه مجوز مشاغل عملیاتی)، تولید سامانه مکانیزه پست بازدید و صدور جواز، ایجاد سامانه ثبت معاینات پزشکی کارکنان راهآهن جمهوری اسلامی ایران، تولید سامانه مدیریت بر عملکرد و ارتقای لوکوموتیورانان، طراحی و ایجاد سایت بهرهوری راهآهن و طراحی و ایجاد سامانه جوانه هستند.