ورود صنایع دستی ایران به بازارهای بین‌المللی
ورود صنایع دستی ایران به بازارهای بین‌المللی

  دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه کشور با اشاره به لزوم ورود صنایع دستی ایران به بازارهای بین المللی، افزود: باید عرضه صنایع دستی از بازارهای داخلی فراتر رود. آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری، درآمد کشورهایی که به منابع طبیعی دل نبسته‌اند را از درآمد کشور ما از فروش نفت بیشتر دانست و افزود: […]

 

دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه کشور با اشاره به لزوم ورود صنایع دستی ایران به بازارهای بین المللی، افزود: باید عرضه صنایع دستی از بازارهای داخلی فراتر رود.
آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری، درآمد کشورهایی که به منابع طبیعی دل نبسته‌اند را از درآمد کشور ما از فروش نفت بیشتر دانست و افزود: یکی از منابع درآمدزا احیای صنایع دستی است که باید در این وزارت گردشگری به صورت جدی پیگیری شود. وی با اشاره به لزوم ورود صنایع دستی به بازارهای بین المللی، اظهار داشت: باید صنایع دستی از بازارهای داخلی فراتر برود. امام جمعه قم بیان کرد: بسیاری از بناهای تاریخی کشور از ظرفیت بالایی برای توسعه گردشگری برخوردار هستند که باید مورد توجه قرار گیرد. وی با تأکید بر لزوم انتقال میراث فرهنگی گذشتگان با مرمت و تعمیر به آیندگان، افزود: وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لازم است از فرصت حضور گردشگران خارجی برای از بین بردن سیاه نمایی‌های معاندگونه رسانه‌های غربی استفاده کند.

امسال ۳۷میلیون زائر ایرانی به مشهد رفته‌اند
معاون هماهنگی امور زائران استانداری خراسان رضوی گفت: در ۱۰ ماهه اول امسال، ۳۷ میلیون زائر وارد شهر مقدس مشهد شده‌اند و میزبان ۴ میلیون زائر غیرایرانی هم بوده‌ایم. محمدصادق براتی گفت: طی ۱۰ ماهه اول امسال حدود ۳۷ میلیون زائر وارد شهر مقدس مشهد شده‌اند که از این تعداد، ۸ میلیون نفر از طریق خطوط جاده‌ای، ۶ میلیون نفر از طریق ریلی، ۳ میلیون و ۸۰۰هزار نفر از طریق فرودگاه شهید هاشمی‌نژاد و ۱۸ میلیون نفر نیز با خودروهای شخصی به این شهر سفر کرده و حدود ۴ میلیون زائر غیرایرانی در این مدت حضور داشته‌اند.
معاون هماهنگی امور زائران استانداری خراسان رضوی در ادامه گفت: زائرسراهای ارزان‌قیمتی در شهر مشهد ایجاد شده که مخاطبان خاص و از شبی ۱۰هزار تومان به بالا نرخ دارند. در حوزه «خانه‌مسافرهای غیرمجاز» نیز ورود کرده‌ایم و با همکاری دستگاه‌های مربوطه ۱۶۰۰ خانه‌مسافر شناسایی شده است. از سال گذشته با توجه به تأکیدات ستاد هماهنگی سفر، مدارسی که برای اقامت در نظر گرفته شده‌اند، تنها به فرهنگیان و خانواده آنها خدمات ارائه می‌دهد. «رادیو زیارت» نیز در شهر مقدس راه‌اندازی شده ولی فقط در مراکز استان‌ها قابل دسترسی است.

 

عضو شورای تهران خواستار رسیدگی سریع به وضعیت برج طغرل شد

عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران، خواستار رسیدگی و پیگیری هر چه سریع تر وضعیت برج طغرل شد. «حسن خلیل آبادی» نسبت به کج شدن برج طغرل به وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و شهرداری تهران تذکر داد و خواستار پیگیری هر چه سریعتر وضعیت این برج شد. وی گفت: برج طغرل سازه‌ای با ویژگی‌های منحصر به فرد از دوران سلجوقیان و با قدمت هزار ساله است که انتشار اخباری مبنی بر کج شدن آن نگرانی‌هایی را بین شهروندان و علاقه‌مندان به میراث فرهنگی ایجاد کرده است. خلیل آبادی افزود که با وجود ساخت مجموعه رازی در کنار این برج، عبور تونل مترو و کاهش سطح آب‌های زیرزمینی و نشست‌های متعدد در منطقه، رسیدگی سریع به وضعیت این برج ضروری است.