معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای کشور گفت: ورود ۶۰ درصد کالاهای اساسی مورد نیاز کشور از طریق بندرامام خمینی صورت می گیرد. حمیدرضا شهرکی ثانوی پیش از ظهر امروز دوشنبه ضمن بازدید از بندر امام در جمع خبرنگاران، روند حمل و نقل کالاهای اساسی را از بندر امام «روان […]
معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای کشور گفت: ورود ۶۰ درصد کالاهای اساسی مورد نیاز کشور از طریق بندرامام خمینی صورت می گیرد.
حمیدرضا شهرکی ثانوی پیش از ظهر امروز دوشنبه ضمن بازدید از بندر امام در جمع خبرنگاران، روند حمل و نقل کالاهای اساسی را از بندر امام «روان و خوب» اعلام و اظهار کرد: در این راستا برنامهریزی لازم با همه دستگاههای ذیربط انجام شده است.
معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای با اعلام اینکه ۶۰ درصد از حمل کالاهای اساسی در کشور از بندر امام است، بیان کرد: بالغ بر ۴۰ میلیون تن کالای اساسی از بنادر کل کشور وارد شده که در مقایسه با وضعیت سال گذشته رشد بیش از ۱۴ درصد ثبت شده است. وی با اشاره به اینکه از ابتدای سال جدید تا کنون ۲ میلیون و ۴۵۰ هزار تن کالای اساسی از بندر امام جابهجا شده است، افزود: این آمار نسبت به سال گذشته رشد بالغ بر ۱۱ درصدی را نشان میدهد. بنا به گفته معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای کشور، بالغ بر یک میلیون تن کالا در بندر امام ذخیره و آماده حمل و نقل است.
شهرکی ثانوی با اشاره به جایگاه مهم خوزستان در تأمین محصولات کشاورزی، تصریح کرد: همچنین از ابتدای امسال تاکنون نزدیک به ۳۵۰ هزار تن چغندرقند و یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن گندم از خوزستان جابهجا شده است.
وی با اشاره به نقش مهم رانندگان کامیونها در رسیدن بارها و کالاهای اساسی گفت: عمده تلاش ما این است که امکانات رفاهی و خدماتی مناسبی را به رانندگان ارائه شود تا حمل و نقل کالاها تسریع یابد.
مسئول عملیات حج شرکت فرودگاهها خبر داد؛
اعزام قریب به ۴۰ هزار زائر از فرودگاههای کشور
مسئول عملیات حج شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران از آغاز اعزام ۳۹ هزار و ۶۲۰ زائر خانه خدا از ١۶ فرودگاه کشور به سرزمین وحی از تاریخ ۲۲ خرداد ماه امسال خبر داد.
غلامرضا رستمیان مسئول عملیات حج شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران درباره جزییات اعزام حجاج به سرزمین وحی در سال ۱۴۰۱، بیان کرد: اکنون ۱۶ فرودگاه بهصورت قطعی در خصوص اعزام زائران به عربستان انتخاب شده است و اعزام از فرودگاه همدان در دست بررسی است و در روزهای آینده تعیین تکلیف و اعلام خواهد شد.
وی با اشاره به فرودگاههای اعزام کننده حجاج گفت: فرودگاههای امام خمینی(ره)، اهواز، ساری، یزد، کرمان، اردبیل، تبریز، مشهد، اصفهان، زاهدان، بندرعباس، بیرجند، ارومیه، بوشهر، گرگان و شیراز آماده اعزام و پذیرش زائران خانه خدا به عربستان هستند.
مسئول عملیات حج شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران بیان کرد: نخستین پروازهای زائرین از تاریخ ۲۲ خردادماه از شهرهای تهران و کرمان و تبریز به عربستان برقرار میشود.
رستمیان در مورد بازگشت حجاج به کشور گفت :در طی ۱۷ روز از تاریخ ۲۳ تیر ماه ۱۴۰۱ تا هفتم مرداد ماه به بازگشت حجاج اختصاص خواهد داشت.
مسئول عملیات حج و مشاور مدیرعامل در امور اجرایی شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران خاطر نشان کرد: کلیه پروازهای حج سال ۱۴۰۱ توسط شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی (ایران ایر) انجام خواهد شد.
وی در پایان افزود: فرودگاههای امام خمینی (ره)، مشهد، اصفهان، اهواز، یزد، گرگان و تبریز بیشترین تعداد پرواز و اعزام و پذیرش زائر را عهده دار هستند.
با هدف ارتقای ضریب ایمنی در دستور کار قرار گرفت؛
اجرای عملیات روکش آسفالت در سطح
محور هراز
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان مازندران از اجرای عملیات روکش آسفالت به طول ۶ کیلومتر در سطح محور هراز حد فاصل آب اسک به پلور با صرف اعتباری بالغ بر ۱۳۰میلیارد ریال با هدف ارتقاء ضریب ایمنی خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهر سازی از مازندران، حسن جهانیان اظهار داشت: این عملیات درقالب طرح سراسری لکه گیری و روکش آسفالت راههای شریانی استان و به منظور تسهيل در امر تردد و افزايش ايمني محورهراز محدوده آب اسک به پلور به اجرا در میآید .
وی ادامه داد: با توجه به ویژگی شاخص ترانزیت و توریستی بودن این استان روکش آسفالت محورهای شریانی و اصلی میتواند نقش مهمی را در بهبود و سرعت مبادلات اقتصادی منطقه و ایمنی کاربران جادهای ایفا نماید.
جهانیان افزود: استان مازندران از جمله استانهایی است كه از نظر شرايط جغرافيايي و گردشگری منطقه و تعدد روستاها، بسيار پر رفت و آمد بوده به همین دلیل ايمن سازي و بهسازي راههاي ارتباطي استان از جمله فعاليتهاي مهم اين اداره کل به شمار میرود از این رو عملیات لکهگیری و روکش آسفالت راههای استان به طور جدي در دستور کار قرار دارد.
جهانیان اظهار داشت: این اداره کل علاوه برروکش آسفالت راههای حوزه استحفاظی به منظور جلوگیری از سوانح رانندگی و افزایش ضریب ایمنی محورهای تحت پوشش خود اقدامات گستردهای از ابتدای سال جاری مانند جلوگیری از ساخت و سازهای غیر مجاز، جمع آوری تابلوهای غیر مجاز، پاکسازی حریم راه از زباله و نخاله ساختمانی، علف تراشی، اقدامات ایمن سازی از قیبل نصب علایم، نصب چراغ چشمک زن و رفع خاموشی و ترمیم روشنایی را در دستور کار دارد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای مازندران گفت: هدف نگهداري راه، تقليل ميزان خرابي راه و افزايش عمر آن، كاهش هزينههاي استهلاك وسايل نقليه با تأمين سطوح عبور مناسب و مطلوب و همچنين ايجاد شرايط مناسب جهت رسيدن به موقع به مقصد با تأمين ايمني است. گفتنی است: از ابتدای سال اجرای ۱۵۶کیلومتر لکهگیری و روکش آسفالت محورهای مواصلاتی استان به ویژه محورهای شریانی هراز، سوادکوه، کندوان و محور کناره در دست اجراست.