رئیس کل بیمه مرکزی از پرداخت بیش از ۴۵ میلیارد تومان خسارت به زائرین کربلا خبر داد و گفت: متاسفانه تعدادی از هموطنان طی برگزاری مراسم اربعین حسینی دچار حوادث گوناگونی شدند که همگی تحت پوشش بیمه ایران بودند و بیمه ایران با مبلغ حدود ۱۵ هزار تومان، آنها را از ۴۵ کیلومتری مرز […]
رئیس کل بیمه مرکزی از پرداخت بیش از ۴۵ میلیارد تومان خسارت به زائرین کربلا خبر داد و گفت: متاسفانه تعدادی از هموطنان طی برگزاری مراسم اربعین حسینی دچار حوادث گوناگونی شدند که همگی تحت پوشش بیمه ایران بودند و بیمه ایران با مبلغ حدود ۱۵ هزار تومان، آنها را از ۴۵ کیلومتری مرز عراق تا ۲۴ ساعت بعد از بازگشت به ایران تحت پوشش بیمه قرار داده است.
غلامرضا سلیمانی اظهار کرد: در این بازه زمانی ۱۰۳ نفر فوت و بیش از ۲۰۰۰ نفر از زائرین بیمار به بیمارستان های ایران منتقل یا در بیمارستانهای خصوصی عراق بستری شدند که هزینه درمان همه باید توسط شرکت بیمه پرداخت شود که به طور تقریبی برآورد می شود، شرکت بیمه ایران حدود ۴۵ میلیارد تومان خسارت باید پرداخت کند. در واقع این طرح نه تنها برای شرکت بیمه سوددهی نداشت بلکه ضریب خسارت بیش از ۱۰۰ درصدی به همراه داشت. اما صنعت بیمه از اینکه توانسته نقش پر رنگی در امنیت و آرامش زائرین کربلا ایفا کند و رضایت آنها و خانوده هایشان را فراهم کند بسیار خرسند است.
سلیمانی همچنین در خصوص راننده محور بودن بیمه شخص ثالث گفت: در برنامه ششم توسعه، شرکت های بیمه موظف شدند بر اساس راننده محور بودن به هر خودرو خسارت پرداخت کنند، یعنی رانندگان پر خطر که ریسک بالایی دارند حق بیمه بیشتری پرداخت کنند و اگر راننده قانونمدار باشد می تواند از تخفیفات ویژه ای بهره مند شود. به عبارتی سیستم تنبیه و پاداش برای رانندگان در نظر گرفته شده است که نوع رانندگی افراد در نرخ حق بیمه شخص ثالث آنها تاثیر گذار خواهد بود. اما برای هر خودرو یک بیمه نامه صادر می شود.
تخریب خانه سپانلو صحت ندارد
وصی و دوست محمدعلی سپانلو با بیان اینکه تخریب خانه این شاعر فقید که ثبت ملی هم شده صحت ندارد، میگوید: اگر کسی بخواهد این خانه را تخریب کند باید به من و ورثهاش مراجعه کند، اما تاکنون کسی به من مراجعه نکرده است.
بیژن اشتری، مترجم در صفحه شخصی خود خبری با موضوع تخریب خانه سپانلو گذاشته بود: «امروز شنیدم خانه محمدعلی سپانلو را میخواهند تخریب کنند و جایش خانهای چندطبقه بسازند. من این خانه را دوست دارم و حتی چند شبی هم در آن خوابیدهام و خاطرات خوبی هم از آن در ذهنم باقی مانده است. سپانلو برای حدود نیم قرن در این خانه، در انتهای کوچه بنبستی در خیابان جمالزاده زندگی کرد و خانهاش همیشه محل دورهمیهای دوستان و آشنایان بود… امیدوارم این خانه که همه بزرگان ادب این مملکت خاطرهها از آن دارند همیشه پابرجا بماند.»
اما مهدی اخوت – وصی و دوست این شاعر و مترجم – که در خانه محمدعلی سپانلو زندگی میکند با تکذیب خبر تخریب خانه او که در سال ۸۲ به ثبت ملی رسیده است، به ایسنا گفت: چنین موضوعی صحت ندارد. محمدعلی بخشی از این خانه را به من بخشیده و بخشی هم برای ورثه است. اگر کسی بخواهد خانه را تخریب کند باید به من و ورثهاش مراجعه کند و خانه باید انحصار وراثت شود. اما تا حالا کسی به من مراجعه نکرده است.