پرداخت ۲۵۰ میلیارد تومان، تخفیف و پاداش مدیریت مصرف برق
پرداخت ۲۵۰ میلیارد تومان، تخفیف و پاداش مدیریت مصرف برق

مدیر عامل شرکت توانیر گفت: از ۲۸ میلیون و ۳۰۰ هزار قبض، ۱۱ میلیون و ۳۰۰ هزار مشترک شامل تخفیف شدند، کشاورزانی هم که ۵ ساعت را با ما همراهی می‌کردند مابقی ساعات برقشان رایگان می‌شد. مدیر عامل شرکت توانیر درباره اینکه برای خانوارهایی که زیر الگوی مصرف برق مصرف کردند تخفیف‌هایی را قائل می‌شوید، […]

مدیر عامل شرکت توانیر گفت: از ۲۸ میلیون و ۳۰۰ هزار قبض، ۱۱ میلیون و ۳۰۰ هزار مشترک شامل تخفیف شدند، کشاورزانی هم که ۵ ساعت را با ما همراهی می‌کردند مابقی ساعات برقشان رایگان می‌شد.

مدیر عامل شرکت توانیر درباره اینکه برای خانوارهایی که زیر الگوی مصرف برق مصرف کردند تخفیف‌هایی را قائل می‌شوید، آیا به این تعهد عمل کردید؟، گفت: بله این محقق شد البته با همراهی و همکاری مردم، از ۴۰ درصد قبوضی که در صنعت برق تا الان صادر کردیم از ۲۸ میلیون و ۳۰۰ هزار قبض، ۱۱ میلیون و ۳۰۰ هزار شامل تخفیف شدند، خیلی‌ها بستانکار هم شدند. چیزی حدود ۲۵۰ میلیارد تومان ما تخفیف و پاداش مدیریت مصرف را پرداخت کردیم.
وی اضافه کرد: چیزی حدود نیم میلیارد کیلووات ساعت عددی بوده که به قطعیت رسیده و قطعاً یقین داریم که تا پایان اوج مصرف این عدد افزایش هم خواهد داشت، حمایت مردم و استقبال برای ما قابل تحسین است. چهار درصد کاهش مصرف نسبت به سال گذشته داشتیم. کشاورزانی هم که ۵ ساعت را با ما همراهی می‌کردند مابقی ساعات برقشان رایگان می‌شد و قبضی برای آنها صادر نمی‌شود که بخش خیلی مؤثر و سازنده‌ای بود برای ما، اغلب کارشناسان این بررسی را کردند و این رویه را تأیید کردند که این رویه کاملاً قابل تطبیق است اینکه شما اجازه دهید ۱۹، ۲۰ ساعت آبیاری صورت گیرد معضلی را ایجاد نمی‌کند.
ما می‌گوئیم مدیریت مصرف، تدابیری اتخاذ شود بدون اینکه مشکلی برای صنعت، مردم و بخش کشاورزی ایجاد شود هم مصرف انرزی صورت گیرد و هم ما دچار معضلاتی نشویم که نشود جبران کرد، این مقام مسئول اضافه کرد: در بخش عمومی و اداری بسیار سختگیرانه در مورد دولت کار می‌کنیم دو کار باید صورت می‌گرفت یکی اینکه ادارات و نهادهای دولت مولدهای اضطراری را در ساعات اوج مصرف به مدار بیاورند و کاهش دهند. عددی که به لحاظ ورود مولد و کاهش مصرف احصا شد ۹۰۰ مگاوات بود، به اندازه نیروگاه اتمی بوشهر ما در بخش عمومی و اداری مان همراهی شد، مولد اضطراری در مدار امد و خودشان کاهش بار دادند، دستاوردی که امسال داشتیم این تبدیل به فرهنگ می‌شود بحث صرفه جویی و بهینه مصرف کردن انرژی در صنعت برق با اقداماتی که امسال صورت گرفت تبدیل به یک فرهنگ می‌شود البته ما وظایف خودمان را دراینکه باید نیروگاه سازی داشته باشیم و به نحو مؤثر در برنامه‌ها قفراموش نمی‌کنیم، این دو بال با هم می‌زنند هم افزایش تولید، تقویت شبکه و مدیریت مصرف، که ما به لحاظ انرژی یک وضعیت پایداری را برای مردم بتوانیم رقم بزنیم.
وی گقت: ما صنعت را به چند بخش تقسیم می‌کنیم یکی صنایع خیلی بزرگ، صنایع انرژی بر که ۴۳۰ صنعت بزرگ انرژی بر در کشور داریم یکسری صنایع مستقر در شهرک‌ها هستند که شهرک‌های متوسط و نسبتاً کوچک هستند این صنایع خارج از شهرک‌ها هم وجود دارند یکسری هم صنایع پراکنده ریز و درشت که داخل بافت شهرها هستند، آنهایی که داخل بافت شهرها هستند محدودیت برایشان ایجاد نکردیم، ولی در بخش صنایع داخل شهرک و خارج از شهرک متمرکز بودند و همچنین صنایع بزرگ یک برنامه‌ای را با خود وزارت صمت تدوین کردیم،به گفته کردی، برنامه به نحوی پیش رفت، ما بر اثر گشایش‌هایی که صورت گرفت ۳۰، ۴۰ درصد تخفیف ایجاد شد. به نسبت سال گذشته عددی حدود ۱۵۰۰ تا دو هزار مگاوات شب‌ها مصرف صنایع به نسبت بالاتر رفته این نشان می‌دهد، هماهنگی هم صورت گرفت که تقریباً همه صنایع بزرگ همکاری مؤثری داشته باشند یک شمولیتی ایجاد شد که اگر می‌خواهد روندی وجود داشته باشد ثابت باشد، دربخش صنعت هماهنگی خوبی صورت گرفت.

 

 

 

آیین نامه قطعات لوازم خانگی استاندارد بعد از ۱۵ سال بروزرسانی شد
معاون صنایع عمومی وزارت صمت گفت: آئین نامه کیفیت و استانداردسازی طی ۱۵ سال گذشته به روز رسانی نشده بود که اخیراً برای ارتقا ی کیفیت لوازم خانگی این آئین نامه به روز رسانی شد.محمد مهدی برادران معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: تا به امروز با استانداردهای ۱۵ سال پیش، تولیدکننده‌های قطعات لوازم خانگی استانداردسازی می‌کردند.وی اضافه کرد: جلساتی را با تولیدکننده‌های قطعات لوازم خانگی برگزار کردیم که داوطلبانه به طور موقت اقداماتی را در جهت گارانتی مثل تعویض و خدمات پس از فروش انجام دهند، تولیدکنندگان محصول نهایی مقرر کردند تا زمان ابلاغ آئین نامه، استانداردهای سخت‌تری را اعمال کنند.برادران با اشاره به بندهای آئین نامه جدید افزود: در آئین نامه ۱۵ سال پیش، تعویض‌ها یک ماهه و خدمات گارانتی صرفاً یک سال و نیم بود، اما با جلسات مشترکی که با تولیدکنندگان داشتیم هم عددها و هم کیفیت افزایش می‌یابد.وی اظهار کرد: آئین نامه به روز شده آماده ابلاغ وزیر صمت است که بعد از ابلاغ، اعتماد مردم به تولید کنندگان لوازم خانگی را بیشتر می‌کند.وی در موضوع رضایت مشتری نیز یادآور شد: باید تولیدکنندگان در بالاترین سطح قرار گیرند، زیرا که فقط در صورت رضایت مشتری، متقاضیان کالای قاچاق و تولیدات خارجی کمتر خواهد شد.

 

 

 

ممنوعیت عرضه کالای بدون شناسه در ۵ گروه کالایی
معاون وزیر صمت با اشاره به ممنوعیت عرضه کالاهای بدون شناسه در ۵ گروه کالایی اظهار داشت: تعداد شناسه‌های رهگیری از ۸۰ به ۲۲۴ میلیون کد رهگیری شناسه افزایش پیدا کرده است.
محمد مهدی برادران با اشاره به ممنوعیت عرضه کالاهای بدون شناسه در پنج گروه کالایی، اظهار داشت: ۵۵ قلم کالا که پنج گروه آن از گذشته در مجموعه این طرح قرار گرفته بود مجدداً پیگیری کردیم.
وی ادامه داد: کدهای شناسه‌ای که تاکنون صادر شده، با لحاظ لاستیک، کمک فنر و باتری و همچنین ۵۳ گروهی که امروز نیز به آن اضافه می‌شود در مجموع به ۱۲۴ هزار قلم رسیده است.
معاون صنایع عمومی وزارت صمت عنوان کرد: در حوزه تعداد شناسه‌های رهگیری نیز از تعداد ۸۰ میلیون کد رهگیری شناسه که در ابتدای طرح وجود داشت به ۲۲۴ میلیون کد رهگیری شناسه افزایش پیدا کرده است که این مهم نشان دهنده موفق آمیز بودن این طرح است.وی افزود: از امروز کالاهایی که منشأ قانونی دارند باید عرضه آنها توسط تولید کنندگان و وارد کنندگان با کد رهگیری انجام شود. اگر محرز باشد که کالایی قاچاق است و یا دارای کیفیت نیست باید توزیع‌کنندگان آنها را از عرضه خارج کنند چرا که عرضه آن تخلف محرز محسوب می‌شود.

 

 

مردمی‌سازی یارانه‌ها بی‌نظیرترین جریان اصلاح اقتصادی در کشور است
معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: اجرای طرح مردمی‌سازی یارانه‌ها بی‌نظیرترین جریان اصلاح اقتصادی در کشور است.
حسین دماوندی‌نژاد در مراسم تکریم و معارفه رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی اظهار کرد: خراسان رضوی در اجرای مؤثر و مفید طرح مردمی‌سازی اقتصاد هم جزو استان‌های موفق بوده است و امید با مدیریت جدید شاهد تداوم این روند مثبت باشیم.
معاون وزیر جهاد کشاورزی افزود: خراسان رضوی با شرایط خاص و جایگاه مهمی که در عرصه تولیدات دامی و کشاورزی دارد جزو استان‌های مهم کشور است حضور سالانه ۳۰ میلیون زائر، وجود ۳۳ شهرستان و بیش از ۶ میلیون نفر جمعیت ساکن در کنار ظرفیت‌های تولیدی نقش مهمی در جهت امنیت غذایی و حمایت از سفره مردم به خراسان رضوی داده است.
وی گفت: شجاعت ستودنی رئیس جمهور و وزارتخانه‌هایی مانند جهاد کشاورزی در اجرای طرح مردمی سازی یارانه‌ها اگر چه سختی بر مردم و تولیدکنندگان وارد شد اما موجب تغییر رویکرد اقتصادی به نفع مردم است.دماوندی‌نژاد افزود: باید با تقویت تولیدات و محصولات خود در بخش‌هایی مانند تولید گوشت مرغ، شیر و گوشت قرمز بتوانیم در کنار اجرای این اصلاحات، حضور در بازارهای منطقه‌ای و جهانی را با قوت رقم بزنیم.

 

 

خسارت ۲۰ هزار میلیارد تومانی سیلاب به کشاورزی کشور
معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی گفت: بخش کشاورزی کشور بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان از سیل خسارت دیده است.
محمدمهدی برومندی گفت: برای بازسازی و اصلاح باغات از محل اعتبارات سرمازدگی و خشکسالی که در دولت تصویب شده و هم با توجه به لایحه‌ای که به دولت تقدیم کردیم برای جبران خسارت سیل اخیر در بخش کشاورزی، استفاده خواهیم کرد.
وی افزود: بخش کشاورزی کشور بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان از سیل خسارت دیده است که امیدواریم با تأمین منابع مالی مورد نیاز در بازسازی و اصلاح باغ‌ها کمک
کنیم.
برومندی با بیان اینکه شهرستان بوانات در استان فارس دارای بیش از ده هزار هکتار باغ و یکی از قطب‌های تولید گردو و انگور کشور است، اظهار کرد: متأسفانه امسال باغ‌های این شهرستان با دو مشکل اساسی مواجه شده است.
به گفته وی؛ در ابتدای سال یک سرمازدگی بسیار شدید در شهرستان بوانات داشتیم که بسیاری از باغات گردو، انگور و سایر میوه‌ها دچار سرمازدگی شدند؛ مسئله دوم سیل اخیر هست که مشکلات زیادی را به وجود آورده با توجه به منابع آبی این باغات که اغلب قنوات است که آسیب دیده اند.

 

 

خرید تضمینی و توافقی خرما در زمان مناسب انجام می‌شود
سرپرست سازمان تعاون روستایی کشور از خرید محصول خرما با دو روش تضمینی و توافقی به صورت ترکیبی با توجه به شرایط بازار در زمان مناسب خبر داد.محمدعلی نیکبخت در نشست میز ملی خرما در دشتستان استان بوشهر با تاکید بر ضرورت مشارکت تشکل‌ها در تصمیم‌سازی‌ها افزود: تشکل‌ها، اتحادیه انجمن خرما و نخلداران باید در مورد تعیین قیمت این محصول مشارکت داشته باشند، زیرا نمی‌شود از نظر فعالان این بخش در تعیین قیمت صرفه نظر کرد.وی تاکید کرد: یکی از وظایف سرپرست سازمان تعاون روستایی جا انداختن نقش اساسی تشکل‌ها در تصمیم گیری ها است.نیکبخت اظهار کرد: برای خرید توافقی خرما باید زمان خرید، قیمت و میزان آن در داخل هر شهرستان و استان مدیریت شود.وی با اشاره به کارکرد شورای قیمت گذاری گفت: در شورای قیمت گذاری اتحادیه ها، دو نماینده مجلس، وزیران موثر و رییس سازمان تعاون روستایی به عنوان عضو با ریاست وزیر جهاد کشاورزی حضور دارند و آنالیز قیمت محصولات کشاورزی در این شورا انجام می‌شود.نیکبخت افزود: تلاش می شود با نگاه حمایت از تولید، قیمت به گونه‌ای تعیین شود که خرماداران ضرر نکنند.سرپرست سازمان مرکزی تعاون روستایی گفت: قیمت توافقی خرما قیمتی است که باید تشکل‌ها در منطقه در مورد آن به توافق برسند.