وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر کیفیت بسیار مناسب داروهای تولیدی کشورمان، گفت: بسیاری از کشورهای همجوار درخواستهایی برای صادرات داروهای ایرانی دارند. دکتر بهرام عیناللهی در حاشیه «نمایشگاه محصولات تولیدی واحدهای فناور و دانش بنیان حوزه سلامت» در جمع خبرنگاران ضمن تاکید بر حمایت هرچه بیشتر از صنایع دارویی […]
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر کیفیت بسیار مناسب داروهای تولیدی کشورمان، گفت: بسیاری از کشورهای همجوار درخواستهایی برای صادرات داروهای ایرانی دارند.
دکتر بهرام عیناللهی در حاشیه «نمایشگاه محصولات تولیدی واحدهای فناور و دانش بنیان حوزه سلامت» در جمع خبرنگاران ضمن تاکید بر حمایت هرچه بیشتر از صنایع دارویی کشورمان افزود: صنایع دارویی کشور نه تنها باید نیاز داخل را تامین کند، بلکه باید بتوانیم داروها را صادر هم بکنیم.
وی با اشاره به اینکه، در حال حاضر ۹۷ درصد داروهای مورد نیاز مردم را تولید می کنیم و تنها سه درصد داروهای مورد نیاز وارداتی است، افزود: داروهای ایرانی باکیفیت هستند و با قیمت مناسب نیز به فروش می رسند.
عین اللهی افزود: با حمایتی که از داروهای ایرانی خواهد شد نه تنها داروهای پیشرفته بلکه داروهای معمولی نیز تا حدی که مورد نیاز است و به حد کافی تولید خواهد شد. همچنین باید تولید دارو در کشورمان به مقداری افزایش یابد که نه تنها نیاز داخلی، بلکه نیاز خارج از کشور را نیز تامین کند.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار داشت: ما پیشرفت های بسیار عظیمی را بعد از انقلاب داشتیم که قابل تصور نبود اما متاسفانه کمتر این موارد به مردم اطلاع رسانی شده است.
وی در خصوص «نمایشگاه محصولات تولیدی واحدهای فناور و دانش بنیان حوزه سلامت» نیز گفت: این پیشرفت ها در این نمایشگاه هم مشاهده می شود که در زمینه های مختلف از جمله دندان پزشکی، دارو، تجهیزات پزشکی، علوم سلولی و مولکولی به نمایش گذاشته شده و بسیار قابل تحسین و ستودنی است.
عین اللهی با تاکید بر لزوم فعالیتهای تولیدمحور در مراکز تحقیقاتی، از حمایت وزارت بهداشت از شرکت های دانش بنیان حوزه سلامت خبر داد و گفت: شرکت های دانش بنیان این اقدام بزرگ را انجام داده اند.
وی ادامه داد: در وزارت بهداشت، طرح «عدالت و تعالی نظام سلامت» تدوین شده که یکی از ارکان مهم آن توجه به دستاوردهای پژوهشی است. اکنون عمده فعالیت بیش از ۷۰۰ مرکز تحقیقاتی در حوزه سلامت صرف مقاله شده است. هرچند مقاله خوب است اما هدف نیست و به طور قطع هدف نباید انتشار مقاله باشد. شرکت های دانش بنیان باید محصولمحور حرکت کرده و نیازهای جامعه را تامین و احصا کنند.
عین اللهی در خصوص تاثیرات خودکفایی در زمینه تولید محصولات سلامت محور، تصریح کرد: با بومی سازی محصولات دارویی و تجهیزاتی، تحریم هیچ مشکلی در دسترسی و رفع نیاز مردم نخواهد داشت.
به گفته وزیر بهداشت، شرکت های دانش بنیانی که زیر نظر دانشگاه های علوم پزشکی مشغول تحقیق و تولید هستند، مورد حمایت وزارت بهداشت قرار می گیرند.
عین اللهی دستگاه های شبیه ساز متعددی را که در این نمایشگاه معرفی شدند، از جمله دستاوردهای مهم حوزه سلامت اعلام کرد و گفت: دستگاه های شبیه ساز آموزشی با کمک روش ها و تکنولوژی های پیشرفته در سیستم آموزشی نقش مهمی را ایفا می کنند و در دنیا نیز مورد توجه هستند. بهره گیری از تلفن همراه در حوزه آموزش نیز از دیگر روش های آموزشی شاخص در حوزه پزشکی است که در این نمایشگاه معرفی شده است.
وزیر بهداشت، نمایشگاه فناورانه را نمونه ای از ابتکار و خلاقیت نسل جوان دانست و ادامه داد: بهره گیری از سلول های بنیادی در درمان بیماری ها نیز ظرفیت عظیمی در حوزه پزشکی ایجاد می کند و در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به این حوزه توجه ویژه شده است.
«نمایشگاه محصولات تولیدی واحدهای فناور و دانش بنیان حوزه سلامت» با ارایه ۲۰۸ محصول در حوزه تجهیزات پزشکی، مواد دندانی و داروهای های تک در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی امروز یکشنبه ۲۴ بهمن ماه گشایش یافت.
این نمایشگاه یک روزه با حضور وزیر بهداشت، معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت و رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به مناسبت چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی برپا شده است.