کالاهای اساسی انباشت‌شده در بنادر هرمزگان و خوزستان  تا یک ماه آینده ترخیص می‌شود
کالاهای اساسی انباشت‌شده در بنادر هرمزگان و خوزستان  تا یک ماه آینده ترخیص می‌شود

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کشور گفت: کالاهای اساسی انباشت‌شده در بنادر هرمزگان و خوزستان تا یک ماه آینده ترخیص می‌شود. داریوش امانی در بازدید از بندر شهید رجایی بندرعباس اظهار داشت: این کالاها در شبانه‌روز گذشته با ۳ هزار و ۹۰۰ دستگاه کامیون به سراسر کشور منتقل شد که بیش‌ترین جابه‌جایی با ۹۱ […]

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کشور گفت: کالاهای اساسی انباشت‌شده در بنادر هرمزگان و خوزستان تا یک ماه آینده ترخیص می‌شود.
داریوش امانی در بازدید از بندر شهید رجایی بندرعباس اظهار داشت: این کالاها در شبانه‌روز گذشته با ۳ هزار و ۹۰۰ دستگاه کامیون به سراسر کشور منتقل شد که بیش‌ترین جابه‌جایی با ۹۱ هزار تن، از بندر امام خمینی (ره) صورت گرفت.
وی به استفاده از ظرفیت بندر شهید رجایی بندرعباس برای تخلیه کالاهای اساسی اشاره کرد و گفت: اکنون شماری از کشتی‌های حمل کالاهای اساسی استان‌های سیستان و بلوچستان، کرمان و یزد نیز در بندر شهید رجایی بندرعباس پهلو گرفته‌اند.
امانی افزود: در زمان حاضر ذرت، گندم، جو، کنجاله و خوراک دام از بندر شهیدرجایی، در حال تخلیه و ارسال به سراسر کشور است.
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای از حمل ۵۵۰ میلیون تن کالا در سال گذشته و ۱۵۰ میلیون تن دیگر در جاده ها طی ۴ ماهه ابتدایی امسال خبر داد.
داریوش امانی گفت: ۲۲۰ هزار کیلومتر انواع راه‌های اصلی و شریانی با میانگین سالانه ۶۰۰ میلیون تردد و روزانه یک میلیون و ۲۰۰ هزار تردد از سوی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کنترل می‌شود.
وی افزود: سال گذشته علی‌رغم کرونا و تحریم‌ها، از مرز حمل ۵۵۰ میلیون تن کالا گذشتیم؛ در این چهار ماهه نیز ۱۵۰ میلیون تن جابجایی کالا داشته‌ایم.
وی درباره ساخت راه‌های روستایی گفت: تاکنون ۴۰۰۰ کیلومتر راه روستایی در برنامه «ابرار» طی سال‌های اخیر احداث شده است. همچنین ۱,۴۰۰ میلیارد تومان برای نوسازی راه‌ها و پل‌های آسیب‌دیده از سیل هزینه کرده‌ایم و عملیات روکش آسفالت ۷۵۰ کیلومتر، نصب ۲۰ کیلومتر نیوجرسی، اصلاح ۳۰ نقطه حادثه‌خیز در جاده‌ها نهایی شده است.
معاون وزیر راه و شهرسازی درباره نوسازی ناوگان جاده‌ای گفت: ۵۰۰۰ دستگاه از محل ماده ۱۲ قانون رفع موانع تولید برای تولید داخل و ثبت سفارش ۳۶۴۳ دستگاه از محل واردات کامیون‌های زیر سه سال ساخت بر اساس قانون برنامه ششم توسعه نوسازی شده که ۵۰۰ دستگاه آنها آماده شماره‌گذاری است.
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گفت:محقق شدن اعتبار پیش بینی شده توسط مجلس در سال ۱۴۰۰ برای راه‌های روستایی، موجب تحول این بخش خواهد شد.
داریوش امانی  ادامه داد: مجلس در حوزه راه‌های روستایی سر فصل اعتبارات را استانی کرده است لذا در این بخش سر فصل ملی نداریم.
وی افزود: در صورتی که اعتبار پیش بینی شده توسط مجلس در حوزه راه‌های روستایی محقق شود، یک کار بزرگ صورت خواهد پذیرفت.
امانی با اشاره به بودجه ۱۵ هزار میلیارد تومانی این حوزه، گفت: این اعتبار مربوط به نیمه دوم سال و با شرط فروش مازاد نفت است که این امر کار را سخت می‌کند.
معاون وزیر راه و شهر سازی و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور گفت: سه هزار و ۵۰۰ کیلومتر راه روستایی در کشور بعد از بهسازی و ساخت آماده آسفالت شد.
داریوش امانی اظهار کرد: اعتبارات ساخت و توسعه راه‌های روستایی استانی شده و با توجه به مختصات و شرایط ابلاغ شده با تخصیص قیر لازم بزودی کار آسفالت آنها نیز آغاز می‌شود.
وی ادامه داد: در کشور حدود ۴ هزار کیلومتر راه روستایی در قالب طرح ابرار ۱ و ۲ بعد از بهسازی و ساخت، آماده آسفالت شده است و بیش از سه هزار کیلومتر هم در مناطق روستایی در حال زیر سازی برای ساخت و آماده سازی برای آسفالت است.